| 
 | |||||||
| Notki | 
| Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 21 02 2006 Wiek: 32 Posty: 1,108 Stan: Na Emeryturze Profesja: Master Sorcerer Świat: Galana   | Czy to aby jest bezpieczne?? 
				__________________ BAMBUCHA!!!jedenoneoneone Czy ja nie jestem ivul? (\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! | 
|  |   | 
|  | #3 | 
| Użytkownik Forum | ehh skad sie takie dzieci neo biora?nawet nie umia ludziom niezauwazenie wirusow wysylac... ,, aA drzwi sa nalewo...do widzenia" | 
|  |   | 
|  | #4 | |
| Użytkownik Forum | Cytuj: 
 @Topic: Buhahahhahahahahahahahahhaha nie moge emkh! emkh! Wezcie ile tych pseudo hakerów!? Wiencej was mama nie miała!? Jak chcecie sie nauczyc hackowac to na innym forum! Albo popros administratora o publiczne udostepnienie swojego IP! Wtedy od duzej ilosci osub bys dostal porzadna lekcje hackowania! A co ja mówie tobie pewnie mama kupiła internet ze zmiennym IP 
				__________________   | |
|  |   | 
|  | #5 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 28 04 2007 Posty: 31 Imię: Raafuks Profesja: Elite Knight Gildia: Ludzie Honoru Świat: Chimera Poziom: 120 Skille: 91/89 Poziom mag.: 7 | no i gdzie ten fake?!!11   | 
|  |   |