|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 04 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Damia'nek
Profesja: Elder Druid
Świat: Nebula
Poziom: 26
Poziom mag.: 32
![]() |
![]() Witam, posiadam pytanie dotyczące wyspy piratów, oraz samych potworów.
Czy na 33 elder druidzie, z tempest rodem i monkiem dam radę expić na wyspię piratów ? -Jeśli nie, to na którym levelu i z czym mogę tam iść ? Z góry dziękuje za odpowiedz, i pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: Siedlce
Imię: Iglok
Profesja: Royal Paladin
Świat: Astera
Poziom: 41
Skille: 70/45
Poziom mag.: 13
|
![]() Śmiało już możesz iść, weź 2-3 bp manasów, kilka uhów i gfbków na wszelki wypadek. Siedź na "podstawowym poziomie" ( tym z katapultą do pirate outfita) i przyda się parcel jeżeli masz zrobionego postmana. Skrzynkę masz na 2 piętrze lecz do zabicia po drodze max 2-3 marudery czy jak to się tam pisze ;d Poszedłbym i zrobił szkriny gdzie dokładnie ale nie mogę bo lagi mam
![]() Ostatnio edytowany przez Sylwia656 - 04-05-2007 o 22:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 04 2007
Lokacja: Szczecin
Imię: Damia'nek
Świat: Nebula
Poziom: 26
Poziom mag.: 32
![]() |
![]() Aha, na razie mam 26 level, ale na 33 już mogę iść tak ?
I jeszcze, na jakie looty mogę liczyć ? Jak byś mógł, to napisz co najczęściej spada. Dziękuje za pomoc, oraz pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: W-wa
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Loocik rozny leci...
Na poziomie z katapulta: -ja wyciagam 2k/h (czasami wiecej) -jak masz szczescie to poleci duzo pirackich akcesorii, takich jak: hook, peg leg, eye patch, treasure map, goldfish bowl, rum flask, pirate bag, dice, light shovel, pirate knee breeches, bandana. Na wyzszych poziomach: -to co wyzej i plate armor, pirate bp, pirate shirt, pirate boots, pirate hat i jakies inne pierdólki... Oprocz piratow polecam tez tarantule i slime oraz pirate ghosty (mozesz liczyc na red robe, spike sword i stealth ring...). Zdjecia ( na razie poziom z katapulta i slimes & tarantulas...) 1.Slimes & Tarantulas: ![]() Jakby tutaj legenda bylaby niewyrazna to pisac ![]() 2.Poziom z katapulta: ![]() Legenda: 1. 1 slime 2. 3 pirate marauder i 3 smuggler 3. 2 pirate marauder i 2 smuggler 4. 1 pirate cutthroat 5. 1 pirate cutthroat i 3 pirate marauder 6. 2 pirate cutthroat 7. 3-4 smuggler i 3-4 pirate marauder 8. 2-3 pirate marauder 9. 1 pirate cutthroat, 2-3 pirate marauder i 1 smuggler 10. 1-2 pirate marauder 11. 1 pirate marauder 12. 1 pirate marauder i 1 pirate cutthroat 13. 4-5 smuggler 14. 3 pirate marauder i 3-4 smuggler 15. 2 smuggler i 1-2 pirate marauder 16. 3 pirate marauder i 2 pirate cutthroat 17. 2 pirate marauder 18. 2 smuggler 19. 2-3 pirate maraudery 20. 1 pirate buccaner, 2-3 pirate marauder i 2-3 pirate cutthroat 21. 2 pirate cutthroat 22. 1 pirate cutthroat 23. 1-2 pirate marauder i 1 pirate cutthroat 24. 2-3 pirate marauder i 2 pirate cutthroat Zolte kolka-wejscie/wyjscie... A i jeszcze jedno...punkty od 21 do 24 sa niebezpieczne...radze tutaj lurowac.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
|
![]() Dobre mapki !! Przydadzą się również mi. Dzięki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: Siedlce
Imię: Iglok
Poziom: 41
Skille: 70/45
Poziom mag.: 13
|
![]() Tutaj ileś tam up. Żółte kółko obok 11 to wejście od którego będzie najbliżej do skrzynki. Polcam robić tak jak ktoś gra sorcem ale nie wiem jakby było druidem, pewnie tak samo : wchodzimy na piraty tachamy lootbaga z 5k oz. wysyłamy złazimy niżej na pirate ghosty expimy do końca mf. Lecimy do miasta sprzedajemy lootbaga kupujemy manasy za to i lecimy znów tak samo. Exp bardzo szybki i wastu nie ma. No ale cóż nie zarabia się praktycznie w takiej sytuacji chyba że poleci z ghosta coś.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2005
Lokacja: Dzierzoniow
Stan: Początkujący
Imię: Siup Wand'master
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Witchers
Świat: Candia
Poziom: 55
Poziom mag.: 49
|
![]() Jakbyś dodał jeszcze mapki wyższych poziomów, to można dać do poradników.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Bartholdi
Gildia: Fatal Ilusion
Poziom: 95
Skille: --/26
Poziom mag.: 64
|
![]() no wlasnie, przydalby sie mapki wyzszych pieterek, a przynajmniej +2. sam zasanawialem sie ostanio nad expem na +2, bo +1 wydaje mi sie troche malo..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2007
Lokacja: Polska
Imię: Modton
Świat: Harmonia
|
![]() Żeby nie zakładac nowego topicu:
Czy będzie opłacało mi się bic piraty pallem, lvl 35 i około 72-74 dista? Magic level może 13 ![]() Będzie mi sie tam zwracało? Za wyszystkie odpowiedzi z góry dzięki. ![]() p0zdr0 ![]() @down A palkiem bedzie mi sie zwracało? Będę na-, czy moze na 0, albo wyjde na +? Ostatnio edytowany przez _Modton_ - 09-05-2007 o 15:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() @Palek~~
Tak palkiem z 70 distem już sie opłaca expić na piratach,exp około 35k/h @Thread: 36 lvl 2 corsairy i jazda 35k+/h, taka ![]() ![]() ![]()
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() to ja Ci odrazu mówie nie opłaca Ci się!
zacznij expic na wyspach żółwi! |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() @semiliren
Jak byś mógł to wrzuć mapki +2 z legendą, będzie super ! ![]() edit : Właśnie jestem na Nargor +1 i musze powiedzieć, że z 2 monkami jest łatwo. Zastanawiam sie czy nie iść na +2 z kumplem i 4 monki. Tylko czy wytrzymają ? Ostatnio edytowany przez paluch89 - 05-05-2007 o 13:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak bede mial czas to zrobie poziomy wyzej
![]() Postaram sie tez wrzucic mapke z respem pirate ghostow. (Jak cos to zedytuje post z mapkami) @up: na +2 i wyzej najlepiej zwiedzac z blokerem. Jak jestes elder druid to bedzie gladko szlo ![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ponawiam prośbe prosze o mapke z respem +2
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up: wybacz, ale nie dam rady... obecnie mam duzo nauki i Pacc mi sie konczy.
P.S.: moze dam rade i sie wyrobie. ![]()
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Bartholdi
Gildia: Fatal Ilusion
Poziom: 95
Skille: --/26
Poziom mag.: 64
|
![]() powiedzcie mi czy fajnei tam sie expi, tzn na +2, jakimi levelami tam laziliscie i czy cos sumonowaliscie...
nei chce mi sie samemu sprwadzac.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
![]() 2: Nie polecam bo nie dosc ze musisz je leczyc, to jeszcze cie spowalniaja i nie mozesz epxic na innych pietrach wiec nie mysl o wiecej jak 20k/h PS: nargor imho to nie nie miejsce dla <50-55 lvl
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|
![]() |
![]() |