|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2042 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 03 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ri'goku
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Szalone Prosiaki
Świat: Candia
Poziom: 12
Skille: 0/10
Poziom mag.: 98
|
![]() Zabiłem huntera z 8lvl z 1 rózgą dla druida jechałem go
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2043 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2005
Lokacja: Dzierzoniow
Stan: Początkujący
Imię: Siup Wand'master
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Witchers
Świat: Candia
Poziom: 55
Poziom mag.: 49
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2044 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2007
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Uhlol
Profesja: Royal Paladin
Świat: Honera
Poziom: 83
Skille: 86/66
Poziom mag.: 17
|
![]() Wczoraj podczas expienia na hellgate ktoś mi lurnal elder beholdera + 2 behy wraz z ghoulami. Cale szczescie ze mialem bohy i 1 SD ktore uratowalo moje marne dupsko. Mam 27 lvl i 37 mlvl wiec nie hitowalem mocno go, pare hmmow i gfb poszlo. Ten kto walczyl z tym dziadostwem to wie ze ciezko przed nim uciec jak ma sie jeszcze walczyc z malymi gazerami
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2045 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 04 2007
Imię: Looknij na nick
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Hehee ja ubiłem moim knightem na 19 lvl ze skillami 61/62 Dragona, 3 uhy poszły ale Opłacalny loot
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2046 |
Guest
|
![]() Witam, Jest to mój Pierwszy Post Na Forum.
Jak Nrazie moim Sorcem to na Solo wzielem : Beholder(16 lvl),Witch(22 lvl),Dwarf Guard(11 lvl) ![]() Na 26 lvl Zamierzam Isc na Wyverne i na DSa moze sie uda ![]() Ostatnio edytowany przez rolek22 - 25-04-2007 o 21:00. |
![]() |
![]() |
#2047 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 04 2007
|
![]() heh xD dragy z blokerem, ktory mial 18 lvl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2048 |
Użytkownik Forum
|
![]() Knightem:
12 lvl Beho bez exury, ihow, uhow. 3 mino archery na raz z 15 lvl i scmitharem ;} Sorcem: 15lvl DS z hmmow 12 lvl Berserk {Z Exura gran} 19lvl Giant Spidera z blokerem :} Poszlo 5 SDkow i loot marny... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2049 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Polska ;]
Imię: Zetron Ybojo
Profesja: Druid
Gildia: Secura Master
Świat: Secura
Poziom: 40
Skille: xx/23
Poziom mag.: 41
|
![]() Best Solo: Dragon ( tempest )
Best team: GS ( z 53ek ) ( tempest + Hmm ) Pozdro
![]() |
#2050 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Rozwalam drutem i knightem GS,DS,DL i Smoczki zwykłe Knight 34level skille 82/76 drut 49mlv
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2051 |
Guest
|
![]() Jeszcze jak bylem newbie to rozwalilem huntera moim pierwszym najtem ze skillami okolo 45/45(sam nie wiem jakim cudem nei dedlem
![]() drutem na 14lvlu solo beho drutem na 11lvlu mino guard i cyclop naraz solo(chociaz nei wiem czym sie chwalic) drutem na 15 lvlu 2 dwarfy guardy solo Tera czasami robie wypady na mino archera i beho tym drucikiem(18lvl) tylko z roda i exura gran |
![]() |
![]() |
#2052 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2007
Lokacja: Polska
Imię: Modton
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
|
![]() Mój best solo: Wyvern 18 lvl 59 dist pally poszly 2 manasy i 4 hity HMMa
![]() Best Team: Dragon 19 lvl 60 dist pally tez. Blocker 34EK. 2 UHy ![]() Pzdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2053 |
Guest
|
![]() Ja wziołem solo GS (Giant Spider) jestem 28lvl Master Sorcerer z 35mlvl.
Nawalałem z Exori Vis i poszło chyba z 10 manasów ale się opłaciło wypadło akurat Knight Armor |
![]() |
![]() |
#2054 |
Guest
|
![]() Berserk to jest czar dla knighta od 35lvl więc jak mogłeś go zabić..badziej zerka albo poprostu orca berserkera.
|
![]() |
![]() |
#2055 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja dzisiaj sobie zsolowałem Dwarfa Guarda 17 (wtedy jeszcze 16) paladin, 48 distance.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2056 |
Guest
|
![]() Orc Bersarker -23 level Fire Devil -27 level Minotaur Guard-24 level = Druid
|
![]() |
![]() |
#2057 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Z dawnych dziejów...
Royal Paladin, level 47 - solo utłuczony Elder Beholder ("kilka" UH poszło) Paladin, level bodajże 33 - solo DL (uu, tu tych UH sporo poszło) Elite Knight, level 65 - Hydra (bp uh waste, ale dla sportu biłem) 207 Master Sorcerer - Demon. (6 bp MF i 2,5 UH - loot gówniany, również dla sportu) Z potworów ludzkich: 166 Master Sorcerer - ubity 217 ED (kumpla mi zabił, to gnoja zatłukłem, co prawda zmarnowałem 3 bp UH i 2+ SD, ale ubiłem gnoja. A że miał RS to się zwróciło.) 57 Royal Paladin - 103 Knight. (z kumplem na demcach hunciliśmy dla sportu (i loota, bo mieliśmy chrapkę na MPA) to mi przylazł i zaczął pieprzyć, że był pierwszy tylko po UHy poszedł. Expiliśmy tam już z godzinę...) 212 Master Sorcerer - Eternal Oblivion. (Test Serwer, z kumplami) Z czasów obecnych: Paladin, level 18 - Dragon (3 UH) Knight, level 10 - Cyclops. (fartem) Sorcerer, level 17 - DS i Hunter. (DSa zlurowali na Femur Hills, a akurat się zrespił Hunter... 2 SD na Huntera i kilka HMM na DSa) Tyle.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2058 |
Użytkownik Forum
|
![]() 81 knight 83/80 solo dragon lord ( ornam~ shield quest solo )
![]() |
#2059 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 03 2007
Imię: niepowiem
Świat: Guardia
Poziom: 30
Skille: 18club
Poziom mag.: 34
|
![]() [quote=sulik;19684]Dobra chwalimy się kto jakiego najlepszego stworka pokonał na solo, nie zapomnijcie dać profesji i poziomu postaci.
zapomniales ze trzeba tez napisac jakie waste(strata) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2060 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 03 2007
Imię: niepowiem
Świat: Guardia
Poziom: 30