|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: OsTr
Stan: Na Emeryturze
Imię: Vatone
Profesja: Elder Druid
Świat: Astera
|
![]() Witam. Na pewno przyciągnęło Was "Rookgard-free acc na pacc area".
Otóż zapewniam, że jest to możliwe. Jest to mały bug, że jesli miało sie pacca i postacią zostało na pacc area, po jego zakonczeniu zostajemy! Spotkał sie ktos z takim czyms? Mnie sie wydaje że to chyba popularne nie? I pytanko: często na filmikach czy cos takiego do Taifuuna~ wołają: "Petro". Nawet w jednej piosence było: "Hej, Petro mam dla ciebie kominikat: przykro mi, lecz z trzysetki lipa.." WTF? Z góry thx za odpowedzi.
Pomogłem, wkurzyłem, a może coś innego? >>Nota ![]() 17:00 Wiktor Fadelight [8]: zucta mi jakas szmate do odziania 17:00 Dant Eleth [41]: wiesz co w rl bym ci tak najebal ze w smietniku bys lezal kurwo niemyta 12latku jebany xD |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Konczy sie PACC, a postac zostaje na PACC zone po zalogowaniu. Co prawda nie mozna korzystac z NPC, ale podexpic jeszcze mozna. No i jak sie wyjdzie na FACC zone, to juz sie nie wroci przez mostek.
|
![]() |
![]() |
Vasaki |
Ta wiadomość została usunięta przez Dwimenor.
|
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Płock
Świat: RL
|
![]() Petro to pewnie jego ksywa =)
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po pierwsze to nie jest bug i cipsoft o tym doskonale wie.
![]() Petro to xywa Taifexa, a ta piosenka to był "diss" na niego i jego gildie ![]()
![]() |
Marshaal |
Ta wiadomość została usunięta przez Dwimenor.
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() No to chyba nie zadziałało w moim przypadku. Jeszcze na Tibii 7,81 skończył mi się Pacc, i specjalnie dzień przed zostawiłem moją postać, Rookstayera i 4DepoChary na skałce blisko mostku. Niestety po zalogowaniu się byłem na FACC ZONE dokładnie 10SQM na wschód od zostawienia postaci. Było to na drodze do sklepu All'De. Tak samo z Sorcem zostawiłem go w Ankh, a kiedy się zalogowałem był w Thais w świątyni, o dziwo na tibia.com pisało że jestem "zameldowany" w Ankh. No więc ja TP PLIX, TP PLIX, i tp'neło mnie do świątyni w Thais.
Ostatnio edytowany przez CzesioMS - 29-04-2007 o 09:58. Powód: literówka |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |