|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2006
Lokacja: Nowa Sól
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
|
![]() Filmik pokazuje moj dzisiejszy hunt na nargor
![]() W commentach prosze uwzgelnic ze to byl moj 1. raz:> http://www.speedyshare.com/877686723.html Exp welug mnie full wypas... ale waste jescze wieksze ![]()
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() No No kolego :> ładnie dzięki za filmik przyda sie :>
Nice exp tam jest ale masz za mały lvl więc nie dziw sie że waste ![]() Ostatnio edytowany przez JojkO - 02-05-2007 o 14:19. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2006
|
![]() Spoko film, exp super szkoda tylko, że waste. Jak wbijesz pare lvli to bedzie lepiej.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 24 09 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Cease & Sekkle
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
![]() |
![]() Filmik spoko ;] tylko nurtuje mnie czemu ciagle walisz z rozdzki a nie z visa? Z visa lepiej sie bije bo jest bardziej ekonomicznie.. tak jak naprzyklad ja.. z visa walne powiedzmy 170 zuzywajac 20 many.. a z woi walne za 70 zuzywajac 12 many o tak samo w Twojej sytuacji walniesz za 20 many z visa za 100 a z rozdzki za 20 zuzywajac 5 many i do tego szybciej zabijesz atakujac z visa i ekonomiczniej... pomysl nad tym
![]()
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. ![]() ![]() ![]() ~Albert Einstein
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Lokacja: Poland :D
Imię: Shadow Sharker
Profesja: Knight
Skille: ee...
|
![]() Fajny filmik...
Na pewno wszystkim sie przyda A z tym waste.. JEST WASTE JEST ZABAWA ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Gliwice
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 95~
|
![]() Expilem tam 33 msem, ale waste DUZE.
Polecam Ci piraty z 2 monkami + volcanic rod na Maraudery, a na te lepsze 1-2 visy. 14:27 Lanagon Helas [9]: www.badgirlsblog.com 14:27 Lanagon Helas [9]: ![]() 14:27 You lose 1 hitpoint. 14:27 Lanagon Helas [9]: Wykjebane laseczki ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Łódz
Stan: Początkujący
Imię: Adam de'Cloud
Profesja: Sorcerer
Gildia: Hail de'Cloud Familly !!!
Świat: Guardia
Poziom: 145
Skille: 27
Poziom mag.: 71
|
![]() niewim czym sie tu tak podniecac ja z samym woi na tombie mam lepszy exp na 1 h i nie ma waste dobre dla malych lv tak ok 25-35 jak chca miec 20k/h lecz na33 lv bierze sie woi 4 bp mf i na tomba 30k/h i jest zarobek
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2007
Imię: Dziodzir
Profesja: Elite Knight
Gildia: Children of Chaos
Świat: Refugia
|
![]() NIce oby tak dalej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2006
Lokacja: Nowa Sól
Profesja: Rookstayer
|
![]() Cytuj:
![]() @ktos tam up Nie bije z visa poniewaz wedlug mnie na moim lvl jak bym wszytko bil z visa to bym mial wieksze waste ![]() Jak bije z roda to moze i dluzej ale na kazdy stzral (zabierajacy 5 mp) regenure mi sie 2 mp;d czyli jest tak jak bym bil z roda za 3 mp a klakuluja ze za 3 mp walne okolo 30~czyli 12 many to hit 120 czyli 2x wiekszy niz moje visy po 80;p CZyli zurzywam mniej many a mi chodzilo o jak najmienjsze waste;p
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() 19:20 Lanagon Helas [9]: Drodzy Widzowie ten pan kurwa jest zboczuchem i wali konia 20 x dziennie ; o Pozdro dla Mamy , Taty ;D
rzeczywiscie... bardzo edukacyjne ![]() filmik spoko |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: yyy.. zapomnialem
|
![]() Witam...
Jeżeli to naprawdę był Twój pierwszy raz - gratuluję ![]() Dosyć długo tam expie, i sam muszę przyznać, że mój pierwszy raz wyglądał tak, że na 5 bp mf wbiłem ~30k expa... Teraz jednak troszkę się nauczyłem i wiem mniej-więcej to w ghostach piszczy ;P Mam dla Ciebie kilka rad: 1. Nie przejmuj się tym że masz waste - na dłuższą mete TAM na plus nie wyjdziesz... 2. Wez tempest roda - na ghoule... Wbrew pozorom oszczędza się na tym trochę czasu. 3. Widzisz tam po prawej (i u góry po lewej) takie kraty i przejście na 1 sqm? Tam się ghosty bije z visa (4 visy w Twoim przypadku i ewentualne dobicie z wanda) 4. Bierz tam więcej mf, 1.5bp idzie na wyczyszczenie pierwszego respa (o ile się porozłażą po spawnie) 5. Nie potrzebujesz dobrego eq - ja sam chodze w b-robe, HotM i Vshield i wcale nie dostaję większych hitów... A gdy trzeba się uleczyć to trzeba. Z góry mówię, że wszystko co powiedziałem zostało sprawdzone praktycznie... Tak btw. Ja na pierwszego spike sworda czekać musiałem 2 dni (po ~1-2h expienia dziennie). Do tej pory na ok. 60k waste mój loot to Red robe i ~8 spike swordów... Pozdrowienia, życze miłego expienia ;]