![]() |
#4481 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Opiszcie mi mniej więcej jak oni tego bana dostali bo ja zaś po tyle
![]() @ Collel ładnie demony jechaliście ![]()
|
![]() |
#4482 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#4484 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
![]() |
![]() @ Polaczki
Doskonałym przykładem jest Kiroy, który na samiuśkim początku serva pomógł nam ( Ge Raxtor ) w wojnie, potem był takim "polaczkiem" a teraz zrozumiał, że co mu z np. 140 lvla jeśli w końcu dostanie kicka z serva... lepiej zawalczyc i żeby pamiętali o Was, jako o "Fighters for Freedom" ![]() @ Suv Proszę Cię, nie pieprz takich głupot, bo to aż żal... znasz kogoś z LS albo Vanum, że takie opinie im wystawiasz ? ![]() @ Ludzi z Rambo Style Chwalicie to LS i Vanum, chwalicie , a sami nic nie możecie zrobic ?:| Ok Myllion, może i nie mógłbyś namówic gildii, żeby przeszła na stronę LS & Vanum, ale chociaż kilku kumpli... Bo tak jak powiedział nasz ![]() ![]() ![]() Moim zdaniem Pephy & Spółka nie zniżą się do takiego poziomu ![]() __________________ Może i dla Was są to głupoty, ale "tak właśnie myślę" ![]() Hail Last Sunrise & Vanum ![]() Ostatnio edytowany przez Enverox - 05-05-2007 o 11:39. |
![]() |
![]() |
#4485 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @ Kiroy
Sorka, jeśli Cię uraziłem, ale tak to wyglądało i dobrze o tym wiesz, a teraz chwała Ci za "zdradę Szwedów" ![]() _________________ Hail Last Sunrise & Vanum ![]() |
![]() |
![]() |
#4486 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ahhh nosz kurde... jeśli Suv chce być neutralny to niech taki będzie. Chyba on wie lepiej od Was co jest dla niego lepsze. Sam zrobił te 3 postacie i choćby teraz je chciał zrookować albo dojść do NG, to wy nie macie nic do tego
![]() Nie wiem po co Olek miałby kłamać że ma lagi. Jakiś czas bluzgaliście go że nie ma rl bo tylko gra w tą grę... skończyło się PG to teraz jedziecie na to że udaje lagi. Gdyby nie miał lagów na Obsidii, nie robiłby 30 sorca na Aurei tylko jechałby sorcem. Gdyby miał explocka przerzuciłby się na Knighta czy Palka. Zejdźcie już z niego. Dużo osób jest na Obsidii neutralnych a wy tylko Suv, Suv i Suv. Czy on jest jedynym wysokim lvl który nie miesza się do waszych wojenek ? Niektórym ludziom w tej grze nie chodzi o "PANOWANIE" nad serverem. I ja takie osoby podziwiam bo jest ich naprawdę malo np. Dodi Brae, Suv czy Booka Jones. Tak więc wy się bijcie, i życze żeby ta wojna była fair i powodzenia każdej ze stron, ale spokojnych ludzi albo tych neutralnych, zostawcie w spokoju.
Ostatnio edytowany przez Fin'er - 05-05-2007 o 12:02. |
![]() |
![]() |
#4487 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() @ kiroy
przedstawiasz wizje "obsidii bez explockow", a mi sie taki plan nie podoba, i mam prawo o tym napisac. nie mowie, ze yunichi jest takim polacksem, ani nikt z LS, ale brak jakiejkolwiek kontroli (jesli sie do tej wladzy juz dorwiecie) oznacza naplyw idiotow z Aurei, Furory i innych serwerow, na ktorych nieogarnieci ludzie dostali w dupe. i tyle, a ty oczywiscie musisz juz bronic swojej propagandy mowiac mi, do czego mam prawo a do czego nie. @ veeray ty, to sie najlepiej zamknij. to co robie w grze jak i w rl to moja sprawa a tobie i reszcie ownerow za przeproszeniem chuj do tego. jak napisal finer, jesli zechce teraz zaczac grac na calmerze knightem na nowym koncie bez pacc, to zrobie to, a tobie nadal nic do tego. jak mialem 70 lev to bylo inaczej, nikt nie oskarzal mnie o to, ze wymyslam powody zeby nie pomagac polakom w wojnie. ale teraz, to nie, on klamie, on sie boi, on jest beee bo nie trzyma z polakami SUV TO PEDAL CO POLSKEM SPSZEDAL. jeszcze cos ? @ enverox mnie osobiscie ze strony szwedow nie spotkalo jeszcze nic niemilego. no moze zawiodlem sie na kilku osobach, w ktore wierzylem a jednak porzucily swoje idee na rzecz wladzy. i tak, znam 'kogos' z LS. @ pawlos cos ci sie pomylilo chyba.. jakis czas temu, rozmawiajac z mannowem powiedzialem mu, tak samo jak dorpazowi, ze wszyscy ci ludzie pokroju imhreeya i fooziego dzialaja mi na nerwy, wczesniej mowilem, ze jak narazie nie mam zamiaru z nimi walczyc, ale jak dostane explocka to jak najbardziej, ale jakos zli na mnie nie sa i jesli mam jakis problem z kims z ng to moge (a przynajmniej moglem, gdy jeszcze wogole sie logowalem) do nich z tym napisac i miec pewnosc ze mi pomoga. ale co do mojego dolaczania do ng - raczej nie. bylem przez jakis czas w ng i wiem, ze nie warto. moje miejsce jest w rambo z ludzmi, ktorzy nie podejmuja decyzji bez uzgodnienia tego z reszta gildii i sa poprostu dojrzali i mili - nie to co ty czy wiele osob z tego forum ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 05-05-2007 o 12:16. |
![]() |
![]() |
#4488 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
![]() |
![]() ZOSTAFFIDZ MI SÓWA!1!111
...bo trzymam sie z nim juz niekrotki okres czasu i wiem, ze on nie klamie co do lagow. Ja mialem identyczna sytuacje, czyli lagi od ponad pol roku (i to takie, ze az bylo strach ruszyc sie z dp), ktore minely dopiero wtedy, kiedy zmienilem neta na netie. Bylem z Suvem na nie jednym huncie, nie jeden hunt konczylismy wczesniej niz planowalismy z powodu lagow (najkrotszy hunt Suva trwal 15 min~ - kiedy bylismy na behemothach z Archinem, Suv ledwo mogl sie ruszac i musial zastapic go Dare Drix). Z tego co wiem Suv stara sie o zmiane neta, ale na osiedlu, na ktorym mieszka nie ma zbyt duzych mozliwosci. Tak wiec naprawde dorosnijcie i przestancze go bluzgac z tego powodu. Poza tym to jest GRA INTERNETOWA, a gry maja za cel dostarczac zabawy graczom, wiec kazdy moze czerpac ta zabawe na swoj wlasny sposob, wiec przestancie osadzac Suva i kogokolwiek o to, ze nie chce, czy nie moze, czy nie lubi, czy wrecz kocha sie bic : ). p.s. Nie pijcie "Złotego Kłosa" z gwinta... : ( @edycik: Jeszcze jedno... przestancie w koncu wtracac i porownywac zycie do tej gry, bo robi sie az zal i brak mi slow oraz wstydze sie za nasz narod jak czytam takie posty : ( (kieruje to do tych, ktorzy tak wlasnie postepuja). Ostatnio edytowany przez don~ - 05-05-2007 o 12:42. |
![]() |
![]() |
#4489 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Yunek i moze Tartarro ktory mial ochote ![]() Serdecznie pozdrawiam _/ |
|
![]() |
![]() |
#4490 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
![]() ![]() |
![]() Chlopak protected by NG, bylo trzeba mnie nie PAowac
![]() May 04 2007, 21:31:33 CEST Killed Carcelero Aureus at Level 55 unjustified Pozniej jak przyszedl z kolegami: May 04 2007, 21:45:28 CEST Killed Carcelero Aureus at Level 54 unjustified I pojawil sie PvP-Addon obok nicka ;<<< |
![]() |
![]() |
#4491 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @ Ravuse
Wy tutaj przyszliście z Berylii ? ![]() Tzn gildia Strong Mens ? ![]() |
![]() |
![]() |
#4492 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Suv
nie no ja pierdole koles co ty wogole gadasz za glupoty.. wiesz wogole KTO bedzie rzadzil gdyby LS wygralo wojne ?NIE wiesz JAK wygladalby serwer gdyby LS wygralo wojne ?NIE skad wiesz ze serwer bedzie bez kontroli ?nie wiesz jezeli juz klapiesz ozorem,ze moze powiedz o jakich polaczkach pokroju casspariego mowisz? @Enverox dobrze powiedziales o Kiroyu i go tym nie urazisz ![]() @Fin'er przestan juz gadac,jak wiesz tylko to co ci tibijski mentor czy jak tam wolisz przyjaciel suv opowiadal. Ustalenia byly takie ze suv wraz z paroma innymi sorkami dolaczaja z zaskoczenia na akcji,ale ofc pare dni wczesniej suvovi sie zaczely niesamowite lagi ![]() i pirze smierznie !1!!!!onejeden!!1 i mufi rze fszyscy polacy yo som huje i tak piszom !!!!one1!!jeden!
#4493 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#4494 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
![]() |
![]() Metropolia nie jest to fakt, bo jest dziura, w ktorej nic sie nie dzieje. A Suv mieszka na takim osiedlu, gdzie jedynym rozwiazaniem (oprocz chyba neo) jest internet radiowy, a to raczej jest gorsze od neo (tak mi to tlumaczyl w kazdym razie).
|
![]() |
![]() |
#4495 |
Użytkownik Forum
|
![]() "@ veeray
ty, to sie najlepiej zamknij. to co robie w grze jak i w rl to moja sprawa a tobie i reszcie ownerow za przeproszeniem chuj do tego. jak napisal finer, jesli zechce teraz zaczac grac na calmerze knightem na nowym koncie bez pacc, to zrobie to, a tobie nadal nic do tego. jak mialem 70 lev to bylo inaczej, nikt nie oskarzal mnie o to, ze wymyslam powody zeby nie pomagac polakom w wojnie. ale teraz, to nie, on klamie, on sie boi, on jest beee bo nie trzyma z polakami SUV TO PEDAL CO POLSKEM SPSZEDAL. jeszcze cos ? " Nie zamkne się bo wiesz jest takie coś że to jest forum i każdy ma prawo wypowiedzieć co myśli o twoim "polacks keal mi is suv i lov archin mannow mfs to demona bring now" Ani razu nie obraziłem cie jakimkolwiek stwierdzeniem więc po co nerwy? Mówie jak z mojej perspektywy to wszystko wygląda. Nie mówie że kłamiesz co do lagów ale mówie że tak płakałeś tyle czasu że nienawidzisz PA i wogóle a sam popierasz exp locki bo jak mówisz będa ludzie typi Casspari. Akurat ludzi taki jak on jest niewiele więc o co ci chodzi? Jak dla mnie to możesz dołączyć do NG i nie będe nikomu miał za złe co będziesz robić . Jak mówie nie ubliżaj nikomu bo sam nie jesteś lepszy od nikogo "Polacksie". "Zejdźcie już z niego. Dużo osób jest na Obsidii neutralnych a wy tylko Suv, Suv i Suv. Czy on jest jedynym wysokim lvl który nie miesza się do waszych wojenek ?" Jest dużo osób neutralnych ale przynajmniej nie pieprzą głupot na forum i znam sporo osób które mają podobne zdanie jak ja więc coś w tym jest. |
![]() |
![]() |
#4496 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Drogi Boixos'ie w życiu liczą się fakty, a fakty mówią, że Suv do was nie doszedł. A czy było to z powodu lagów, czy z tego że bardziej woli spokój to już chyba najmniej w tej sprawie jest ważne.
![]() |
![]() |
#4497 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 05 2007
Lokacja: Elbląg
Imię: Tina Greer
Gildia: Last Sunrise
Poziom: 50
|
![]() Cytuj:
Padł jak noobek, i ciesze sie ze go nie dobiłem bo bym mial rsa ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4498 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Somewhere...
Stan: Aktywny Gracz
Poziom: 60
Poziom mag.: ~
|
![]() Tina plx cam z war ;p
#4499 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#4500 |
Użytkownik forum
|
![]() Prosze bardzo.
http://rapidshare.com/files/29615852/Obsidia_1.rec.html Przewin pierwsze 10 minut bo nic ciekawego sie nie dzieje. Milego ogladania ![]() |
![]() |