![]() |
#4462 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Gratz battle .... NG chce open battle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4463 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#4464 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Somewhere...
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Obsidia
Poziom: 60
Poziom mag.: ~
|
![]() @Tina
zapodaj filmik jakos plx ![]()
#4465 |
Guest
|
![]() @bencio
ale wez juz nie probuj byc smieszny, k ? @LS & Vanum Gz dla Was, jedziecie ich ![]() |
![]() |
#4466 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Ty ![]() ![]()
![]() |
#4467 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4468 |
Użytkownik Forum
|
![]() boja sie walczyc to sie banuja ^^
#4469 |
Użytkownik Forum
|
![]() dobry ban nie jest zly
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4470 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4471 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() p.s mowilem ze uwielobiam te buzki ?? ![]() Wuja Kiroy na wyjezdzie ![]() |
![]() |
![]() |
#4472 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
![]() |
![]() Cytuj:
3 gildie dałyby radę wywalic NG... moja osobista opinia brzmi właśnie tak ______________ Hail Last Sunrise & Vanum ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4473 |
Guest
|
![]() @up
przeciez ng nawet jak zostanie wyciete to nie pojdzie sobie od tak z tego serwera... na pewno nie dadza spokojnie expic nikomu zaangazowanie sie rambo nie wiem czy cos zmieni, jak juz to czesc przejdzie na strone nygusow, taka jest moja opinia @ down ng wtedy robilo by sneaki btw masz zajebisty avatar az dluzej czytam twoje posty glownie ta czesc po lewo ![]() Ostatnio edytowany przez Nedomanus - 04-05-2007 o 23:48. |
![]() |
#4474 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Imię: Paktos
Poziom: 46
Poziom mag.: 44
|
![]() @up
napewno polowa ng by placila i ta garstka co by niechciala placic typu mannow itp. by szybko popadaly przeciez pephy i reszta wbijal lvl dziennie jak niemieli exp locka, to wiesz mannowy po miesiacu przestaly by sie liczyc na serwie ;p
#4475 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() W Rambo Style to nie mam raczej nic do gadania wiec ![]() Poza tym jestem retired, bo "krokodyl mnie zjadl" ![]() |
|
![]() |
#4476 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
![]() |
![]() Ok, ok niby macie wszyscy po troszku racji, ale zawsze jest to "ale..."
No więc to "ale..." brzmi : czy nie lepiej wywalic NG żeby nie robiło PA i czekac na te ich "sneaki", a miec satysfakcje wywalenia zje**** gildii czy wbijac lvle żeby się pochwalic kumplom "o miałem 120 ek" i byc wywalanym z respów i placic paymenty ? ![]() _______________ Hail Last Sunrise & Vanum ![]() |
![]() |
![]() |
#4477 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() a wtedy ludzie pokroju tych polacksow z forum i casspariego beda rzadzili serwerem i bedzie druga furora ? wybornie, doprawdy wybornie.. powinniscie uwazac o co prosicie, tyle wam powiem. chyba ze lubicie, jak do was 200 ms pisze "ej wyjc mu z guarduw bo to muj ril zioom jest ok ?" bądź tez wypoci sie i uslyszycie bardzo gleboka sentencje "padasz shmato a twuj stary to pedal !!!! i huj ci w dope!!!!111111".
tego chcecie ?
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 05-05-2007 o 00:19. |
![]() |
![]() |
#4478 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Gdańsk/Jasień
Świat: Kyra
![]() |
![]() A ty Suv jak pier!@#$łes głupoty to dalej je pierdolisz....
Chociaz jest ziarnko prawdy w tym co mowisz... A dalej to sie boisz wyrazic prawidzewego zdania bo wiesz, ze Xuso czyta tibia.pl i bedziesz sie bal sie cie ubija za to, ze jestes szczery... oprzytomniej i tak ci nie dadza duzo poexpic |
![]() |
![]() |
#4479 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: LKR
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Collel Tellederluksap
Profesja: Elder Druid
Gildia: Next Generation
Poziom: 95
Poziom mag.: 63
|
![]() Właśnie ma ktoś filmik z tego war na dwarven bridge?
|
![]() |
![]() |
#4480 |
Użytkownik Forum
|
![]() Suv : jak cie lubie tak cie jebne ... naprawde akurat ty nie masz najmniejszego prawa osadzac LS i to w taki sposob ... bo robia co robia ale nie jestes w niczym lepszy jesli chodzi o schematy w glowie ... i robia co robia, ale .... robia ...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LS: ale jestescie crazole .... ja pitole ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |