Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Xerena

Notki

Xerena Wydarzenia ze świata Xerena

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 29-04-2007, 17:50   #1021
Dadinz
Użytkownik Forum

Dadinz's Avatar

Data dołączenia: 01 01 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Deemer Pokaż post
Zamiast myśleć o klepaniu się na OTS-ie weźcie się lepiej za klepanie Szwedów na rl tibii.

A przy okazji, czy któryś z was tak szczerze myśli że tą wojnę wygracie?
co stoi na przeszkodzie żeby Polacy wygrali tą wojnę?
Dadinz jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 29-04-2007, 18:06   #1022
Deemer
Użytkownik Forum

Deemer's Avatar

Data dołączenia: 19 06 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Domyślny

Kolego "Miltiades" oczywiście że wy gracie i tylko wy podejmujecie decyzje. Nie zamierzam tego kwestionować.
Czy jestem pesymistą... hmmm... nazwał bym się raczej realistą.

Chciałbym tylko zauważyć że wojna trwa już 11 dni zakładając że zabicie Kavare'go ją zaczęło. Od tego czasu możecie się pochwalić nabiciem jedynie 3 fragów. Dwóch na Zulinie i jednego na Skulltcie. Może sie wam wydawać że skoro straciliście tylko 2 fragi (Arefrius i Kavare) a nabiliście te 3 to wszystko ma się zajebiście i wygrywacie. Problem w tym że każdy z was jest ciągle offline i w ogóle nie expi, za to podczas trwania wojny Mitzum wbił 2 lvle, Skullita odrobił stracony lvl po deadzie i nabił kolejny, Zulin na bieżąco odrabia straty, nie liczę nabitych lvli innych osób z Tengu.
Gdyby zamiast fragów (które moim zdaniem prawie nigdy nie odzwierciedlają rzeczywistego stanu wojny) liczyć zmianę lvli to przegrywalibyście co najmniej -2 do +3 zakładając że walczycie tylko z Mitzumem, Zulinem i Skullitą.

Nietrudno zauważyć że nawet teraz Tengu wam ucieka. Ich przewaga ciągle rośnie. Jeśli tak dalej pójdzie to czarno widzę tą waszą przyszłość na Xerenie, chyba że macie jakiś super genialny plan który zapewnia wam zwycięstwo i którego realizujecie w 100%. Jeśli tak to przepraszam za takie komentowanie ale jeśli nie to radzę się sprężyć

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wrOOn Pokaż post
Ja mam swoje postanowienie i nie loguje sie do matury
Berserker Ostrzy
Last login: Apr 29 2007, 01:55:19 CEST

Widzę że Tibia ponad wszystkim
Deemer jest offline  
stary 29-04-2007, 18:06   #1023
wr00n
Użytkownik Forum

wr00n's Avatar

Data dołączenia: 18 11 2005

Stan: Początkujący
Profesja: Elite Knight
Gildia: Synergy
Świat: Xerena
Poziom: 100
Skille: 86/81
Poziom mag.: 7
Domyślny

Wygramy pewnie ze kuurwa wygramy a co ty myslales?! Wygramy wygramy wygramy. Bad pl bad pl what u gonna do when we come for you? Hahahaha juz mamy przewage bo szwedzi boja sie wychodzic z pz w nocy hahahhawhahahahahah. Wczoraj jak juz mili wspomnial padlo kilku frajerkow z ugnet (a padnie wiecej) w tym czasie byly tez online takie osobostosci jak nomsi czy tez mitzum ale oni bali sie ze statku wyjsc zeby pomoc swoim kolegom mimo ze nikogo od nas nie bylo online.
wr00n jest offline  
stary 29-04-2007, 18:10   #1024
wr00n
Użytkownik Forum

wr00n's Avatar

Data dołączenia: 18 11 2005

Stan: Początkujący
Gildia: Synergy
Poziom: 100
Skille: 86/81
Domyślny

Cytuj:
Kolego "Miltiades" oczywiście że wy gracie i tylko wy podejmujecie decyzje. Nie zamierzam tego kwestionować.

Chciałbym tylko zauważyć że wojna trwa już 11 dni zakładając że zabicie Kavare'go ją zaczęło. Od tego czasu możecie się pochwalić nabiciem jedynie 3 fragów. Dwóch na Zulinie i jednego na Skulltcie. Może sie wam wydawać że skoro straciliście tylko 2 fragi (Arefrius i Kavare) a nabiliście te 3 to wszystko ma się zajebiście i wygrywacie. Problem w tym że każdy z was jest ciągle offline i w ogóle nie expi, za to podczas trwania wojny Mitzum wbił 2 lvle, Skullita odrobił stracony lvl po deadzie i nabił kolejny, Zulin na bieżąco odrabia straty, nie liczę nabitych lvli innych osób z Tengu.
Gdyby zamiast fragów (które moim zdaniem prawie nigdy nie odzwierciedlają rzeczywistego stanu wojny) liczyć zmianę lvli to przegrywalibyście co najmniej -2 do +3 zakładając że walczycie tylko z Mitzumem, Zulinem i Skullitą.

Nietrudno zauważyć że nawet teraz Tengu wam ucieka. Ich przewaga ciągle rośnie. Jeśli tak dalej pójdzie to czarno widzę tą waszą przyszłość na Xerenie, chyba że macie jakiś super genialny plan który zapewnia wam zwycięstwo i którego realizujecie w 100%. Jeśli tak to przepraszam za takie komentowanie ale jeśli nie to radzę się sprężyć

Berserker Ostrzy

A co ty kurwa myslisz? Ucze sie ale musze sobie robic przerwy. Mialem sie nie logowac ale skoro wojna wybuchla to pomoge kolegom i przy okazji sie dobrze pobawie. Btw mowisz ze nikt nie wbil lvlu? Otto wbil level podczas gdy czesc swe byla online. Mowisz ze zulin odrobil straty? To sprawdz erig. Nie wspominajac juz o skilach i m lvl. Tak samo ze skulita.
wr00n jest offline  
stary 29-04-2007, 18:17   #1025
Dadinz
Użytkownik Forum

Dadinz's Avatar

Domyślny

Cytuj:

Berserker Ostrzy

po ostatniej akcji w Ab kiedy po raz drugi padł Zulin nie widziałem żeby ktoś z Tengu przez dłuższy czas był online co jest równoznaczne z tym, że nikt z nich nie expił, nie licząc Hulabaloo, który jak widać wbił 115lvl. A poza tym te wbite podczas wojny lvle zbytnio im nie pomogą.
Dadinz jest offline  
stary 29-04-2007, 18:18   #1026
Deemer
Użytkownik Forum

Deemer's Avatar

Domyślny

Boją się wyjść z pz? Dziwne. Sam chyba przyznasz że Mitzum legalnie expiąc podczas gdy wy "szalejecie" na servie trochę was ośmieszył.
Deemer jest offline  
stary 29-04-2007, 19:39   #1027
Rzeszow
Użytkownik Forum

Rzeszow's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2007
Lokacja: Rz-ow>Nm>monitor

Imię: Veav
Profesja: Druid
Poziom: 63
Poziom mag.: 53
Rzeszow ma numer GG 3530217
Domyślny

mnie rowniez martwi to iz szwedzi sa znacznie czesciej online niz polacy moze nie wszyscy ze szwedow expia bo sie boja ale jak widac czesc z nich expi a pozostali hmmm moze runki pala... mysle ze potrzeba jeszcze ze 2 fragi kogos silnego z tengu i sie podlamia a was to powinno zmotywowac do czestszego grania
stary 29-04-2007, 19:54   #1028
wrogonastawiony
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 07 2006
Lokacja: miast0 FxP

Stan: Na Emeryturze
Imię: Namsto
Domyślny

Spokojnie, co nagle to po diable. Pośpiech jest tu najgorszym posunięciem Powoli powoli a bedzie dobrze.

ps. Deemer - Tengu nienabiło jeszcze ani jednego fraga. 1-0
stary 29-04-2007, 20:02   #1029
Pavvulonik
Użytkownik Forum

Pavvulonik's Avatar

Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Wilkasy

Gildia: nje wjem
Świat: AZURA
Poziom: hmm
Skille: bylo 98
Domyślny

Cytuj:
Boją się wyjść z pz? Dziwne. Sam chyba przyznasz że Mitzum legalnie expiąc podczas gdy wy "szalejecie" na servie trochę was ośmieszył.
On se pujdze expic bo ma z 5 mln w domku i niewiadomo co w dp kupi se w huk sd i wbije szybko lvl nawet na waste miejac nadzieje ze pl niezrobia mass loga.A polacy tej kasy niemaja i tak szybko lvla niewbija.
Pavvulonik jest offline  
stary 29-04-2007, 20:32   #1030
Mispex
Użytkownik Forum

Mispex's Avatar

Data dołączenia: 16 10 2006
Lokacja: Parkowa

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 103
Skille: 92
Poziom mag.: 19
Domyślny

@Deemer
Zamiast wypisywac glupoty na forum co ty zrobiles na wojnie?
Jak nie wiecie co jest granie nie wypisywac tych glupot bo ja pierdole...
stary 29-04-2007, 20:39   #1031
Mefisto of Deth
Guest

Domyślny

Zmienie zdanie jak zrobicie z nimi open battle a nie tylko snake atacki mnie to przypomina wojne z floor fillers żałosne Jestem na 100% pewien że braknie wam funduszy na runki ostatnio zrobiłem sobie małe pk bo wieice i tak już nie gram Jestem znouw bohy na + i 4bp sd

stary 29-04-2007, 20:45   #1032
Mispex
Użytkownik Forum

Mispex's Avatar

Domyślny

@up
Idiota szkoda slow...
Open Battle idioto wiesz co to jest wogole?
Omg gdzie sie tacy ludzie uchowali...
My nie mamy 4 najlepszych sorcow na servie i nie mamy srednich obrazen z cala gildia 4 tys. lub wiecej,ale co ty mozesz o tym wiedziec pewnie najlepszy char 40 lvl lub 50 i sie wozi.Byles na war wogole jakiejs?
ps. Kogo obchodzi twoje zdanie?

Ostatnio edytowany przez Mispex - 29-04-2007 o 20:49.
Mispex jest offline  
stary 29-04-2007, 20:57   #1033
wrogonastawiony
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 07 2006
Lokacja: miast0 FxP

Imię: Namsto
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mefisto of Deth Pokaż post
Zmienie zdanie jak zrobicie z nimi open battle a nie tylko snake atacki mnie to przypomina wojne z floor fillers żałosne Jestem na 100% pewien że braknie wam funduszy na runki ostatnio zrobiłem sobie małe pk bo wieice i tak już nie gram Jestem znouw bohy na + i 4bp sd
Akurat jestes przeciw nim jak zaleźli ci za skore.. nikt nie jest idealny, kazdy popelnia bledy, schowaj dume do kieszeni

Ps. po co maja wychodzic na opena skoro sa z gory straceni ? to jest wojna i oni musza sie uciekac do metod przypominajace te polakow np. z 2 wojny światowej. Mysle ze powoli szwedzi beda tracic cierpliwosc ;]
stary 29-04-2007, 21:01   #1034
qatryk
Użytkownik Forum

qatryk's Avatar

Data dołączenia: 29 11 2006
Lokacja: ToRuŃ

Poziom: 86
Skille: 80\75
Domyślny

Właśnie przed chwila Nomsi, Hula, i Wiz Eag~~ chcieli mnie ubic ^^ downy myslaly ze im sie uda

ps. do Kami~helpers: oni jeszcze nas pamietaja.
stary 29-04-2007, 21:07   #1035
Deemer
Użytkownik Forum

Deemer's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mispex Pokaż post
@Deemer
Zamiast wypisywac glupoty na forum co ty zrobiles na wojnie?
Jak nie wiecie co jest granie nie wypisywac tych glupot bo ja pierdole...
Dobrze wiesz że już nic nie mogę tu zrobić. Nie mam tu już żadnego chara z sensownym lvl.

Nie mam też zamiaru się z wami kłócić. Myślicie że tengu się was boją? Niech wam będzie "boją" się was baaardzo. Oczywiste jest chyba że żeby wygrać wojnę musicie wygrywać open battle. Nie wiem co teraz od*******ają Szwedzi. Najprawdopodobniej są trochę zaskoczeni tym co pokazaliście, ale kiedyś wyjdą z pz i zaczną walczyć. Ciekawe co powie nasz waleczny Zerek kiedy dosięgnie go nawałnica ich SDków ...a z resztą, co mnie to obchodzi. Będzie gadanie że pl wygrywali aż coś się zacięło. Prawda jest taka że to Szwedzi się zacieli ale kiedyś się odetną...

Myślę że ta wojna jest przegrana, walczycie nie o lepszą Xerenę tylko o co najwyżej honor.

Czas pokaże kto miał rację.
Deemer jest offline  
stary 29-04-2007, 21:12   #1036
CentralBattleNet
Użytkownik Forum

CentralBattleNet's Avatar

Data dołączenia: 29 04 2007
Lokacja: cbn

Profesja: Elder Druid
Świat: ReFuGiA
Poziom: 39
Poziom mag.: 41
Domyślny

chuja wygracie jak swoich pkujecie...
CentralBattleNet jest offline  
stary 29-04-2007, 21:18   #1037
Mispex
Użytkownik Forum

Mispex's Avatar

Domyślny

Swoich pekujemy?
Podaj name kogo "zabilismy"
stary 29-04-2007, 21:24   #1038
Dadinz
Użytkownik Forum

Dadinz's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Dobrze wiesz że już nic nie mogę tu zrobić. Nie mam tu już żadnego chara z sensownym lvl.

Nie mam też zamiaru się z wami kłócić. Myślicie że tengu się was boją? Niech wam będzie "boją" się was baaardzo. Oczywiste jest chyba że żeby wygrać wojnę musicie wygrywać open battle. Nie wiem co teraz od*******ają Szwedzi. Najprawdopodobniej są trochę zaskoczeni tym co pokazaliście, ale kiedyś wyjdą z pz i zaczną walczyć. Ciekawe co powie nasz waleczny Zerek kiedy dosięgnie go nawałnica ich SDków ...a z resztą, co mnie to obchodzi. Będzie gadanie że pl wygrywali aż coś się zacięło. Prawda jest taka że to Szwedzi się zacieli ale kiedyś się odetną...

Myślę że ta wojna jest przegrana, walczycie nie o lepszą Xerenę tylko o co najwyżej honor.

Czas pokaże kto miał rację.
Deemer napisałeś:"Nie mam też zamiaru się z wami kłócić."
A zaraz po tym zdaniu zaczynasz sie kłócić xD
Dadinz jest offline  
stary 29-04-2007, 21:38   #1039
Marczio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack

Stan: Usunięty
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
Marczio ma numer GG 1065481
Domyślny

Cytuj:
Oczywiste jest chyba że żeby wygrać wojnę musicie wygrywać open battle
Nie wiem skad ci taka glupota przyszla do glowy, nikt nie powiedzial ze musi byc open battle, niech ich sneakuja do oporu niech fraguja tengusy beda musialy blesy kupowac ciagle. W ich sytuacji wyjsc na open battle to tak jak dac sie nabrac na najglupsza szope typu "o masz cos na swetrze" po czym pstryknac go w nos jak sie schyli zobaczyc. Niech madrze rozplanuja to, tengusy jeszcze sie nie boja ale jak kilka sneakow pojdzie to juz nie beda tak pewnie szli na exp. Ty myslisz ze tengu to sa jacys krolowie? Po prostu ich przeciwnicy byli slabi dlatego sie tak dlugo utrzymuja, takie pajace jak mitzum czy nargoriel to zwykla bezmozga holota ktora mozna wypunktowac jesli sie ma troche oleju w glowie i umiejetnosci.
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one?

Ostatnio edytowany przez Marczio - 29-04-2007 o 21:40.
Marczio jest offline  
stary 29-04-2007, 22:13   #1040
Rob'ek
Użytkownik Forum

Rob'ek's Avatar

Data dołączenia: 30 03 2007
Lokacja: wwa

Rob'ek ma numer GG 6171442
Domyślny

Mili~, Mispex, nie wdawajcie sie w dyskusje, co i jak trzeba robic by wygrac, bo wiadomo ze zdradzieckich ku*rw nie brakuje
NIE BEDZIE SZWED PLUL NAM W TWARZ !
17:13 Eternity Rob [60]: masz DOKLADNIE 5 zl?
17:14 Bakunlen [84]: za sec zobacze tylko skoncze jesc oki?
17:14 Eternity Rob [60]: to co ty to kurwa w sejfie masz?
17:15 Bakunlen [84]: nie ale jak wstane to mi kot wpierdoli kotleta

Own3d
Rob'ek jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania