|
Notki |
Elysia Wydarzenia ze świata Elysia |
Pokaż wyniki sondy: Na kogo obstawiacie kto wygra war ? | |||
Wri & Hk |
![]() ![]() ![]() ![]() |
43 | 39.81% |
GiPO & CVG |
![]() ![]() ![]() ![]() |
65 | 60.19% |
Głosujących: 108. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2004
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Elysia
|
![]() No i prosze
znowu mega odpowiedź 'la Kafes btw: może wie ktoś coś wiecej? @Collios: nie ![]() @Kafes: może jednak coś powiesz? Ostatnio edytowany przez Yoszka - 02-05-2007 o 18:39. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2006
Lokacja: Białystok
Profesja: Knight
|
![]() yoszka pewnie chodzilo o filmik jak wtedy padlo duzo ludzi z vitus tam przy necro
Kafes napisz cos wiecej com. Wypowiedz co myslisz o wojnie jakie szanse wy macie jako gilida jakie GiPO. Jak myslisz jak bedzie ? jak gadalem z tobą na tibi to wiecej gadales ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Tarnów
Stan: Na Emeryturze
Świat: Elysia/Kyra
Poziom: 85+
|
![]() bax to szmata zamiast wspomóc polaków to pcha sie to szwedów ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2005
Lokacja: Szamotuły
Imię: Sarevokk
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sons of Gehenna
Poziom: 66
Skille: 22/28
Poziom mag.: 54
![]() |
![]() Lurran Lowe
142 EK - 2195 hp May 02 2007, 21:24:08 CEST Killed at Level 142 by Sabo Tache and by Bultkastar Elof Arioc Scalp 203 RP - 2135 hp Skoro Lurrana zdobyli to Arioc nie powinien im sprawić większych problemów ;p edit: Nyxe macie cama? |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
|
![]() Noo w końcu coś ruszyło
![]() ![]() ale dlaczego na FOG lataliscie? ładnie ładnie z tym Lurranem ![]() a widze, że i Paseq padł ![]() ![]() ![]() Bedzie GooD ![]() ![]() __________________________________________________ Gdzy byłem mały nie lubiałem wesel, babcie i ciotki podchodziły i szturchały w bok, mowiąc: juz niedługo ty bedziesz nastepny. Brrr!! przestały.... gdy na pogrzebach robiłem im to samo... Ostatnio edytowany przez Yoszka - 03-05-2007 o 00:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2005
Lokacja: Gdańsk
Imię: Mage Solo
Świat: Thoria
|
![]() Siema Rev~ jak u ciebie ?
Zycze powodzenia w wy****niu tych burakow ;> /Daark Pallek aka Mage Solo
/Lucas aka Mage Solo ![]() Character Korobskura does not exist. Character Knightsolo does not exist. Ostatnio edytowany przez Lucas I - 11-05-2007 o 10:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]() Hmm... Czyli tak :
Po połączeniu sie Virtus & Oriens co daje nam GiPO, Wri nie ma teraz szans na wygranie wojny. Oczywiście bedą coś próbować robić, ale takie pojedyńcze fragi nie pomogą. Moim zdaniem gildie powinny zorbić Oppen Battle ...... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzisiaj było open battle i wri uciekło i lurran padl jutro bedzie movie na stronce Heh nareszcie cos innego a nie ze wri zrobiło to i tamto Wygrywamy :-)
dzisiaj paseq tez ladne ze bulkatos solo go zabil ![]() Ostatnio edytowany przez Collios - 03-05-2007 o 02:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2006
Stan: Niegrający
Imię: Xindi Shenron/xindii/G.K
Gildia: dawno dawno temu
|
![]() Osobiscie jestem za GiPO i mam nadzieje ze wygraja ta wojne bo rzadu starych grindersow moglyby juz sie skonczyc.. Kafes wypowiedz sie wreszcie na temat.. @Collios myslem ze jestes inny mylilem sie POZDRO @Bax <dla niego to NC jesli chodzi o lizanie tyleczka WRI
a co do polakow hmm jest ich duzo na servie mogliby dolaczyc sie do wojny no ale tak jak juz bylo to tu pisane boja sie o swoje chary... i wlasnie dlatego miedzy innymi na forum az roi sie od napisow "forum trolls" "polaks rox" itp oczywiscie z pogarda ..jedyna zgrana ekipa polakow to byla Siejniki i tylko i wylacznie to mam nadzieje ze GiPO rowniez pokaza na co ich stac ![]() pozdrawiam
![]() |
![]() |
#71 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Niegadaj bo jeszcze Valentine cos sobie radzilo ![]() Wiecie co Jak Gipo Wygra wojne to chyba zaczne grac w tibie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
|
![]() Cytuj:
-trzeba by bylo trapnac arioca, bo szybki jest -Arioc o wiele wiecej sie leczy niz Lurran Nie widzialem jak padl Lurran, ale pewnie dlatego ze jego uh jest slabszy od dmg jaki mial od GIPO, z Ariocem moze juz tak nie byc, tu proprostu trzeba niezle combo jebnac, oczywiscie nie mowie ze jest to nie mozliwe ubicia Arioca itp. to sa zwykli playerzy i nie sa niezniszczalni ![]() Co za glupota;] To co.. ma zabijac kumpli z zagranicy tylko dlatego zeby pomoc Polakom, ja wolal bym pomoc kumplowi i nie wazne czy to Szwed, Holender czy Norwef itd. To ze Polak nie oznacza ze kumpel, aktualnie Polacy Baxa "huntuja" i co ma pomoc Polakom i zrookowac sie? Tak samo z Kafesem, jest to czlowiek jaki jest, ale nie jest zdrajca tylko dlatego ze trzyma ze szwedami, to jego wybor, jego kumple, nie wiem czemu ludzie was to tak boli;] Wyczuwam tu cos w rodzaju rasizmu. Ostatnio edytowany przez leopard - 03-05-2007 o 13:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
|
![]() Noo w końcu się ktoś sęsownie wypowiedział.
Big Gratz Leo! Dokładnie, ja zawsze uważałem ze nikt tu nie jest Polakiem czy Szwedem każdy z nasz jest Tibijczykiem! i ma swoich znajomych i przyaciół dla ktorych zrobi wszytsko... dlatego nie zazucajmy Baxowi czy Kafesowi ze jest polakiem a walczy u boku WRI. Być może ma swoje powody i oni są dla niego przyjaciółmi. i tak samo Jesli Kafes walczy po stronie WRI to jego sprawa tak samo jesli ktoś nie chce dołączyć do wojny to może nie jest to w jego naturze (albo rzeczywiscie boi sie o lvl [ale to jego sprawa]) Ostatnio edytowany przez Yoszka - 03-05-2007 o 14:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Mówisz ze arioc leczy się szybcięj osobiscie widzialem Filmik jak lurran padl zeby był tam arioc zamiast lurrana niebylo opcji zeby przerzył dostał takie Combo UE ze 200 Kina by sie złozył . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2005
|
![]() Wojna wyglada tak. My WRI i te knighty z herje walczymy przeciwko 3/4 serva,
nie zebym nad tym ubolewal, ale najsmieszniejsze jest to ze wszyscy nagle poczuli siłe gipo i pucuja do sabo tekstami "I HATE WRI, CAN I JOIN ?". Tak sie sklada ze sabo raczej idiota nie jest i nie ivituje przypadkowych haterów wri. Powiem tak odnas nikt nie ma zamiaru zaplacic i to my zwycieżymy (again). :-)
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
|
![]() to dobrze
![]() ale on zaznaczył ze Arioca i tak sie da zabic ![]() ale na niego trzeba pożądne Combo a jesli takie było to tylko je powtórzyć ![]() ![]() bo oczywiste jest to że Arioc leczy sie nie tyle co szybciej ale więcej (w sensie sie ze 1 uh daje mu wiecej hp niż Lurranowi) no i do tego ma SHaste ![]() będzie trzeba zastawic porządnego trapika i padnie tak samo Tras... ale GiPO da rade ![]() ![]() ![]() @Kafes: sam przyznajesz ze all poczuli siłe GiPO więc cos w ty musi być ![]() i pierwszy raz sie spotkałem z textem: "I HATE WRI, CAN I JOIN ?" ale pewnie to prawda bo idiotów nie brakuje ![]() a to że Sabo nie daje inv 2/4 Elysi to oczywiste...... bo na co mu w Gildii jakies 20lvl+ i do tego jeszcze nie wiadomo kim on jest to że nie zapłacicie to raczej pewne, ja raz miłem hunta od Jape raz od Trasa (każdy wie że niektorym hlvl jak odbije to masz hunta nawet za stanie w dp) i nigdy nie płaciłem.... i nigdy nie zapłace... a i jeszcze jedno pytanie: o co walczycie? Ostatnio edytowany przez Yoszka - 03-05-2007 o 14:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2 sprawa jeżeli niezplacicie to niewygracie ;p Dzieki Kafes za normalną wypowiedz ! edit : po obejrzeniu filmiku i rozmową z osobą z wczorajszej akcji Wri Dało logi STRACH ? z tego co pamietam to virtus dawała logi a tu zmiana wri Ostatnio edytowany przez Collios - 03-05-2007 o 14:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2005
|
![]() powiedziałem, że nad tym nie ubolewem nie rozumiesz ?
tak teraz virtus moze byc z siebie DUMNY po spedzeniu w pz 4 miesiecy WYSzli!!!!!!!!1 i sie collios nie napinaj ![]()
? Ostatnio edytowany przez Kafes - 03-05-2007 o 14:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
|
![]() |