![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Enjoy XDD |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
Mi się wydaje, że Dizt lepiej wie co to znaczy "dobre pvp" ![]() Cytuj:
Kwestia umiejętności. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2007
|
![]() Nic nie rozumiecie Uriza walczy o lepsza morgane a wy sie nabijacie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2006
Imię: Lavio Cold
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Morgana
Poziom: 1
|
![]() "Walczy o lepszą Morgane" jest pojęciem względnym, bo zależny z której strony patrzysz. Czy ze strony biednego poplecznika Urize czy może Dizta?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
![]() Znam Dizta osobiście...kto słyszał o akcja AAH wie, że nic nie znaczy dla nas jakaś garsta niezgranych ludzi
![]() Z wyrazami szacunku Ira~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 05 2007
|
![]() Witam wszystkich na owym forum i chciałbym przedstawić moją opinie na temat pk squadu mojego przyjaciela broni Urizy. Otóż wiele z osób szczerze powątpiewa w pokonanie gracza o nicku [CHAR]Dizt Cold[/CHAR]. Owszem, ma od nas większy lvl, ma też Premium Account, ale to nie oznacza, że trzech magów nie ma z nim szans. Wprost przeciwnie! Wszak Dizt wraz ze swoim druhem Irasu rozpoczęli wojnę! Jeśli ktoś jeszcze nie słyszał o owym wydarzeniu odsyłam do forum na tibia.com. Ale powróćmy do sprawy naszego Royal Paladina. Jeśli bierze on czynny udział w wojnie, to będzie zmuszony opuścić pacc area, albowiem nie wszyscy członkowie [GUILD]Apocalyptic Legion[/GUILD] Posiadają premiowane konta, z czego wynika, że Dizt przybędzie na facc area, aby prowadzić uczciwą wojnę. I to właśnie będzie nasza szansa. Gdy Mr Cold zrobi sobie pz wtedy wkroczymy my.
@Hestoran Przepraszam cię, ale nie rozumiem do końca o co ci chodzi. W pierwszym swoim poście wyraziłeś się jasno, że jesteś skłonny nam pomóc, a kilka postów dalej zaprzeczasz sam sobie. Oczywiście, że istnieje coś takiego jak ironia, którą można bardzo łatwo wyczuć w wypowiedziach (No choćby Valyrra), ale u w twoich stwierdzeniach nie mogłem znaleźć żadnego sarkazmu. Mniemam, że jesteś niekompetentny zarówno w swoich wypowiedziach, jak i w czynach. Dziękuje za czytanie i przepraszam za błedy |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Facc area jak facc area. Ja jako druh Dizta oświadczam, że praktycznie żadnych bitew nie rozgrywam na pacc area ![]() ![]() Musie brać pod uwagę, że wasz film nie przedstawil nic. Zabilsi9ce tylko kogoś na afku i pallka pewnie wracającego z expa... A dizt to osoba przygotowana do walki. Więc.. Życzę powodzenia na nowej drodze życia ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Poziom mag.: 7
|
![]() Drogi Dari,
Nie próbuj pokazywać jaki jesteś mądry przez używanie jakże wyszukanych słów. Pragnę także dodać, że po Waszych wypowiedziach ośmieszacie sami siebie. Z poważaniem Vacek |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 05 2007
|
![]() Cytuj:
Niepróbuję niczego pokazać, bo po co? Jeśli uważasz, że pisanie, jak to ująłeś "wyszukanymi słowami" na ogólnopolskim forum jest powodem do wyśmiewania, to odzwierciedla to twój system wartości. Z pewnością za to umiesz cenić slang jakże popularnych na dniach "ludzi ulicy", a więc reszta posta będzie pisana w takim oto języku. @Topic E wy glupie debile wy wogle nie potraficie walczyc dizt padnie yo yo fajansie cya in tempel. A tak wogle to my rzadzimy na moraganie uwalimy wszystkich pa i zapanujemy tutaj, a tak wogle ziomy to szacunek ludziom ulicy, a wy jebane gogusie jestescie i was uwalimy i co juz pewnie w gacie lejecie i tak nic wam nie pomoze debile popadacie. PS:Ufff troszeczkę się zagoniłem ![]() @Bakuo Zwracam część honoru i przyznaję się błędu. Ale skoro mieliście na celu wyśmianie nas, to post Hestorana był zbyteczny. Ty już wcześniej wyjaśniłeś sytuację. Dziękuje za czytanie i przepraszam za błędy (ofc tej normalnej części posta) Ostatnio edytowany przez _Dari_ - 02-05-2007 o 15:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 05 2005
Poziom: 80
Skille: 80+
|
![]() Uwielbiam na koniec ciezkiego dnia w pracy poczytac dobra komedie!!
Uriza o co Ty wogle walczysz?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]() Dizt mam dla ciebie dobra wiadomość
7 dni bana a potem ostra jechanka May 02 2007, 12:24:00 CEST Uriza AccBan advertisement not related to game (Links to a website other than tibia or a supported tibiafansite are illegal (Morgana board)) a do twego pvp to nie daje ono nic do myslenia jest nas wielu i nas nie pokonacie. za 7 dni usyszycie o nas |
![]() |
![]() |
#34 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2006
Lokacja: Gdańsk
Profesja: Elder Druid
|
![]() @Uriza i jej Squad xD
Już cała tibia.pl wie że jesteście super hiper exkstra mocni w pk -.- Więc przestań już pisać Na ten tydzien daj sobie siana z tibią ;D wyjdz na dwór taka ładna pogoda jest -.- Moja Mama miała racje :/ od komputera kurczy sie mózg ![]()
||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mama Borucao _/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Exiva :P
Profesja: Sorcerer
Poziom: 34
Poziom mag.: 43
|
![]() Swietne posty ludzi dla których tibia to zycie (Uriza )
![]() @Tass Nie wiesz o co? ;> O nową lepszą Morgane pod rządami Urizy... :O Proponuje o skasowanie tematu tego jak i zarówno tego o fragach, bo na ... on komu? Ostatnio edytowany przez Spai - 02-05-2007 o 23:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Hestoran - 02-05-2007 o 23:49. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Drugie,nie gram na tym swiecie ale chetnie bym zagral bo idiotow za duzo... Trzecie, w łape słownik najpierw, pisze sie zabójczo Czwarte,robisz z siebie posmiewisko na forum Piąte pisze sie hunted a nie hunded. Szóste, nie jesteś panem tego serwera Tak ma ten twoj zabojczy 30 lvl wowowowow , w tydzien to mozna wbic... Ostatnio edytowany przez Hestoran - 03-05-2007 o 03:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |