|
|
#3261 | |
|
Guest
|
Cytuj:
Sorry, ale nie umiem szwedzkiego <jeszcze> ;\\\ Ja przynajmniej nie musze sie pod kogos podszywac i moge cos zrobic, a Ty? Podaj swojego maina, to kiedys cie dojade, jak unjusty znikna, psie. Wogole, to ile masz lat, zeby mowic ze ja jestem malolatem? Bo widze, ze piszesz na poziomie 15latka ze srednia 2,1 ;]]]@Polaczki Doesnt matter how hard u try, you wont hack me now ! =) |
|
|
|
|
|
#3262 |
|
Guest
|
Omg co za idiota
Obywatelstwo ci dali jak nie znales jezyka?? Looooool co za noob. gowno mnie obchodzi ile masz lat. Tu nie chodzi o wiek tylko o poziom intelektu, ktory w twoim przypadku jest ZEROWY. np: nie kazdy pieciolatek zachowuje sie jak idiota, lub tak jak ty. I co myslisz ze Uf tylko czeka zeby cie zhakowac. LOL no normalnie chołota z ciebie i ciebie wychowała. Tylko mnie nie zabij w tibi plxxxxx, kurde padne przez ciebie nie no co ja zrobie.....!! O juz wiem napisze do twojego taty to cie zamknie w szafie jak to zwykle robi gdy jestes niegrzeczny |
|
|
#3263 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Philo
Profesja: Elite Knight
Gildia: Demolition
Świat: Candia
Poziom: 172
Skille: 93/88
Poziom mag.: 8
|
Nie ma podstawy prawnej żeby głupi szczyl mieszkający w Białymstoku dostał obywatelstwo szwedzkie. Chyba, że w jego wybujałej wyobraźni. Tak masz rację hacknięcie Ciebie jest niemożliwe...dalej bujaj w obłokach mały szwedku...
@odyniecq po kiego podszywasz się pod kogoś? Jakieś kompleksy masz? |
|
|
|
|
#3264 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 21 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: Iridia
|
żal.com.org.prv.net.pl
@Dili Uwierz mi lizanie dupy tym szmatą nic nie daje sam sie o tym przekonalem bylem tak samo jak Ty, na*******alem na polakow itp. Teraz widze ze walczenie po jednej stronie razem z nimi jest 100% lepsze niz byc pomiotem tych kureFek |
|
|
|
|
#3265 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2007
Lokacja: Wrocek CitY
Stan: Niegrający
Imię: Royal Pajerro
Gildia: GTW4ever ;]
Poziom: Xx
Skille: xX
Poziom mag.: Xx
|
Cytuj:
ON MA TAKA ZRYTĄ BANIE OD WĄCHANIA KLEJU ![]()
Name: Sativaa Former Names: Zjarana Marchewa Sex: female Profession: Paladin Level: 19 World: Iridia Residence: Carlin Last login: Sep 26 2007, 14:12:21 CEST Comment: name not describing person (It means in polish: burned carrot.) HAHA xD Account Status: Free Account |
|
|
|
|
|
#3266 | |
|
Guest
|
Cytuj:
![]() Fenshi fenshi ajeja <333 @Pajerro Jesli probujesz byc super extra pr0 zajebisty, to sorry, ale ci sie nie udaje ;\ |
|
|
|
#3267 |
|
Zbanowany
|
niewazne to co bylo wazne to co jest teraz...
nie wiem co masz zrobic ale wyzywanie innych napewno Ci nie pomoze i nie wiem dokladnie jak bylo z Twoim hackiem wiec nie bede sie udzielal na ten temat. |
|
|
|
|
#3268 |
|
Guest
|
TibiaOwn. Zreszta w ostatnim czasie dostalem film z pk z kyry '250mb' i zdjecia Bezoka cos tez kolo tego. Jeden od rla Radka, drugi od rla Menphiusa ;]
|
|
|
#3269 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Argonianin
Świat: Harmonia
Poziom: 45
Poziom mag.: 44
|
@UP
ale nowosc jest cam z akcji na Murata i reszte? bylbym wdzieczny @edit Dili ban ;o
Ostatnio edytowany przez Ezop - 04-05-2007 o 00:25. |
|
|
|
|
#3270 |
|
Zbanowany
|
|
|
|
|
|
#3271 |
|
Zbanowany
|
Ahahahaha Phoenix Ty Pierdolony Zajebany Przeszczepie Jebany Lamusie Pierdolona Ciotooooooooooooooooo Niedojebiee Mauhahaa Co Za Kurwa Przeszczep Ja Pierdole Odpadam Ahahahahah Ale Leeeeeeeszcz
|
|
|
|
|
#3272 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Stwierdzam chorobę zwana Schizofrenią ![]() Postaci kliniczne schizofrenii urojenia, czyli błędne przekonania, które nie mają podstaw w rzeczywistości. Osoby chore mogą myśleć, że ktoś je śledzi, podsłuchuje myśli lub "wkłada" im je do głowy, (dodajmy jescze xD "To ONI mnie shakowali i probuja jeszcze raz, to ONI mnie nienawidza") co do tego nie ma watpliwosci ... Diagnoza: przestan grac w tibie, zrokuj chara, zaczni sie leczyc na nogi (bo na glowe za późno), jak by nie pomagalo skocz z mostu :|
Nic nie jest stracone. Póki znajdzie się choć jeden głupiec, by o to walczyć ! Ostatnio edytowany przez Raynold - 04-05-2007 o 10:56. Powód: Nie cytujemy zdjęć |
|
|
|
|
|
#3273 | |
|
Guest
|
Cytuj:
Ale przynajmniej nie kupuje charów ;* |
|
|
|
#3274 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Profesja: Elite Knight
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
|
Cytuj:
A gdzie niby kupić miał chara? Stadion 10-lecia zamknięty a na allegro poniżej 18 lat nie dają :'( Ostatnio edytowany przez Kiełek - 04-05-2007 o 01:14. |
|
|
|
|
|
#3275 |
|
Zbanowany
|
|
|
|
|
|
#3276 |
|
Zbanowany
|
|
|
|
|
|
#3277 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Puławy
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
|
Moze zucicie ignora na tych zjebów i bedzie swiety spokuj. nie odp na oszczerstwa i gloooopie posty i bedzie loooz.
Panowie taki mały offtop: Jutro MATURA!!!! A teraz ide spac, bo itak mnie nie znacie i nie lubicie "dziady" jedne!
------------------------------------------------------ http://www.pajacyk.pl http://www.polskieserce.pl Kliknij, to cie nic nie kosztuje ![]() ------------------------------------------------------ Mazur |
|
|
|
|
#3278 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2007
Lokacja: Wrocek CitY
Stan: Niegrający
Imię: Royal Pajerro
Gildia: GTW4ever ;]
Poziom: Xx
Skille: xX
Poziom mag.: Xx
|
cos dla maturzystow http://img261.imageshack.us/img261/7218/maturazp4.jpg
Name: Sativaa Former Names: Zjarana Marchewa Sex: female Profession: Paladin Level: 19 World: Iridia Residence: Carlin Last login: Sep 26 2007, 14:12:21 CEST Comment: name not describing person (It means in polish: burned carrot.) HAHA xD Account Status: Free Account |
|
|
|
|
#3279 |
|
Guest
|
|
|
|
#3280 |