![]() |
#121 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 03 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ri'goku
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Szalone Prosiaki
Świat: Candia
Poziom: 12
Skille: 0/10
Poziom mag.: 98
|
![]() Mam pytanie,dlaczego niemożna wymyślić różdżki dla sorka od takich prawie ze bełtów atak 70 obrona 35 wtedy by i sorek by dał rade położyć demona a także te nowe stwory.Jeszcze jedno pytanko żeby nie zanudzać,to tak raczej proszę oto żeby wymyślili nowe bronie miecz atak 60broń jednoręczna obrona 50 i jeszcze broń obuchowa atak 65 tez jednoręczna obrona 55 i to tyle.
Myślę że tibia dowie się o tym szybko. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Szczecin
Profesja: Sorcerer
Świat: Honera
|
![]() Ja obecnie jestem w fazie "testowania możliwości postaci"
![]() Knight: Skillowanie nie tak uporczywe jak w przypadku paladyna, lecz równie żmudne... i czasochłonne. Gdy expiłem knightem i wbiłem lvl myślałem: "O Jezu, znowu trzeba iść skillować. Wbiłem skille 70/70 axe i 30 lvl. Best hit 204 w beholdera. Na początku gra knightem mnie fascynowała, lecz później po prostu znudziła. Nic, tylko blokowanie, skillowanie etc. Knight zaczyna porządnie walić od 65/65, a żeby wbić te skille trzeba mieć mocne nerwy. Na PvP świetnie się broni, gorzej z atakiem. Paladyn: SKILLOWANIE... nie dość że trzeba podnosić te speary/kamienie to jeszcze się łamią. Jak się jest na świecie non-pvp to jest się całkowicie uziemionym, bo nawet na monku nie poskillujesz... Kolejna sprawa to kasa. Paladynem ze skillami 55/55 exiłem na guardach i całą kasę jaką miałem wydawałem na amunicję. Hity były niezłe, to prawda [best 113] lecz hunty się nigdy nie zwracały. Ogólnie paladyn jest postacią b. trudną do utrzymania, przynajmniej do 30 lvl... Na PvP ciężko się broni perfekcyjnie atakuje. Druid: Bez pacca gra wg mnie nieopłacalna. Ani exura sio, ani exura gran mas res... ani poxa... Brak czarów ofensywnych, najgorzej wbić 13 lvl [snakebite rod :/], a tempest rod ma 1 kratkę zasięgu... Za to można nieźle zarobić na uhach/ihach. Średni atak i obrona na PvP. Sorcerer: Mój faworyt. Czary ofensywne bez pacca [przynajmniej większość], dobre wandy, irytować może do 25 lvla, kiedy jeszcze nie robimy porządnych run i musimy atakować po ~~20 z różdżki. Jednakże później jest sielanka. 50 lvl i gs na 3 hity z exevo mort hur. Średni atak i obrona na PvP. Mam nadzieję że moje porównanie się Wam przyda w wyborze profesji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Guest
|
![]() @up
To ty niezły masz talent jak ci się nie zwraca palem na guardach. ![]() Ja swoim charem (staty jak w podpisie) kupuję 700 strzał w sklepie (1400 gp) i idę expić na guardy (przeważnie w 1 lub 2 jaskini więc mnie nie hitają) i jak wracam po skończeniu się strzał to mam w backpacku (zbieram tylko te najbardziej wartościowe itemy do full capa, lootbagów nie robię bo mi zabiorą z takim małym poziomem) loot o wartości conajmniej 2000 gp więc jestem te 600 na plus. Tak więc nie *ierdol *urwa że się nie zwraca no chyba ze ty expisz boltami na tak niskim skillu to się wtedy nie dziwię. ![]() Ostatnio edytowany przez lialving - 25-03-2007 o 12:08. |
![]() |
![]() |
#124 |
Zbanowany
|
![]() @up
Dobiłeś mnie... Kupujesz arrowy?! Jest czar na tworzenie strzał, a ty marnujesz kasę... |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Tym czarem przecież nie nadąży na bieżąco robić strzał podczas polowania, a jak ma stać pod depo 3 godziny i robić amunicję, żeby sobie potem godzinę poexpić, to już lepiej wydać te parę sztuk złota w sklepie.
Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 26-03-2007 o 16:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#127 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 04 2007
|
![]() Cytuj:
Sorki że pytam i nie myślcie że jestem glupkiem , ale po co i co to jest stamina ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Lokacja: Lucera
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lucera
|
![]() Cytuj:
![]() Wiem ze prosiles zeby Cie nikt nie zjechal ale nie moglem poprostu ![]() ![]()
"Pomyśl czasami o cierpieniu, którego wolisz nie widzieć." ( Albert Schweitzer ) http://www.fasole.pl/default.asp?id=11162 zbieraj fasole i wymieniaj je na nagrody ( sms, doładowania ...), nie martw się link bez wirów ![]() www.naturalnie.ovh.org strona o medycynie naturalnej ![]() Ostatnio edytowany przez Lipers - 27-04-2007 o 00:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Paladyn dla mnie jest najlepsza profesja i czy jest 8% palladynow czy nie lubie nim grac...I mamw dupie MS-ow czy expia 100k/h a ja 70k/h bo to nie chodzi o liczby w tej grze... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 04 2007
|
![]() knight
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Guest
|
![]() Oczywiście ms
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 04 2007
|
![]() Jak dla mnie najlepszą profesją jest knight. Dlamnie najłatwiej się nim gra
![]() -sword - serpent sword -axe - knight axe -club - clerical mace (zależy ile kto ma kasy) ![]() i jeżcze tarcze-dwarven shield ![]() I to by było na tyle |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Lokacja: Mielec
Imię: Endys
Profesja: Knight
Gildia: Eshin Clan
Świat: Celesta
Poziom: 45
Skille: 79/79
Poziom mag.: 5
|
![]() ja uważam, że sorc i drut mają teraz bardziej ułatwione zadanie mają visa mają softy po prostu exp teraz dla nich na wyższych levsach jest o wiele szybszy niż na knajcie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 115
|
![]() Cytuj:
bueheheheh zgadzam sie z toba w 100% (ironia). no a sorcem albo drutem wystarczy pojsc do sklepu magicznego i wziasc wanda i pojsc expic ![]() no to tyle Pzdr.
17:20 Crin Tamweasi [10]: ile masz ataku miecz ----------------------------------------------- 18:29 Krwiozerczy Kroliczek [15]: mam 56 lvl 18:29 Krwiozerczy Kroliczek [15]: i red czaha 18:30 Krwiozerczy Kroliczek [15]: mam 79 mlev 18:31 Krwiozerczy Kroliczek [15]: wszyscy sie mnie boja 00:32 Xemok [129]: mnie nie wychowuja rodzice tylko ulica wiec zamknij pizde i siedz cicho bo o zyciu nic nie wiesz . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Guest
|
![]() rob knighcika najlepsza pro teraz
|
![]() |
![]() |
#136 |
Blondynka
|
![]() Na pvp-nef polecam sorca. Ma vis, nie trzeba nim skilowac, na wyzszych lvl jest bardzo dobrym pk (ue oraz inne czary). Poza tym runki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 03 2007
Lokacja: Zbąszynek
Gildia: Burdel
Świat: Harmonia
Poziom: 52
Skille: slabe;)
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Jak dla mnie sorc i drut sa najlepsze a to dlatego ze nie lubie skilowac. Wole potrenic mlvla.
See You In Tibia !!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: Krupski Młyn/Tarnowskie Góry
Imię: Sister Of Kolczu
Świat: Celesta
Skille: rosną
|
![]() Którą profesje mam wybrać na FACC area , nie przewiduje kupna pacc .
Pal i knight teoretycznie najmniej tracą bez PACCa , mag i drut najwięcej ( brak exori wszelakiego rodzaju ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 05 2007
|
![]() Cytuje : "Pal i knight teoretycznie najmniej tracą bez PACCa"
co do pala to sie zgadzam ale wyzszym lvl poniewaz jest juz tak szybki ze nie musi miec utani hur (GS) ![]() co do knighta to tu jestes w bledzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() knight bez exori jest lipny ![]() ![]() ![]() ![]() wiec jak juz to graj palem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Guest
|
![]() Knight na facc nie ma ani jednej miejscowki nie obleganej przez hordy noobow z wand of vortex, a pal ma na przyklad dsy na ghostland pierwsza jaskinia poziom -3. Nikt tam nie przychodzi a exp 20k/h i strzaly kupuje sie 10 sqm dalej. Zwrot kasy pewny z samej kasy z ghouli ktore sa przy ds jak sie expi ze strzal.
Sorc/drut musza expic tak jak knight na obleganych miejscowkach wiec kicha straszna. |
![]() |