|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Toruń
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 290
Skille: 103/99
Poziom mag.: 11
|
![]() Witam,
Mam maly problem, poniewaz nie wiem gdzie moge skillowac na rotach z low lvl najtem skille 40/40. Potrzebuje takiej miejscowki zeby: a) malo ludzi b) roty same przychodzily do mnie c) posiadam premium account Mam wprawe w graniu pallem, ale pall to nie najt Próbowalem roty na edron ale nie wiem gdzie taka miejscowka zeby same przychodzily |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2006
Lokacja: Wrocław - WKS :D
Stan: Na Emeryturze
Imię: sorcerer 4ever
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ----
Świat: Askara
Poziom: 137
Skille: 32
Poziom mag.: 66
|
![]() Hmm... w greenshore obok Thais jest nawet dobre miejsce i trolle też obok Thais ...
P.S Powtórzenie ??
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Myślę, że dobrze by Ci było na Darashi, w mniejszej jaskini, gdzie Carionów nie ma. Rotów na 1 piętrze jest na tyle mało, że ludzi mało tam chodzi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2005
Imię: Philo
Profesja: Elite Knight
Gildia: Demolition
Świat: Candia
Poziom: 172
Skille: 93/88
Poziom mag.: 8
|
![]() 1.Na Darashi jest spory resp ale i sporo ludzi.
2. Na Edron na poludnie od miasta o ile dobrze pamiętam ale tam tez sporo ludzi bywa. 3.Kopalnie kazoo tam masz dwarfy + roty ale to dobre miejsce do pekowania wiec trzeba uważać (chyba że grasz na non-pvp to jest tam lajtowo) 4. Venore- 3 respy są: a)największe skupisko rotów niedaleko elfickiej twierdzy b)na północ od miejsca /\ jest malutki respik z rotami. Mało osób i jeśli staniesz w odpowiednim miejscu to same podchodzą 3)główne wyjście z venore na prawo od wejścia na d-land (potrzebna jest macheta) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Redaktor
|
![]() Fibua ... Mysle ze to bedzie dobre miejsce ... tyle tam tego ze nawet jak ktos wpadnie zawsze zostaje cos dla ciebie ... minus DS ...
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Profesja: Knight
Świat: Calmera
|
![]() Proponuje roty na Venore Swampie(podziemia), ja tam skilluje na Slimie swoim najtem.
UWażaj na beho. |
![]() |
![]() |