![]() |
#4381 |
Guest
|
![]() axio~
Otoz panie axio nie wstydze sie siebie jestem jaki jestem. Jestem takze ciekawy jak Ty wygladasz jesli potrafisz najechac na mnie ze wygladam tak czy siak. Chcem wiec zobaczyc twoja perfekcyjna gebe -.-. Pozdrawiam. @Up na otsie se postrzelasz. Ostatnio edytowany przez Uszatek_Jacek - 03-05-2007 o 01:06. |
|
![]() |
#4382 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Nie karmić trola -.-
![]() |
#4383 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Swidnica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maiev Xothic
Profesja: Royal Paladin
Gildia: License to kill
Świat: Obsidia
Poziom: 71
Skille: 81/42
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Troll jak widać sam się karmi komentuje własne posty jakby miał rozdwojenie jaźni albo coś a pozatym ja nie musze się podlizywać. Ty se postrzelasz chyba z łuku z strzałami na przylepy w lustro. Bo jak twój nick wyjdzie na jaw to pozdrawiam ; o
|
![]() |
![]() |
#4384 |
Użytkownik Forum
|
![]() A może to jakas forma choroby ? Zaburzenia osobowości czy psychoza maniakalno - depresyjna... bo to u niego występuje cyklicznie...
![]() |
#4385 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Swidnica
Imię: Maiev Xothic
Gildia: License to kill
Poziom: 71
Skille: 81/42
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Całkiem możliwe albo poprostu ma 11 lat łyse jajka i fiutka 3 cm i jakoś próbuje się podbudować xD
|
![]() |
![]() |
#4386 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: Dodi Brae
Profesja: Knight
Gildia: Rambo Style
|
![]() Axio90
Przestan juz ludzi szkalowac brachu. Wyluzuj troche popiszesz jutro, a dzisiaj juz niepisz. please |
![]() |
![]() |
#4387 |
Użytkownik Forum
|
![]() Floyzis
May 02 2007, 11:39:43 CEST Died at Level 77 by a tortoise afff kolejny boter na zolwiach |
![]() |
![]() |
#4388 |
Guest
|
![]() @up(iles tam razy
![]() btw: byla jakas akcja w nocy? od dluzszego czasu wydaje mi sie ze axio to jest ten pan: Name: Axel'Apocaliptic Sex: male Profession: Paladin Level: 59 World: Obsidia Residence: Thais Ostatnio edytowany przez Nedomanus - 03-05-2007 o 10:47. |
![]() |
#4389 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2007
Lokacja: Polska
Gildia: nieznana :>
Świat: Obisida
Poziom: 40+
![]() |
![]() Ja stawiam na kogoś z dawnego Miss Click.. Spoko chłopaki, mamy czas :>
#4390 |
Użytkownik Forum
|
![]() co do foty Uszatego jacka jesli sie nie myle to nie jego tylko Baxtera tak wiec nie masz sie axio czy m podniecac .. tak wlasnie wyglada szwed , ktorym lizesz dupala ;]
Odpowiedziales sobie na swoj post .. to duzo o tobie mowi i twoim IQ A co do ludzi z nebuli to my jestesmy tacy sami jak ci z obsidi , askaray , galany .. itp itd Cos mi sie wydaje ze za duzo czasu spedzasz przez tibia i kompem .. Ladna pogoda , wyjdz na pole i sie zrelaksuj ;D |
![]() |
![]() |
#4391 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() ja bym stawial na Master Mareti.. kiedys sie ubije, jak to on to padnie jeszcze kilka razy, a jak nie to mu bp oddam >.>
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#4392 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
![]() |
![]() Ostatecznie może to byc ( jeśli w ogóle ten Axio ma 60+ pala ) Yok Yaa. Wygląda na to, że padł od "jednego ze swoich" i się zniechęcił do grania
![]() Niestety nie pozostaje mu nic innego jak wyzywanie na forum ![]() _________________________ Semi-Retired Hail Ge Raxtor, Vanum, Last Sunrise ![]() |
![]() |
![]() |
#4393 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wątpie, żeby to był Axel'Apocaliptic bo on był tu już zalogowany jako Gryka i twardo stał po stronie Eternal Teamu...
Rozgryzliśmy Strażaka, to i ten padnie ![]()
![]() |
#4395 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() What about Yok Yaa ?
![]() |
![]() |
![]() |
#4396 |
Guest
|
![]() @up ok tak mi sie pomyslalo jakos
![]() smiesza mnie te powroty do ng... maniek nakickal ludzi a teraz wracaja: moose, fox, varkas , dare drix... boshe co za mlotki... sytuacja sie uspokoi a on ich znowu kicknie -.- Ostatnio edytowany przez Nedomanus - 03-05-2007 o 12:05. |
![]() |
#4397 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Tiaa, niby Dare i spółka to kumple z Arcanii, a tu wał taki że hej ![]() ___________________________ Semi-Retired Hail Ge Raxtor, Vanum, Last Sunrise ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4398 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() yok yaa to chyba fin albo ktos. napewno nie polak
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#4399 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ktos tam kto prosil o eq
napisz mi na priv nick i miasto to ci cos wysle jak dalej potrzebne ![]() @ten caly axio nie lepiej go poprostu ignorowac ? wiecie jak mu sie teraz morda cieszy jak widzi ze sa o nim 3 strony spamu ?
#4400 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Eh nie, zdecydowaliśmy z kumplami, że pogramy gdzie indziej ; dzięki za dobre intencje
![]() ____________________________ Semi-Retired Hail Ge Raxtor, Vanum, Last Sunrise ![]() |
![]() |