![]() |
#6201 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Lokacja: Złotoryja
Stan: Niegrający
Imię: Kiedys...Adelao
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() @Heelto, ey ziomeczku nie wiem kim byles kiedys pewnie tym co tera, wiec nara z forum zipie.
@Babolek, bedziecie miec sile sd 3 razy silniejsza od keekza, i tak nie dacie im rady, no chyba ze czyms zaskoczycie =) |
![]() |
|
![]() |
#6202 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Suwałki
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
Co do Skopa... Każdy wie jak jest. Z człowiekiem który najwięcej ostatnich czasów gra tym charem nie mam "najlepszych stosunków"... Bo Skopo, Skopem nie gra. Jak miałeś 40 lvli mniej to uważasz że ze Skopem gadałeś?
![]() |
#6203 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Boltina
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
Poziom: 129
Skille: 100/71
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
Wierz mi lub nie, ale gdybym nie padl od Rici Thim za nic, mialbym duze watpliwosci z kim i po ktorej stronie walczyc. To tylko tak na marginesie... @Adelao Czemu uwazasz, ze majac nawet 3 razy wiekszy sd power nie wygramy tego Waru? Przeciez jak do tej pory widzimy, osoby bedace w naszej guildii zazwyczaj wygrywaly Wary. Ja nie mam prawa sie do tych zwyciestw podczepiac, nie chce. Mowie, ze to u nas sa osoby o "wiekszej fantazji" i moze nie owijajac w bawelne - osoby, ktore lepiej w Tibie graja :> Mam nadzieje, ze dzisiaj cos sie wydarzy i nasi Visa Vi <chickens> zechca powalczyc Pozdro, Boltina/
![]() |
#6204 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: Łódź
Imię: -----------
Profesja: Elite Knight
Poziom: 55
Skille: 77/70
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
BTW. Chicken to ty ![]() ![]() ![]() ![]()
Ta iskra co wciągła mnie do gry, znikła razem ze mną!! ![]() ![]() ![]() 22:00 Rafe Thelis [8]: sukam osub pl kturzy hca zalorzyc klan czyli stworzyc grope przujacul ktuzy sobie pomagaja i sie za nih wstawiaja w obronie XX:XX Volrath The'Mage [102]: STAC JEBANCE BO WYDYMAM WAM PSY MATKI OJCOW I NIE WIEM CO JESZCZE |
|
![]() |
![]() |
#6205 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() @up
podaj swoj nick! @Heelto ale ja sie zachowuje przynajmniej na swoj wiek, no troche mniej "czasami", ale ty przekraczasz granice lat 12 @boltina chcesz sprzedac swoj bilet? Stalem dzisiaj od 9 w kolejce do 11,05 zeby sie dowiedzeic "BILETOW JUZ NIE MA " -.- |
![]() |
![]() |
#6206 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2005
Lokacja: Polska
Imię: Gidnurg the Second
Profesja: Sorcerer
|
![]() Nie ma takiej postaci co ma w opisie ![]()
#6207 |
Guest
|
![]() Odnosnie Boltiny (aka leszcza ktory angielskiego nie zna) to chciałbym dodać iż martwi się o level którego sam nie zrobił ;<
www.allegro.pl Pzdr, Akl |
![]() |
#6209 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: Łódź
Imię: -----------
Poziom: 55
Skille: 77/70
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
A pisze tam ze mam tego skilla w swordzie?? <zlezka> Nic osobiscie nie mam do Boltiny ale chodzi mi o to ze jak wszyscy sie bija to wszyscy wpadaja i robia rozpier..... O to mi chodzilo, a nie stoja w pz.. Jak mnie tak zrozumiales/as To sorrki... ![]() ![]()
Ta iskra co wciągła mnie do gry, znikła razem ze mną!! ![]() ![]() ![]() 22:00 Rafe Thelis [8]: sukam osub pl kturzy hca zalorzyc klan czyli stworzyc grope przujacul ktuzy sobie pomagaja i sie za nih wstawiaja w obronie XX:XX Volrath The'Mage [102]: STAC JEBANCE BO WYDYMAM WAM PSY MATKI OJCOW I NIE WIEM CO JESZCZE |
|
![]() |
![]() |
#6211 |
Użytkownik Forum
|
![]() Botlina:
Nawet jak zaczniecie expic, bo bedziecie miec silnisze sd/przewage wojnie, keekz bedzie potrafil zrobic mass loga w 5 ludzi, a nastepnie po sfragowaniu kogos, stanac w miejscu w ktorym mozna byic tylko jenda osobe <oczywisice ja to tak widze> W sumie poczekamy zobaczymy, bo tera nie ma co mowic wojna dopiero sie zaczela =) I slyszalem plotki ze gildia keekza bedzie tylko rosla w sile ;] A i wroce jeszcze do kupywania postaci, po co ktos ma sie menczyc na np. 50 lvl jak tego nie lubi, a moze kupic od razu 120 lvl, wy byscie tak nie zrobili? Ja gdybym mial kasy duzo i nie mial co z nia robic sam bym sobie kupywal i denerwowal taki zipow jak wy 100sorc podchdze do takiego 70 sorca ktory menczyl sie przez 6 miesiecy zeby ja zrobic 2 ue i nara =) (nie mowie o wszystkich) |
![]() |
![]() |
#6212 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Asterix
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() hehehe fajne rozmowy widze
![]()
#6213 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Asterix
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#6214 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
I nie mow hop poki nie przeskoczysz ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6216 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2007
Lokacja: Siemianowice
Imię: Sir Babolek
Poziom: 175
Poziom mag.: 73
|
![]() Cytuj:
Czas pokaże to dopiero początki a ta wojna potrwa chyba najdłużej ... ( z powodów osobistych toxa itd ^ tzn sprawa Zazek'a ^ ) Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Sir-Babolek - 26-04-2007 o 17:21. |
||
![]() |
![]() |
#6217 |
Guest
|
![]() Aklodah........................
Ostatnio edytowany przez Hatebreeder - 26-04-2007 o 17:22. |
![]() |
#6218 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() =) |
|
![]() |
![]() |
#6219 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Suwałki
Świat: Kyra
|
![]() Inteligencie pytałem czy uważasz że Skopo pisał z Tobą z Azenusa podczas gdy ktoś inny expił jego charem?