![]() |
#601 |
Użytkownik Forum
|
![]() @cieju04
a potem zjawiły się smoki i cię zjadły ciężka historia... tylko zastanawiam się gdzie założyłeś ten czar w miejsce amuletu czy zbroi? @Dwarfik Cytuj: Oryginalnie napisane przez eerion Pokaż post Po jakich akcjach odechciało wam się grać?? U mnie było to tak.... Spokojny train koło depo. Nagle wybiega jakiś palek i zaczyna się we mnie naparzać..... Na full def zgarniałem 30 dmg minimum... Nie mogłem nic zrobić bo jego kumple mnie blokowali.... FS poszedł się chrzanić, a do tego bp runów.... Chlip. Przez tą sytuacje już od 3 tygodni nie gram.... Omg... ale ty noob jestes... Fs-4.5/5k(Majatek prawda?) Bp runów? Uhy ? Ihy? tez bardzo duzo wydales.Mi sie najbardziej odechciewa grac jak takie N00BY robia takie tematy. PS: Myrmidon ] Profesja: Druid ] Świat: Xantera ]------BeSt N00B Poziom: 12 ] Poziom mag.: 4 ] TEN TEMAT BYŁ ZAŁOŻONY KILKA LAT TEMU JAKBYŚ NIE ZAUWAŻYŁ... I MOIM ZDANIEM JEST DOSYĆ CIEKAWY WIĘC NIE WIEM W CZYM PROBLEM...
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#602 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Na planecie Ziemia
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Secura
|
![]() 1) jak mnie ino mag walnoł za camba za 300 to tylko 3 sekundy (przerzyłem)
2)Jak kuzyn zaiast dac use with węndkom wyrzycił do wody wędke |
![]() |
![]() |
![]() |
#603 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2006
Lokacja: Bochnia City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Downhill'Mania
Świat: Candia
Poziom: 35
Poziom mag.: 40
![]() |
![]() @Offtopic
Hehehe, ale Dzieci Neo. Bajki nie z tej Ziemi. @Topic Ja jak były kicki na Titani to 3 deady w ciągu godziny.
![]() |
#604 |
Guest
|
![]() Mi się odechciewa grać kiedy co pół godziny komp mi laguje i jeszcze głupi internet ma 15ms i kurcze lagi nie z tej ziemi... dzisiaj biłem sobie crypty wampy itp. aż tu nagle lag i dostałem troche hitów. Wyszedłem na -2 i nagle antyvir mi sie uaktywnił nie mogłem biegac tak mnie zalagowało a był full resp dlatego ciężko było uciekać aż się dostałem do sali z kilkoma ghoulami aż lagi ustąpią... ale na moje nieszczęście (tak jak zawsze) lagi się nie skończyły i musiałem kurcze na lagach wychodzić a to boli jak idzie manaska za manaską. ;/
|
![]() |
![]() |
#605 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 03 2007
|
![]() Był piękny dzień i przyszł dmi do gowy myśl "a może tak pujde sobie na amazonki??" no więc poszedłem ide sobie ide i nagle jebs sie wpakowałem na 5 amazonuw i valkirie nie mialem tarczy.No więc wale i wale 3 amazony majom deda i nagle druga valkiria 17 hp 0 mana i wracam cały w nerwach zeby na jakiegoś nooba nie wejsc i mam szczeście doszedłem do temple wchode
ale nie chcom mnie uleczyć co zrobić no więc siedze i siedze nudze się więc postanawiam szybko przemknoc sie do depo.Wychodze podlatuje noob hmm i wszystkim dobrze znany napis.5 minut nie gralem stracilem scale armor pare gp strzaly. ALe na szczęscie bolty zostały i przychodzi rządza zemsty odnalazlem pk kilka hituw i po nim odzyskalem eq i loota ale grac mi sie nadal nie chcialo ![]() ![]() Druga sytuacja gralem sobie sorcem wylogowalem się żeby isć do WC podchodze do kompa i.... tragedia zostalem shackowany ![]() ![]() ![]() Moja biedna shackowana postać:Chose Dragon lvl byl lepszy ale pare deduw |
![]() |
![]() |
![]() |
#606 |
Guest
|
![]() Ded od h lvl za nic ;]
|
![]() |
![]() |
#607 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 02 2007
Lokacja: Horyniec Zdrój
Imię: Szybki'lols
Profesja: Knight
Gildia: Death Ruthless
Świat: Unitera
Poziom: 44
Skille: 73/72
Poziom mag.: 5+
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#608 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 04 2007
Lokacja: Thais
Imię: Saan of Druid
Gildia: Noob United (przestała istnieć)
Świat: Chimera
Poziom: 24
Skille: 24
Poziom mag.: 25
|
![]() Najgorszą rzeczą jaka mnie spotkała było to jak wbiłem 19 lvl i mi się mana skończyła...Szybko uciekam ale 3 cycki i 2 mino guardy mnie gonią i oczywiście ded... Godzinę później idę odbić lvl wbiłem na nowo 19 i jakieś h*** wleciałymi z Pk i znowu ded i jak by to było mało to żeby na nowo odbić lvl poszedłem na PoH
i tam kolejny ded a wiecie co ze mnie poleciało??Oczywiście k-set... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#609 |
Guest
|
![]() Oprucz drobnych kickow przerazajace jest to ze idziesz expic i wyskakuje ci ziomal, lazi za toba i pyta sie BR?
![]() |
![]() |
![]() |
#610 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 05 2007
Imię: Jacek Placek Gacek
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 25
Skille: 50/49
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Dla mnie najgorsza sytuacja to takA:
wczoraj męczyłem się żeby wbić 21lvl drutem, potem kolega zaproponowal mi gildię wszedlem na strone wpisalem pasy po 5 min postać logout chcialem wlączyć Account number or password is ot corretct myslalem ze tam padne potem w wyszukiwarce w pisalem Co zrobic po haku? ok odzyskalem postac o 0:30 wlaczylem okazalo sie ze kolo gral nawet ta postacia skubna 50k i EQ ale jakies EQ bylo slabe a teraz znowu nie moge wlaczyc postaci ![]() pomozecie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#611 |
Guest
|
![]() A ja sobie eXpie na elfach i tam w pewnym momencie jest zejscie w podziemia gdzie lezy taki zabity kolo na stole. To se mysle ze zejde i moze ma cos w srodku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#612 |
Guest
|
![]() oczywiscie ze tak bylo jak sie traci w 1 dzien 1mln expa :/
|
![]() |
![]() |
#613 |
Blondynka
|
![]() Lecz po dedach najczesciej (nie zawsze) mozna sobie powiedziec, ze w koncu moja wina. I majac wszystko sie odrobi.
Wg mnie po hacku... Zwlaszcza, jak sie gra razem z inna osoba (dwa chare oczywiscie, lecz jeden domek i w sumie dp). W ten sposob stracilam (wg wyliczen) 360k i nie mam juz z kim grac... I nie tylko. Najlepsze jest to, ze nadal nie wiem jak to sie moglo stac. Nic nie zrobilam w tym celu. Czy jest mozliwe, by kogos shakowac, jesli ta osoba nic nie sciagala, nigdzie nie wchodzila, nikt prawie nie mial passow? |
![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
Guest
|
![]() mi sie odechciało grac po hacku
mojego 60 msa straciłem 760 k w czystej kasie + 500 w itemach ;/ |
![]() |
![]() |
#615 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Nowa Ruda
Stan: Na Emeryturze
Świat: Luminera
![]() |
![]() Napewno odechciewa sie grać po takich sytuacjach jak:
-Hack -Dedy
![]() |
#616 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2007
|
![]() Wydaje mi sie ze odechciewa sie czlowiekowi grac gdy:
-Dostanie hacka -Padnie wiecej niz 2 razy w jednym dniu -Dostanie sie bana za zabijanie ![]() -Ma sie duzo obowiazkow w rl zyciu ![]() -Ogolnie sie nie ma czasu na gre ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2007
|
![]() 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10
Ostatnio edytowany przez Gharm - 17-09-2013 o 12:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok Antoniuk-Klosin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Keosser/Suu Benio
Profesja: Rookstayer
Świat: Only Nerana
Poziom: 150
Skille: Rox
Poziom mag.: 9
|
![]() Pewnego dnia poszedlem expic na poh po jakims czasie zrobil sie pusty . Biegne spobie z gs pyk i brak neta zalmka do kolegi ktory ma neo biegne zeby wlaz jak moze wchodzi i bez c legs xD . 2 dzien expie znowu na poh komunikta ze old window atakuje poh robie krok w dol i old window podbiega za 600 walna exura vita potem 2 gs postawil i jak mnie dogonil dead wypadl b robe i bohy . 3 dzien expie na vampach znowu net i zgon ;p .Przez te deady stracilem ~250k ( eq + blesy). Narzie nie gram bo war jest a tak bym dalej se gral
![]() Ostatnio edytowany przez Royal_Vreax - 03-05-2007 o 14:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#619 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Bielsko-Biała
Imię: Von Anix
Profesja: Sorcerer
Gildia: Fleur de lis
Świat: Trimera
Poziom: 53
Poziom mag.: 49
|
![]() Mi się odechciewa grać po trzech akcjach:
1. Świeży avansik a tu ded... ![]() 2.Stoje sobie przed dp niewinny a tu dup ded ![]() 3.Nie ma respu, albo wszystko pozajmowane...
![]() |
#620 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 05 2006
Lokacja: Legnica
Imię: Queele
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 40
Skille: 71/71
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Odechciawa mi sie grania tylko i wyłącznie po dedzie.
To że sie będe denerwował że są Nooby nic nie zmieni. Szkoda zdrowia ^^. Elo |
![]() |
![]() |