![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Lokacja: Łowicz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord Quazar
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 109
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
|
![]() Jeśli będzie wojna z Rexis to wątpie żeby coś to dało, ludze z rexis grają za sobą praktycznie od początku servera, mają duże zgranie i lvle... A potencjalni przeciwnicy? Grupa ludzi która wcześniej przegrała wszystkie wojny, paru ludków z rexis oraz całkiem ładnie sprawujący się ludzi z innsurection, jeśli poszliby za swoim kolegą Suvishem (poprawcie mnie jeśli się mylę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Widac ze nie znasz histori servera ![]() Zunri to noob ktory okrada wlasna gildie i nikt z tej gildi go nie obchodzi. Moze tylko jego "The Brother'S" Zreszta jak mozna wygrac grupka ludzi z serverem bo kazdy jest za Rexis, teraz jak popadali od "Dobrego Wujka Askary" to chca wojny, zapewne bedzie "Pomozcie PLIX". Niech sie pierdola ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Pokemon Stronghold
![]() |
![]() Wojna może i by miała szanse, ale jeśli już to bez udziału polaczków (Nie będe wymieniał nicków, powinniście wiedzieć o kogo między innymi chodzi i nie mówie tu o Polakach, tylko o Polaczkach). PRzede wszystkim potrzebny bylby silny i stanowczy lider potrafiący wydać rozkaz, nie to co Valheru pokazał na wojnie
![]() Aczkolwiek wątpie, żeby póki co mogło dojść do wojny, ale jeśli teraz nie powstanie jakiś zryw może być za późno, prędzej czy później rexis pozakłada explocki itp. i tyle będzie z askary. @autor tematu Twoja śmierć straszna sprawa... załamka normalnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Lezka w oku ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2007
|
![]() nie moge sie doczekac jakis postow everiusa w koncu jest taki dorosly i dojrzaly
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rexis ma sporo funduszy na wojne ale jesli przeciwny team zacznie expic, przejmie kontrole nad war to juz jakis + tyle ze ta wojna bedzie sie ciagnac, dumni panowie z Rexis napewno sie nie podadza
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Ruda Śląska
Imię: Parric
Poziom: 75
Skille: 85
Poziom mag.: 17
|
![]() Nikt sie nie postawi Rexis, ponieważ jeżeli ktoś zaatakuje Rexis i będą np. przegrywać bo połączy się TMW, Coma, Krapek i Hurek(wylecieli za atakowanie Valheru) i Sinnergy i Olle... to Domination się połączy z Rexis bo Valheru to Rl Zunriego i już nikt nie ma szans...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2007
|
![]() tyle ze paru memberow domi tez bylo na celowniku rexis w ostatnich dniach wiec nie wydaje mi sie zeby tak ochoczo zaoferowali im pomoc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
![]() |
![]() tyle że co poniektórzy z domi są przez rexis traktowani jak śmieci a i tak pójdą za nimi podlizać sie
![]() I jak już wspomniałem wojna ma szanse, ale musi to wyglądać inaczej niż w przypadku TMW. TMW to była porażka na calości. Po zwołaniu ludzi miał być zryw po 2-3 tygodniach, Szyderca nowy owner: "Mam 140+ haha! ale was napierdole haha! rexis pada haha!" - przynajmniej wg. mnie tak myślał, zrobił gildie, rzuciło sie wielu ludzi: "A po co nam vent!? FOR TEH HORDEEEEEE!" no i gówno wyszło, potem panowie od christona zrobili sobie raczej zabawe z tego niż wojne. A mimo wszystko: jakby było lepiej zaplanowane, lepiej zorganizowane, pod lepszym przywództwem to byłaby duża szansa na zwycięstwo. Sad but true... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
![]() |
![]() Nie byłem w TMW, tylko w Aberitto. I po 1 open battle i po tym jak zachowali się niektórzy z tej gildii nigdy nie będę miał o nich dobrego zdania i o TMW też.
Jedyne co dobrego zrobili to udowodnili, że zunri nie jest taki zajebisty, jak sie niektórym wydaje i on też popełnia błędy ![]() I nie będe pisał miło o nich, skoro później dostałem od jednego msg: "chcesz to pomóż, o vent pogadamy później" ... jedyne co mogłem powiedzieć to "s*******aj", bo poczułem sie jak mięso armatnie, ktoś kto musiał paść i prawda była raczej taka. I fajnie, że christon załatwił swoich rl, którzy postanowili się zabawić. Ja mogłem załatwić, już w sumie załatwiłem praktycznie ludzi z berylii, którzy oprócz zabawy dla siebie, umożliwiliby walkę wielu innym ludziom niż wybranej garstce osób. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rexis wygralo wojne z kilku malych powodow a nie ze Zunri jest Masterem Pvp:
1) Bylo ich wiecej. 2) Wieksze Levele. 3) Mieli w Hugo szmalu. I co najwarzniejsze Tmw/Aberrito mieli w szeregach sprzedawczykow. No i oczywiscie Rexis jest bardziej zgrane ale nadtym mozna bylo popracowac. Pozdrawiam.
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2007
|
![]() W dziale filmy jest temat założony przez Tifa.
Wystarczy obejrzeć pare filmów i tam 90+ pada od grupy 4-5 osób, więc w przypadku większej ilości osób padną większe lv. BTW. jakby ludzie mieli pvp na poziomie zbliżonym do Ala'naste to byłoby ciekawie z Rexisami ^.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 2
Imię: Mogart/Mogash
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Guildless
Świat: Xerena
Poziom: 140
Skille: 96/70
Poziom mag.: 21
|
![]() moze to taki offtopic ale wg mnie odczasu wakacyjnego update pvp praktycznie nie istnieje ... no chyba ze pvp nazwiesz posiadanie dobrego neta do stair jumpa
jesli chodzi o open war to pvp jest tam nie wiele warte, zwykle powedzenie wojny to zaplecze noob charow ilosc kasiorki wytrwalosc w padaniu noi trzeba byc non stop online i sie szybko organizowac jak np. przeciwna gildia zabije ci guild membera na expie |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zbanowany
![]() |
![]() pvp wciąż ma znaczenie, nie aż takie jak kiedyś, ale wciąż ma znaczenie i istnieje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() ee tam , a brales udzial w jakiejs wojnie miszczu? ^.-
bo na open battle np. zwykle jestes trapniety przez guildmatow i nie wiem czym tam mozesz sie wykazac no chyba tylko posiadaniem kupionego/cracknietego ng i fartem jak ci ktos combo przywali i 10 hp zostanie naprzyklad ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
![]() |
![]() PvP właśnie to jest też umiejętność, żeby nie dać sie trapnąć
![]() BoT mi nie był potrzebny, żeby uciekać na pohu przed połową insurrection swojego czasu jak gornem grałem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fart albo im brakowalo konsekwencji bo pierw trzeba trapnac a potem dopiero ubic ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zbanowany