|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2005
|
![]() Jako że już od kilku miesiecy nie gram w tibie, chciałem jednak zajrzeć na moja postać. kilka dni temu mianowicie 24 Kwietnia zalogowałem sie na nią bez problemu. Teraz jednak gdy wpisuje moj login i haslo jest tam napisane "You must enter your account number". Gdy chce sie zalogowac na tibia.com to nic sie nie dzieje, nawet niepisze ze podalem zly login. Nie jest to napewno hack, jaka moze byc tego przyczyna ? Nie chce mi się zgłaszac lost account ; )
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Spróbuj zainstalować jeszcze raz Tibie.
down : to ja nie wiem Ostatnio edytowany przez Lordus Demonus - 30-04-2007 o 19:43. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na inne konto moge wejść, ale na to nie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam pytanie,dajmy na to że ktoś shakował mi konto, czy jest mozliwa zmiana account number ?! Bo gdy wpisuje w account lost - email i account number pisze mi ze zly account number, lol
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Numeru nie da sie zmienić, ale e-mail sie da, więc może maila zmienił.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Eheh ale tam jest napisane że email dobry wpisuje ale acc nie xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Annie Jonas
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 40
Poziom mag.: 10
|
![]() Też mam taki problem! Tylko że pisze Account disabled for five minutes! Ciągle! Pomocy! Chyba mnie ktoś zchakował! Co robić?!?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Omg heh ; ) Mój problem rozwiązany, wpisywałem cały czas acc number w password, a password w account number ; )))))
|
![]() |
![]() |