![]() |
#4141 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Obsidia
Poziom: 50
Poziom mag.: 45
|
![]() @axio
Jesli ktokolwiek ma robic przyjemnosc twojej gildii, to moze powiedz co to za gildia? ![]()
And i just been smokin' and smokin' Smoke another blunt, roll another up You know that weed can really ease your mind Ostatnio edytowany przez Yaroshy - 26-04-2007 o 19:10. |
![]() |
|
![]() |
#4142 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2006
Lokacja: Torun
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Poziom: +++
|
![]() Cytuj:
![]() Ide dobic level bo szkoda czasu na dyskusje z ludzmi ktorych juz tu niema. niema was tu. nie ma. do kogo ja mowie ? gadam sam do siebie ![]() Yaroshy ty tez nie podajesz swoich danych. ciekawe dlaczego ? boissz sie czegos? moze ptak z lolem napadaja ? -.- Ostatnio edytowany przez axio90 - 26-04-2007 o 19:10. |
|
![]() |
![]() |
#4143 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() to sie leczy
a pedofilia/homoseksualizm... mhm, do pewnego stopnia moge to zaakceptowac, ale ja w tych twoich zabawach udzialu brac nie bede ![]() ![]() ![]() a yaroshy to jeden z moich lepszych kumpli ![]() @ down w sumie ten.. jeszcze wiosne masz. lato pewnie tez bedzie anty-suv, bo jak(jesli ?) poprawie oceny - bedzie netia >.< jesli donas nie klamie to bedzie dobrze ![]() ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 26-04-2007 o 19:27. |
![]() |
![]() |
#4144 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2007
Lokacja: Polska
Profesja: Royal Paladin
Gildia: nieznana :>
Świat: Obisida
Poziom: 40+
![]() |
![]() Buhahahahahaha sory ale najpierw musiałbyś mnie nauczyć co i jak bo ja nieobyty..
BTW mamy nową modę w temacie: Lato 2006 należało do ludzi będących "anty-suv", ale teraz mamy "anty-bośniak". Cholera nigdy nie nadążam za trendami.. Axio miszczu, nauczaj ;s
#4145 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Poznań
Imię: Dani Chemics
Profesja: Knight
Gildia: Escadrone Of Death
![]() |
![]() Mentor de'vrie sprzedaje postać
![]() http://www.allegro.pl/item188996431_...era_99_ek.html Jestem pewien że to on chodź na aukcji niema podanego nicku... tylko jedna osoba na obsidi posiada 113 lvl i skill 95 ... widocznie zdenerwował się po tym jak demodras go ubił .. |
![]() |
![]() |
#4147 |
Guest
|
![]() axio - coś tam
zamknij morde. over&out. |
![]() |
#4148 |
Guest
|
![]() Myllion De Vox a ja chcialem ciebie zapytac bo ciebie sprawdzilem ze ciebie krokodyl zjadl czy to jest wszystko prawda ?i kolega mi o tobie opowiadal ze ciebie krokodyl zabil jak on ciebie zabil tak jak waptora worm zabil ?
|
![]() |
#4149 |
Guest
|
![]() Nigdy nie dostales comba od croca i waspa naraz, wiec zamilcz ok ?
![]() Tak na powaznie to padl !!!DRUGI OWNER!!! przez minutowy kick, a nawalaly go jeszcze z 3 lizard templary i croc sobie nabil fraga. |
![]() |
#4150 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 04 2007
Stan: Niegrający
|
![]() I teraz ziomki napisza do CipSoftu ze Myllion szaruje i dostaniesz bana a ziomki w nagrode dostana backpack rapierow ktore sprzedzadza na czarnym rynku za 5 gp jeden : / Żegnaj Myllion.
|
![]() |
![]() |
#4151 |
Użytkownik Forum
|
![]() Podobno w tą gre gra się dla przyjemności :S?
Po co ma wbijać lvl jak tylko rozmawia ze znajomymi :S
#4152 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Gildia: Next Generation
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() a to jak sie panicore polozyl
http://www.youtube.com/watch?v=Y4B4QHGskZA |
![]() |
![]() |
#4153 |
Użytkownik Forum
|
![]() nice combo
![]()
#4154 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: inąd
|
![]() Warlock lepszy od Panicora bo przezył
![]() |
![]() |
![]() |
#4155 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2007
Imię: Genek
Świat: Furora
Poziom: 101
|
![]() haha jak to milo widziec jak pada ten wiesniak (Panicore) pamietam jak expilem z kumplem na poi i on przyszedl z dorpazem i haslo w stylu "now we hunt here" oczywiscie ze skullem na nas.
|
![]() |
![]() |
#4156 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: inąd
|
![]() @up
miałem tą samą sytuacje tylko na pohu Dorpaz mu gsy bloczył |
![]() |
![]() |
#4157 |
Guest
|
![]() To ja bylem na demodrasie i juz mi sie zlatywal team a tu nagle przyszedl dorpaz, a mialem jednego shootera, no i shooter nawala z sd, a demo~ dziwnie szybko zaczal sie uhac
![]() Ostatnio edytowany przez Myllion - 27-04-2007 o 16:40. |
![]() |
#4158 |
Użytkownik Forum
|
![]() ktos sie orientuje ile kosztuja all itemki lacznie potrzebne do assasina??
![]()
#4159 |
Guest
|
![]() @up do samego outfita bez addonow okolo 300k
|
![]() |
#4160 |
Użytkownik Forum
|
![]() Archin
![]() Apr 27 2007, 17:55:26 CEST Killed at Level 152 by Memy Chemics and by Yunichi macie filmik dzieki Rybie:* http://rapidshare.com/files/28221712..._dies.rec.html
Trójmiasto jest Nasze, Trójmiasto do Nas należy. Nie damy nikomu, nikomu nie damy Trójmiasto do Lechii należy!! Ostatnio edytowany przez .:Boixos:. - 27-04-2007 o 19:11. |
![]() |