|  | #782 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 12 02 2007 Lokacja: Horyniec Zdrój Posty: 218 Stan: Aktywny Gracz Imię: Szybki'lols Profesja: Knight Gildia: Death Ruthless Świat: Unitera Poziom: 44 Skille: 73/72 Poziom mag.: 5+ | Nie wiem czego sie sam za cytowałem   Wiem ze mi sie przedtem zawiesiła strona:/ Btw:Widziałem lepsze looty z dragów  ,niż ty tam pewnie wyciągasz.Każdy ma prawo napisać co chce a mi np podobał sie loot Neusta   Ostatnio edytowany przez Marionus - 01-05-2007 o 21:06. | 
|  |   | 
|  | #783 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 19 02 2007 Lokacja: Białystok Posty: 425 Stan: Aktywny Gracz Imię: Neust Profesja: Elite Knight Gildia: Sweet Guys Świat: Unitera Poziom: 150 |  | 
|  |   | 
|  | #784 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 12 02 2007 Lokacja: Horyniec Zdrój Posty: 218 Stan: Aktywny Gracz Imię: Szybki'lols Profesja: Knight Gildia: Death Ruthless Świat: Unitera Poziom: 44 Skille: 73/72 Poziom mag.: 5+ | Bardzo mi sie podobał loot   ten teraz up;d Gz lvl        | 
|  |   | 
|  | #785 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 03 2007 Lokacja: Lomza Posty: 45 Stan: Początkujący Profesja: Knight Świat: Kyra   | A tutaj loocik z gsow ;D Nie wiem jak Okorwael i Birkart z mf`ami/uhami ale ja nie uzylem ani jednego   
				__________________  Enza Morin, ex top sword & shield of Unitera Love Hinata =* | 
|  |   | 
|  | #786 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 12 02 2007 Lokacja: Horyniec Zdrój Posty: 218 Stan: Aktywny Gracz Imię: Szybki'lols Profesja: Knight Gildia: Death Ruthless Świat: Unitera Poziom: 44 Skille: 73/72 Poziom mag.: 5+ | I tak ma być   Fajny loocik  ehh tylko kto to weznie-->loota bag  Tutaj mały ssik   Jeśli kto nie wieży proszę wpaść do kazzo  thx:* | 
|  |   | 
|  | #787 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 03 2007 Lokacja: Lomza Posty: 45 Stan: Początkujący Profesja: Knight Świat: Kyra   | Hehe lootbag dotarl szczesliwie. Nie ma co niedowierzac sam mam z 5bp hmmow i bp explo a jestem knightem  
				__________________  Enza Morin, ex top sword & shield of Unitera Love Hinata =* | 
|  |   | 
|  | #788 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 12 02 2007 Lokacja: Horyniec Zdrój Posty: 218 Stan: Aktywny Gracz Imię: Szybki'lols Profesja: Knight Gildia: Death Ruthless Świat: Unitera Poziom: 44 Skille: 73/72 Poziom mag.: 5+ | No   i tak ma być mam jeszcze 2 bp gfb  A tak pro po to wykorzystam to na smoki i może coś zloce   Enza Morin wiesz ze jak wbije 35 Będę needował helpa  na Crusa.Loot 4u    | 
|  |   | 
|  | #789 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 19 02 2007 Lokacja: Białystok Posty: 425 Stan: Aktywny Gracz Imię: Neust Profesja: Elite Knight Gildia: Sweet Guys Świat: Unitera Poziom: 150 |  | 
|  |   | 
|  | #791 | 
| Użytkownik Forum | /Ninus Jaki addon? :> Mój błąd, nie wyświetliło mi sska ; p /down Ogarnij sie noobku, patrzyłem na Twoje posty i z tego wywnioskowałem. Jeśli by był tamten temat Candii to bym Ci pare wymienił. I nie, nie widziałem, bo tak jak mowiłem nie wyświetliło mi ssa. Ostatnio edytowany przez Emcess - 02-05-2007 o 12:10. Powód: >.> | 
|  |   | 
|  | #792 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 03 12 2006 Lokacja: Ankrahmun i okolice Posty: 33 Imię: Heloni Profesja: Druid Świat: Candia Poziom: 33 Skille: heh n/c Poziom mag.: 40 | @up nie załamuj mnie nie widzisz że to 2 hunter addon niby tani (na moim servie) ale fajny sski ogólnie ciekawe chce więcej 
				__________________ | 
|  |   | 
|  | #793 | 
| Użytkownik Forum | Zdjęcia gildii SG bedzie można oglądać w podanym nizej temacie http://forum.tibia.pl/showthread.php...90#post1401690 Nie zamierzam umieszczać ssów pomiędzy tekstami typu "mamo co dziś na obiad?".. 
				__________________ 21:02 Morno Gohan [48]: ju ar mastah of poland in mama-krzeslo concact | 
|  |   | 
|  | #794 | 
| Guest Posty: n/a | Widze,że u was temat się bardzo ładnie rowija   Gz advow,uderzeń itp. (musze miec 10 postow do wklejania zdjec wiec pisze ;P) | 
|   | 
|  | #795 | |
| Zbanowany Data dołączenia: 12 02 2007 Lokacja: Horyniec Zdrój Posty: 218 Stan: Aktywny Gracz Imię: Szybki'lols Profesja: Knight Gildia: Death Ruthless Świat: Unitera Poziom: 44 Skille: 73/72 Poziom mag.: 5+ | Cytuj: 
 | |
|  |   | 
|  | #796 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 06 12 2005 Wiek: 25 Posty: 253 Imię: Feerox Profesja: Paladin Gildia: Sweet Guys Świat: Unitera | Ssij zazdrośniku. Pozdrawiam Michalusik 
				__________________ "To co nas nie zabije, nas wzmocni" Esdekers =) http://pl.youtube.com/watch?v=bPPOOzXuy4k | 
|  |   | 
|  | #797 | 
| Użytkownik Forum | a jesli chcialbym umieszczac bo to server gdzie gram ? 
				__________________ 21:02 Morno Gohan [48]: ju ar mastah of poland in mama-krzeslo concact | 
|  |   | 
|  | #798 | ||
| Zbanowany Data dołączenia: 12 02 2007 Lokacja: Horyniec Zdrój Posty: 218 Stan: Aktywny Gracz Imię: Szybki'lols Profesja: Knight Gildia: Death Ruthless Świat: Unitera Poziom: 44 Skille: 73/72 Poziom mag.: 5+ | Cytuj: 
 Kto ci broni ?    Tylko Mnie w*****łeś swoja gatkom  @Michalusik: Ty sobie możesz possać nie do mnie takie teksty. Tu sie wkleja Zdjęcia a nie karmi trolla;/ Cytuj: 
 żeby nie było wklejam kilka ss z Celesta  jak sie bawi Best killer  To nie OTs!    Ostatnio edytowany przez Marionus - 02-05-2007 o 14:19. Powód: :) | ||
|  |   | 
|  | #799 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 28 01 2007 Posty: 75 Stan: Aktywny Gracz Imię: Sir Auston de Hero Profesja: Master Sorcerer Gildia: Sweet Guys Świat: Unitera Poziom: 70 Poziom mag.: 54 | nab plx  [IMG]  [/IMG] Wiecej zdjec gildii SG bedzie można oglądać w podanym nizej temacie http://forum.tibia.pl/showthread.php...90#post1401690 
				__________________ Zdjęcia gildii SG bedzie można oglądać w podanym nizej temacie http://forum.tibia.pl/showthread.php...90#post1401690 | 
|  |   | 
|  | #800 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 12 02 2007 Lokacja: Horyniec Zdrój Posty: 218 Stan: Aktywny Gracz Imię: Szybki'lols Profesja: Knight Gildia: Death Ruthless Świat: Unitera Poziom: 44 Skille: 73/72 Poziom mag.: 5+ | Twój link nie działa heheh   Not Found 404  | 
|  |   |