![]() |
#4202 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taer DELETED
![]()
#4203 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Ano szkoda tych 2 postaci... Ale oni robią 60 lvl w 15 dni, więc za miesiąc będzie drugi Taer
![]()
![]() |
#4204 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
|
![]() no to teraz sf chyba wygra xD
19:18 Toquera [25]: buy bps of liberty bay and porty rope !!!msg me |
![]() |
![]() |
#4205 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4206 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() mysle ,ze mamy wojne ,wiec pozwole sobie wypisac fragi z OB
Fragi Vanum : Askan Clan Apr 29 2007, 22:38:27 CEST Killed at Level 94 by Asmit and by Taer Casspari Apr 29 2007, 19:18:59 CEST Killed at Level 92 by Atavand and by Ruesi Mentor de'Vrie Apr 29 2007, 22:41:48 CEST Killed at Level 112 by Taer and by Atavand Sabagust Apr 29 2007, 22:20:22 CEST Killed at Level 93 by Xevres and by Taer Apr 29 2007, 17:53:17 CEST Killed at Level 94 by Sararius and by Taer Fragi Sopranos Family : Ararius Apr 29 2007, 17:33:30 CEST Killed at Level 51 by Shanloth and by Sabagust Xevres Apr 29 2007, 22:20:31 CEST Killed at Level 62 by Mentor de'Vrie and by Casspari Jak widac mamy 5:2 dla Vanum dodam jeszcze ,ze Taer dostal deleta |
![]() |
![]() |
#4207 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: WroceK
Imię: Calh Mand'ik
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
15 dni na 60lvl... mozliwe tylko z botem ![]() sam wiem ze to mozliwe bo mialem tego bota jak bylem po stronie vanum w wojnie na Nebuli.
![]() |
#4208 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
4:1 Dwa fragi sa przed deklaracja wojny @adikeen Tak, botowalem dragi na vdl zjebie. |
|
![]() |
![]() |
#4209 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 04 2007
|
![]() Boixos chyba ty jestes chwastem ;] Nie znasz ludzi z Sopranos więc zamknij morde.
Straszne kozaki z tego Vanum. Myślą że 60-tymi levelkami mogą wszystko. Nie znacyz to że ich nie szanuje bo mogli by zostać profesorkami do spraw tibi ![]() |
![]() |
![]() |
#4210 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4211 |
Użytkownik Forum
|
![]() chyba to sie lodka
![]() znam 2 z sopranos family i to mi wytarczy ![]() kto z kim ostaje taki sie staje - to o reszcie tej gildi ;d wiele osob ich moze czegos nauczyc,ale napewno nie beda to Sopranos ;d chyba ze beda chcieli sie nauczyc jak sie "sprzedaje" pacce ![]()
#4212 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
|
![]() Huehue Look this
![]() 01:00 Qxwatz [82]: wiec jestem hunted czy nie? 01:07 Qxwatz [82]: tak czy nie? 01:08 Xusodove [114]: 100k 01:08 Xusodove [114]: ;] 01:10 Qxwatz [82]: gdyby mnie mama zle wychowala pewnie bym cie wysmial 01:10 Xusodove [114]: :0 01:10 Qxwatz [82]: 100k niby za co? 01:11 Qxwatz [82]: za to ze ktos powiedzial ze sharuje? za to ze ma ssa ktory rownie dobrze moze byc fakem? 01:11 Xusodove [114]: twoj wybor 01:11 Xusodove [114]: ![]() 01:12 Qxwatz [82]: zamelduj 01:17 Xusodove [114]: k ![]() ![]() ![]() ![]() Apr 24 2007, 16:30:16 CEST Died at Level 114 by a bonebeast Kasa ci sie konczy na blessy lamo? ![]() Wyjdz i zamknij drzwi... ![]() AaAa sry zapomnialeem - Zamelduj koniowi ![]() |
![]() |
![]() |
#4213 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 04 2007
|
![]() Heh. Jednak Cie ktoś zagonił ze sharujesz xDD ale nie martw sie caly serw gra w kilku a on tylko naiwniakow szuka zeby kaske zdobyc
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4214 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() tak.. mentor i casspari to naprawde pierwszorzedni gracze, beda oni bronili pokoju i prawosci na obsidii
@ taer przyluzuj z tymi bluzgami jak juz na sile chcesz byc fajny, to ze sopranos to idioci to nic nienaturalnego, ale od pedalow, nunu. dostana owna i paymentu nie bedzie. wybotujecie chary to dostana, tylko nie wiem co to znaczy dostac owna, po polsku staraj sie pisac. nie, nie botowales na smokach w veno (chyba, bo skrypty takie napewno sa ![]() w sumie nie wiem czy dobrze, ze sie tu wypowiadam, bo zaraz dostane hunta od vanum ![]() chociaz nie, to polacy! w dodatku z nebuli! nie ma sie czego bac! w cywilizowanym swiecie sa niegrozni. mozecie nabijac ile chcecie fragow, ale od mentora i cassa duzo nigdy nie bedziecie sie roznili, moze poza pvp. tyle
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 30-04-2007 o 08:53. |
![]() |
![]() |
#4215 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Pozdro Xucodowe |
|
![]() |
![]() |
#4217 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: Dodi Brae
Profesja: Knight
Gildia: Rambo Style
|
![]() Panowie z Vanum i z Soprano
To jest cywilizowane forum i proponuje nie obrazac ludzi z przeciwnej gildii bo to nieladnie. Od kiedy pamietam ani Ryba ani Yunichi nie nazywali mnie pedalem, moja droga na obsidi byla inna niz ich, ale to nie powod do bycla chamem. Walczylismy, ale szacunek byl i zostal. Mozna walczyc i zabijac ale zeby wyzywac ? Przez to kazdemu szwedowi polak kojarzy sie z nubem, ktory nie walczy ale za to jak wyzywa ![]() Za 3 miesiace mozecie byc w 1 gildi a niesmak pozostanie. Olek jak zwykle ladnie ubral w slowa to co wszyscy mysla. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#4218 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Gdańsk/Jasień
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
![]() |
![]() TO żes Suv sie odezwał. Widocznie nie znasz ludzi z Vanum.
|
![]() |
![]() |
#4219 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() piotrek dobrze pisze. myslicie ze dlaczego nikt, kto nie jest zdesperowany, nie chce pomagac polakom w wojnie ? (poza polakami
![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#4220 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Vanum Wg mnie nic nie osiągniecie swoją postawą. Co chwila z wami są jakieś problemy a tu ludzie z tego co wiem nie lubią problemów. |
|
![]() |