| 
 | |||||||
| Notki | 
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 19 07 2006 Posty: 373 Stan: Na Emeryturze Imię: Trod Profesja: Elder Druid Świat: Candia Poziom: 68 | 
				__________________ Hail Candia! You see yourself. You are an elder druid.  Retired: 12 maja 2007 15:05 GM Borceforth Candia [2]: Trod your name seems fine to me Ostatnio edytowany przez Frisbi - 01-05-2007 o 13:30. | 
|  |   | 
|  | 
|  | #2 | 
| Użytkownik Forum | I co to ma niby wspólnego z budowaniem domków? To jest tekst o tym jak powstają "apdejty"... 
				__________________ Wpadłem na chwilę  | 
|  |   | 
|  | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 19 02 2005 Wiek: 33 Posty: 215 Stan: Na Emeryturze Profesja: Elite Knight Świat: Pythera Poziom: 110 Skille: 90/89 Poziom mag.: 7 | A wiesz chociaż o co w tym chodzi?   To raczej nie ma nic wspólnego z możliwością budowania domków przez graczy, chociaz byłaby to ciekawa opcja ;] | 
|  |   | 
|  | #4 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 01 05 2007 Posty: 15 | Mi się to podoba   | 
|  |   | 
|  | #5 | 
| Użyszkodnik Data dołączenia: 05 02 2004 Lokacja: Festung Breslau Wiek: 36 Posty: 4,597 Stan: Początkujący Imię: Vanhelsen Profesja: Druid Gildia: Inner Circle Świat: Auchindoun Poziom: 80 Skille: LW/Skin Poziom mag.: 2k   | tak to jest, jak się nie czyta tylko ogląda obrazeczki... 
				__________________ Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" | 
|  |   | 
|  | #6 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 21 08 2006 Lokacja: OsTr Posty: 203 Stan: Na Emeryturze Imię: Vatone Profesja: Elder Druid Świat: Astera | Nie sądze żeby to był dobry pomysł. Bo MDW bo postawił domek na poziomie z Demonami na Goromce hehe... I tabliczka: "Private exp for MDW~"...   
				__________________ Pomogłem, wkurzyłem, a może coś innego? >>Nota  << 17:00 Wiktor Fadelight [8]: zucta mi jakas szmate do odziania 17:00 Dant Eleth [41]: wiesz co w rl bym ci tak najebal ze w smietniku bys lezal kurwo niemyta 12latku jebany xD | 
|  |   | 
|  | #7 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 08 01 2006 Lokacja: Find me if you can Posty: 381 | Zbuduję sobię willę... Będę Bobem Budowniczym! YAY! 
				__________________ ~The only and unfakeable Drzamich. Chcesz wiedzieć ile mam lat? Skompiluj TO: Ukryty tekst: 
 | 
|  |   | 
|  | #8 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 03 04 2007 Wiek: 34 Posty: 370 Stan: Na Emeryturze | Haha tibia by sie zamienila w simsy ;P | 
|  |   | 
|  | #9 | 
| UnlimitedWarnWorks Data dołączenia: 14 01 2004 Lokacja: Warszawa Wiek: 35 Posty: 2,362 Stan: Na Emeryturze   | Nie no czlowieku jak nie znasz jezyka angielskiego to chociaz do translatora to wklej   | 
|  |   | 
|  | #10 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 01 2005 Wiek: 32 Posty: 94 Profesja: Paladin Świat: Isara Poziom: 40 Skille: 77+/62+ Poziom mag.: 11   | No no nie głupi pomysł ! 
				__________________ Zanim napiszesz jakiś nowy durny Topic... http://http://www.cda.pl/gry-online/g/f_toya2.htm | 
|  |   | 
|  | #11 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 02 05 2007 Lokacja: Łódź Wiek: 31 Posty: 170 Stan: Na Emeryturze Imię: Wladca Lalek Profesja: Knight Gildia: Roots Soldiers Świat: Secura Poziom: 53 Skille: 75/75 Poziom mag.: 5   | Chcialbym budowac sobie domeq   D | 
|  |   | 
|  | #12 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 29 04 2007 Posty: 13 Stan: Na Emeryturze Profesja: Rookstayer Świat: Refugia | z parceli sobie mozesz conajwyzej zbudowac xD | 
|  |   | 
|  | #13 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 06 2006 Lokacja: Bydgoszcz Posty: 302 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Knight Świat: nonPvP Poziom: 25 Skille: 65/65 Poziom mag.: 4 | Weźcie wszyscy shovele i wykopcie sobie ziemianki... A tak na serio, to porównaj te SSy i napisy na nich z tym co zrobili w Ab'Dendriel w zimowym update | 
|  |   | 
|  | #14 | 
| Guest Posty: n/a | jak niby mamy zbudowac te domki morze nam powiesz co ????        | 
|   | 
|  | #15 | 
| Guest Posty: n/a |  | 
|   | 
|  | #16 | 
| Użytkownik Forum | @up: A co ma do tego czy serwer jest PVP czy NonPVP? 
				__________________ Wpadłem na chwilę  | 
|  |   | 
|  | #17 | 
| Guest Posty: n/a | No niezłe by było te budowanie domków ale zapewne znalazł by się jakis osioł co by na expowisku postawił hate i by była dupa z expa   | 
|   |