|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
Lokacja: Łódź
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
|
![]() Ostatnio expilem sobie na piratach na tym pierwszym poziomie (tam gdzie jest jeden buccaneer). Exp byl sredni bo 20k/h z 2 monkami. Piraci sa fajni wedlug mnie i oto moje pytania:
1. Czy dalbym rade expic na wyzszych poziomach z 2 monkami? 2. Jezeli nie dam rady z 2 monkami to czy w jakis sposob dam? 3. Czy mi sie to oplaci? 4. A moze isc na Pirate Ghosty? 5. Jezeli nie piraci, to gdzie mam expic? ( tomby odpadaja ) Jestem 37 lvl ED 40 mlvl EQ: HoTM, demonka, blue robe, tempest, c legi, bohy |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kościan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Topork
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 87
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() +2 z monkami, czasami pomagając z visa, możesz także biegać między +1 a -3, może ci się nawet zwrócić gdyż z ghosta potrafi wypaść red robe/stealth ring.
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
|
![]() na ghosty mozesz isc sokojnie rade dasz loot powinnien sie zwrocic ale exp jest slaby co to innych miejsc jak masz team to hydry =]]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Golczewo
Świat: Refugia
![]() |
![]() ja aktualnie siedze na 0 i to mi wystarcza 20k/h a czasem wiecej.... jeszcze ze
3-4 lvl i moge isc wyrzej (+1) ale na 37 polecam ci z dwoma monkami jeszcze posiedziec na tym poziomie co jestes. (przynajmniej do 42 lvl) Potem proboj wyrzej ale duze waste ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2006
Świat: Kyra
|
![]() Mi na 40 lvl nie wystarczało +1, waste nie było ale za mało expa.
Weź 3 Bp Mf, 2 Convice Rune, Volcanic Rod. Dojdź do miejsca gdzie na +1 się respią salmon'y i tam użyj exani hur up w góre (wejdziesz na +2) i odrazu schodami w góre na +3. Tam naładuj pełną mane. I idź powoli w góre, powybijaj buccanery i cutthroat'y z visa i jak trafisz na Corsair'a to przejmij go runką. Zejdź w doł tam przy schodach, naładuj znów manę i czekaj na resp 2 Corsair'a. Jeśli będziesz miał już 2 to możesz chodzić po całym poziomie z Volcaniciem i wybijać wszystko dopóki nie zwróci ci sie za wykorzystane manasy, oczywiście możesz siedzieć dłużej. Czym dłużej będziesz siedział tym bardziej ci się zwróci. Exp: 30-35k/h Waste: 2 Convice Rune i troche MF aby przejąć Corsair. Weź ze sobą jeszcze troche jedzenia, bo raczej tam trudno o nie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Malvera
Poziom: 116
|
![]() Trzeba wyprobowac ten sposob z corsairami ^^ Zapowiada sie ciekawie ;PP
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() ja proponuje ci zasiegnac po slownik ortograficzny bo zalamales mnie tym tekstem.
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2005
Lokacja: Śląsk
Świat: Aldora
![]() |
![]() Cytuj:
W ten sposób naklupałem 45 lvl bez waste (Sell pirate set 20k 8) ) w trzy tydnie. Jakieś pytania? ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Warszawa
|
![]() Tak, ale moze jakis filmik ktos zrobi zaczynajac od travela i jak tam dojsc? Plz/....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Koszalin
|
![]() Spokojnie powinieneś se poradzić! monki 2 i Hmm na dobitki i jedziesz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Questy plax.. I tylko dla pacców.
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Warszawa
|
![]() Cytuj:
@up Znalazł sie kozak z paccem co mysli ze wszyscy do okoła to nooby faccowe. Gz az taki głupi nie jestem. Jak sie prosi o mapke to zawsze sie jakis porypany czlowiek znajdzie i pisze ze tylko pacc i questy. Nie prosze o odpowiedz "czy jakis quest, czy dla pacc" tylko o mapke/filmik z dojsciem. Ludzie myslenie nie boli. Ostatnio edytowany przez motylanoga - 30-04-2007 o 17:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Jakby ktos nakrecil filmik z takim expieniem z korsarzami i droga an te +3 to byłbym niezmiernie wdzieczny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() Na poziomie 0 jest stosunkowo najwiecej piratow,chociaz najslabszych.Wydaje mi sie ze tylko tam mozna expic z monkami-na wyzszych poziomach zeby zapewnic sobie sensowny exp,trzeba czesto zmieniac poziomy-a z monkami moglby byc problem w takim wypadku(chociaz na upartego mozna sie pomeczyc-w gore summona wciagniesz a po zejsciu na dol mozna przyzwac nowe).Jednak najlepiej zabijac z rozdzka i exori vis.O wasting nie ma co sie bac(na pacc area wszystko sie oplaca,czego nie mozna powiedziec o facc),a exp bedzie swietny.Przy wchodzeniu na wyzsze poziomy ,jesli nie wiesz co tam jest,wlaczaj utamo vita.Czasami bywa goraco.KIedys,kiedy mialem okolo 55 lvl elite knight,przy wejsciu na wyzszy poziom oberwalem tak ze zostalo mi ...1hp.Wchodzac nie mialem pelnego zycia ale jednak na green.
Druid ma niewiele hp wiec ostroznie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jeżeli chcecie filmik jak tam dojść, a przy okazji zobaczyć solo pirate questa, to zapraszam na:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/home Przejść do Inferna Section i tam macie zatytułowany filmik ![]()
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() na piratach mam 36k/h bez waste
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Świat: Fortera
Poziom: 84
Poziom mag.: 61
|
![]() Cytuj:
Gdzie jest te owe miejsce z salomonami bo dopiero dzis meriane zrobiłem ... Ostatnio edytowany przez Eric - 02-05-2007 o 13:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
Świat: Furora
|
![]() @up
Idz caly czas w dol tam za statkami (lewa strona) i bedzie pokoik z 2 marauderami, salmonami i fishami... @topic Prosze nie pisac nic wiecej bo skonczylem grac druidem...z tego co widze zrobil sie offtopic |
![]() |
![]() |