![]() |
#761 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2007
Lokacja: Grudziądz
![]() |
![]() Tylko, że tutaj jest podzielone na servery, a jakby wrzucili wszystkich Europejczyków to do jednego... ; P
|
![]() |
#762 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: sk-ce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: PrinceHutas
Profesja: Knight
Świat: MapleStory
Poziom: 3x
|
![]() Nie przeniosą raczej kont bo niektórzy tak jak i ja mają takie same loginy na eMS i gMS. Musieli by też założyc nowy serwer
![]() |
![]() |
#763 |
Użytkownik Forum
|
![]() No fakt, jeśli tak na to spojrzeć... ale w miarę potrzeb powstawałyby kolejne światy. ;]
![]() |
#764 |
Użytkownik Forum
|
![]() mam pytanie... jak już chcę zainstalować to ile miejsca trzeba mieć? bo ciągle usuwam i usuwam, 2gb mam i dupa ;/ spróbuje znaleźć coś jeszcze do usunięcia ale cała reszta jest potrzebna ^^ (no chyba, że brata - on gra w 10 gier naraz --- irytujące)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#766 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#767 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ...prawda? Ostatnio robię w kółko PQ. Już mam Emerald, Red Cross i Golden Earrings. Co prawda Emeraldy z innego questu, ale nieważne. Poza tym 5 lub 6 bamboo hatów, w różnych kolorach. Poluję na Weight Earrings i scrolle. (już miałem 10% def for topwear)
HELIUM~ Ostatnio edytowany przez Misza - 03-05-2007 o 18:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#768 |
Guest
|
![]() wrocilem z dlugiego weekendu i wlasnie sciagam maple europe, kto gra na europe ?
ile dostane za silver i diamond ore ? jakby ktos chical kupic to msg : LuxterPL (Ems) Ostatnio edytowany przez Promel - 04-05-2007 o 16:07. |
![]() |
![]() |
#769 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 04 2007
|
![]() Ja nie mam tego 2 x expa -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#770 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]() Ja też tego nie mam. Jak to zrobić?
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... |
![]() |
![]() |
![]() |
#771 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 04 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#772 |
Użytkownik Forum
|
![]() ludzzzieee 2 x exp dostaje sie jak kupujesz taka paczke za nx'a o innym 2 x expie nie slyszale a tak btw to mialem 2 red presenty i za te dostalem 2 ciastka
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Necromantor - 04-05-2007 o 20:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#773 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2007
Lokacja: Grudziądz
![]() |
![]() Necro ja miałem 5 redów i dostałem 5 ciast...
Dawno nie dałem fotki: ![]()
![]() |
#774 |
Guest
|
![]() chce ktos kupic jakies ore na Ems ? jakby co Msg in game to LuxterPL
|
![]() |
![]() |
#775 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Imię: Dofis
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Dragons
Świat: Honera
Poziom: 35
Skille: 67/44
Poziom mag.: 12
|
![]() Ludzie naprawde od ogladania glownej (oficjalnej) strony maple global (jezeli chodzi o tego eventa) sie nie umiera. Nawet sie od tego wysypki nie dostaje. A tam na tej stronce (google tez nie gryzie) macie wyszystko pieknie opisane. Rodzaje eventow i godziny wystepowania. Dodam tylko ze jest normalny double drop i double exp, i nie chodzi tu o ten z eventa. Ale kiedy to juz sobie sprawdźcie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#777 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie ;-)
(chociaż z tobą nawet nie gadałem, ale dodawałem Cię do buddy na tej dawnej(zbanowanej) postaci) Ja akurat nie gram, bo jestem chory i nie mogę zbyt długo siedzieć przy kompie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#778 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: sk-ce
Imię: PrinceHutas
Profesja: Knight
Świat: MapleStory
Poziom: 3x
|
![]() @Misza
Źle rozkładałeś skille, najpierw trzeba było wymaxowac skill podwyższający ilośc maxhp a potem dopiero w ataki. Ale nie przejmuj sie, ja też mam troche źle te skille ![]()
![]() |
![]() |
#779 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Ej mam taki problem. gdzie ja moge wylocic(z zcego)/wykonac questa(w z wiązku z tym co do tego zabic) na maple bandana bo proboje impalera ale cos nie wychodzi.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#780 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiem... wymasterowałem sobie go dopiero na 22lvl. Już mam master Power Strike, teraz pakuję w Slash Blast. A później się zobaczy, ale chyba wpakuję resztę w Endure, a Iron Body zostawię na 0.
Jutro się jeszcze pochwalę kolekcją kolczyków, teraz nie mam już czasu. ![]()