Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Obsidia

Notki

Obsidia Wydarzenia ze świata Obsidia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 05-05-2007, 10:29   #4481
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika

Imię: Fingregher
Domyślny

Opiszcie mi mniej więcej jak oni tego bana dostali bo ja zaś po tyle

@ Collel

ładnie demony jechaliście

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 05-05-2007, 11:13   #4482
Veer~
Użytkownik Forum

Veer~'s Avatar

Data dołączenia: 28 07 2006

Imię: Memphiz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: -
Świat: -
Poziom: -
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ptak~ Pokaż post
a wtedy ludzie pokroju tych polacksow z forum i casspariego beda rzadzili serwerem i bedzie druga furora ? wybornie, doprawdy wybornie.. powinniscie uwazac o co prosicie, tyle wam powiem. chyba ze lubicie, jak do was 200 ms pisze "ej wyjc mu z guarduw bo to muj ril zioom jest ok ?" bądź tez wypoci sie i uslyszycie bardzo gleboka sentencje "padasz shmato a twuj stary to pedal !!!! i huj ci w dope!!!!111111".

tego chcecie ?
Za to mamy Suva który mówi że ma wiecznie lagi a jak przychodzi się zmierzyc z kimś silniejszym to nie loguje. Jesteś przykładem własnie takiego 200ms (tyle że z nizszym lvlem) tak jak zresztą wiekszość na większosci serwerach. Gdyby nie update dotyczący sorców to byś miał swojego 80 palka a a Mannow by miał 100~. Imhreeya by nie było, Rundo to samo. W wojnach wygrywały by dalej ludzie z botami a nie z pvp. Nie mów że jesteś lepszy od Casspariego bo jak on jest taki jest. Dużo osób go uważa za idiote, kretyna ale chociaż wyjdzie na to pvp i padnie ale wyjdzie. Też jesteś polacksem czy jak to tam nazywasz. Wg mnie z jednej strony jesteś ok bo umiesz grać itd a z drugiej pieprzysz na forum o farmazonach których nikt nie chce słuchać. Jak byłeś na 70lvlu to byłeś całkiem inny no ale wiadomo 127lvl i próbojesz być fajny jak to ty mówisz. Oczywiście nie mówie że jestem od ciebie w jakikolwiek sposób lepszy, mądrzejszy ale stwierdzam fakty które większość widzi. Dla mnie pvp to zabawa a jeżeli dla ciebie to strata chara no to trzeba było na non pvp iść.
Veer~ jest offline  
stary 05-05-2007, 11:17   #4483
Misterio
Użytkownik Forum

Misterio's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: Gorzów Wlkp.

Imię: Elvinuz
Gildia: Husaria
Misterio ma numer GG Napisz na pm
Domyślny

@Veeray
Nie poszedłby na n-pvp bo niemógłby zabijać polacksów : (
stary 05-05-2007, 11:37   #4484
Enverox
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 04 2007

Enverox ma numer GG 8773250
Domyślny

@ Polaczki
Doskonałym przykładem jest Kiroy, który na samiuśkim początku serva pomógł nam ( Ge Raxtor ) w wojnie, potem był takim "polaczkiem" a teraz zrozumiał, że co mu z np. 140 lvla jeśli w końcu dostanie kicka z serva... lepiej zawalczyc i żeby pamiętali o Was, jako o "Fighters for Freedom"

@ Suv
Proszę Cię, nie pieprz takich głupot, bo to aż żal... znasz kogoś z LS albo Vanum, że takie opinie im wystawiasz ?

@ Ludzi z Rambo Style
Chwalicie to LS i Vanum, chwalicie , a sami nic nie możecie zrobic ?:| Ok Myllion, może i nie mógłbyś namówic gildii, żeby przeszła na stronę LS & Vanum, ale chociaż kilku kumpli...

Bo tak jak powiedział nasz Suv , będzie tak jeśli damy Szwedom powbijac 200 lvle
Moim zdaniem Pephy & Spółka nie zniżą się do takiego poziomu

Ostatnio edytowany przez Enverox - 05-05-2007 o 11:39.
Enverox jest offline  
stary 05-05-2007, 11:43   #4485
Enverox
Użytkownik Forum

Domyślny

@ Kiroy
Sorka, jeśli Cię uraziłem, ale tak to wyglądało i dobrze o tym wiesz, a teraz chwała Ci za "zdradę Szwedów"

stary 05-05-2007, 11:59   #4486
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Domyślny

Ahhh nosz kurde... jeśli Suv chce być neutralny to niech taki będzie. Chyba on wie lepiej od Was co jest dla niego lepsze. Sam zrobił te 3 postacie i choćby teraz je chciał zrookować albo dojść do NG, to wy nie macie nic do tego .

Nie wiem po co Olek miałby kłamać że ma lagi. Jakiś czas bluzgaliście go że nie ma rl bo tylko gra w tą grę... skończyło się PG to teraz jedziecie na to że udaje lagi. Gdyby nie miał lagów na Obsidii, nie robiłby 30 sorca na Aurei tylko jechałby sorcem. Gdyby miał explocka przerzuciłby się na Knighta czy Palka.

Zejdźcie już z niego. Dużo osób jest na Obsidii neutralnych a wy tylko Suv, Suv i Suv. Czy on jest jedynym wysokim lvl który nie miesza się do waszych wojenek ?

Niektórym ludziom w tej grze nie chodzi o "PANOWANIE" nad serverem. I ja takie osoby podziwiam bo jest ich naprawdę malo np. Dodi Brae, Suv czy Booka Jones.

Tak więc wy się bijcie, i życze żeby ta wojna była fair i powodzenia każdej ze stron, ale spokojnych ludzi albo tych neutralnych, zostawcie w spokoju.

Ostatnio edytowany przez Fin'er - 05-05-2007 o 12:02.
Fin'er jest offline  
stary 05-05-2007, 12:14   #4487
Ptak~
Użytkownik Forum

Ptak~'s Avatar

Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
Domyślny

@ kiroy

przedstawiasz wizje "obsidii bez explockow", a mi sie taki plan nie podoba, i mam prawo o tym napisac. nie mowie, ze yunichi jest takim polacksem, ani nikt z LS, ale brak jakiejkolwiek kontroli (jesli sie do tej wladzy juz dorwiecie) oznacza naplyw idiotow z Aurei, Furory i innych serwerow, na ktorych nieogarnieci ludzie dostali w dupe. i tyle, a ty oczywiscie musisz juz bronic swojej propagandy mowiac mi, do czego mam prawo a do czego nie.

@ veeray

ty, to sie najlepiej zamknij. to co robie w grze jak i w rl to moja sprawa a tobie i reszcie ownerow za przeproszeniem chuj do tego. jak napisal finer, jesli zechce teraz zaczac grac na calmerze knightem na nowym koncie bez pacc, to zrobie to, a tobie nadal nic do tego. jak mialem 70 lev to bylo inaczej, nikt nie oskarzal mnie o to, ze wymyslam powody zeby nie pomagac polakom w wojnie. ale teraz, to nie, on klamie, on sie boi, on jest beee bo nie trzyma z polakami SUV TO PEDAL CO POLSKEM SPSZEDAL. jeszcze cos ?

@ enverox

mnie osobiscie ze strony szwedow nie spotkalo jeszcze nic niemilego. no moze zawiodlem sie na kilku osobach, w ktore wierzylem a jednak porzucily swoje idee na rzecz wladzy. i tak, znam 'kogos' z LS.

@ pawlos

cos ci sie pomylilo chyba.. jakis czas temu, rozmawiajac z mannowem powiedzialem mu, tak samo jak dorpazowi, ze wszyscy ci ludzie pokroju imhreeya i fooziego dzialaja mi na nerwy, wczesniej mowilem, ze jak narazie nie mam zamiaru z nimi walczyc, ale jak dostane explocka to jak najbardziej, ale jakos zli na mnie nie sa i jesli mam jakis problem z kims z ng to moge (a przynajmniej moglem, gdy jeszcze wogole sie logowalem) do nich z tym napisac i miec pewnosc ze mi pomoga. ale co do mojego dolaczania do ng - raczej nie. bylem przez jakis czas w ng i wiem, ze nie warto. moje miejsce jest w rambo z ludzmi, ktorzy nie podejmuja decyzji bez uzgodnienia tego z reszta gildii i sa poprostu dojrzali i mili - nie to co ty czy wiele osob z tego forum

I wipe it off on tile, the light is brighter this time
Everything is 3D blasphemy
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up
This is not the way I pictured me
I can't control my shakes
How the hell did I get here?
Something about this, so very wrong
I have to laugh out loud, I wish I didn't like this
Is it a dream or a memory?

Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 05-05-2007 o 12:16.
Ptak~ jest offline  
stary 05-05-2007, 12:32   #4488
don~
Użytkownik Forum

don~'s Avatar

Data dołączenia: 24 03 2006

don~ ma numer GG 6472095
Domyślny

ZOSTAFFIDZ MI SÓWA!1!111

...bo trzymam sie z nim juz niekrotki okres czasu i wiem, ze on nie klamie co do lagow. Ja mialem identyczna sytuacje, czyli lagi od ponad pol roku (i to takie, ze az bylo strach ruszyc sie z dp), ktore minely dopiero wtedy, kiedy zmienilem neta na netie. Bylem z Suvem na nie jednym huncie, nie jeden hunt konczylismy wczesniej niz planowalismy z powodu lagow (najkrotszy hunt Suva trwal 15 min~ - kiedy bylismy na behemothach z Archinem, Suv ledwo mogl sie ruszac i musial zastapic go Dare Drix). Z tego co wiem Suv stara sie o zmiane neta, ale na osiedlu, na ktorym mieszka nie ma zbyt duzych mozliwosci. Tak wiec naprawde dorosnijcie i przestancze go bluzgac z tego powodu. Poza tym to jest GRA INTERNETOWA, a gry maja za cel dostarczac zabawy graczom, wiec kazdy moze czerpac ta zabawe na swoj wlasny sposob, wiec przestancie osadzac Suva i kogokolwiek o to, ze nie chce, czy nie moze, czy nie lubi, czy wrecz kocha sie bic : ).

p.s.

Nie pijcie "Złotego Kłosa" z gwinta... : (

@edycik:

Jeszcze jedno... przestancie w koncu wtracac i porownywac zycie do tej gry, bo robi sie az zal i brak mi slow oraz wstydze sie za nasz narod jak czytam takie posty : ( (kieruje to do tych, ktorzy tak wlasnie postepuja).

Ostatnio edytowany przez don~ - 05-05-2007 o 12:42.
don~ jest offline  
stary 05-05-2007, 12:38   #4489
Darotaa
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Knurów

Imię: Darota
Profesja: Elite Knight
Gildia: N /G\
Poziom: 103
Evul

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nedomanus Pokaż post
panika NG mnie po prostu rozbraja... wielcy, dumni, "nieśmiertelni" a nie nadażają pieluch zmieniać

ale jak znam życie to jeszcze swoje pokażą w tej wojnie ^.-

hmm, może jakaś ankieta na najlepszych "morderców z et" ? bynajmniej nie sugerowana ilością ( tu był paskudny ortograf poprawiłem) fragów, a stylem gry jak dla mnie Hawk family wymiatają chyba najlepiej

Yunek i moze Tartarro ktory mial ochote mnie ubic
Serdecznie pozdrawiam _/
Darotaa jest offline  
stary 05-05-2007, 13:10   #4490
Ravuse
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 10 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Ravuse ma numer GG 4227383 Ravuse ma login Tlenu only@for.vips
Domyślny

Chlopak protected by NG, bylo trzeba mnie nie PAowac

May 04 2007, 21:31:33 CEST Killed Carcelero Aureus at Level 55 unjustified

Pozniej jak przyszedl z kolegami:

May 04 2007, 21:45:28 CEST Killed Carcelero Aureus at Level 54 unjustified

I pojawil sie PvP-Addon obok nicka ;<<<
Ravuse jest offline  
stary 05-05-2007, 13:21   #4491
Enverox
Użytkownik Forum

Domyślny

@ Ravuse
Wy tutaj przyszliście z Berylii ?
Tzn gildia Strong Mens ?
Enverox jest offline  
stary 05-05-2007, 13:34   #4492
.:Boixos:.
Użytkownik Forum

.:Boixos:.'s Avatar

Data dołączenia: 18 01 2005
Lokacja: Gdańsk

Domyślny

@Suv
nie no ja pierdole koles co ty wogole gadasz za glupoty..
wiesz wogole KTO bedzie rzadzil gdyby LS wygralo wojne ?NIE
wiesz JAK wygladalby serwer gdyby LS wygralo wojne ?NIE
skad wiesz ze serwer bedzie bez kontroli ?nie wiesz
jezeli juz klapiesz ozorem,ze moze powiedz o jakich polaczkach pokroju casspariego mowisz?

@Enverox
dobrze powiedziales o Kiroyu i go tym nie urazisz

@Fin'er
przestan juz gadac,jak wiesz tylko to co ci tibijski mentor czy jak tam wolisz przyjaciel suv opowiadal.
Ustalenia byly takie ze suv wraz z paroma innymi sorkami dolaczaja z zaskoczenia na akcji,ale ofc pare dni wczesniej suvovi sie zaczely niesamowite lagi ,i od tej pory znamy suva jako suv bajkopisarz ,ktory opowiada bajki o tym jaka bedzie obsidia zla jak ls wygra,jakie to ng jest fajne,jakie ma lagi badz kiki i o tym ze musi poprawiac oceny.

i pirze smierznie !1!!!!onejeden!!1 i mufi rze fszyscy polacy yo som huje i tak piszom !!!!one1!!jeden!
Trójmiasto do Lechii należy!!
.:Boixos:. jest offline  
stary 05-05-2007, 13:41   #4493
Misterio
Użytkownik Forum

Misterio's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: Gorzów Wlkp.

Imię: Elvinuz
Gildia: Husaria
Misterio ma numer GG Napisz na pm
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez don~
Z tego co wiem Suv stara sie o zmiane neta, ale na osiedlu, na ktorym mieszka nie ma zbyt duzych mozliwosci.
Hmmm... chyba Bydgoszcz nie jest tak wielką metropolią jak Wawa, że co osiednle to inny net :S. Chyba, ze Suv mieszka na przedmieściach.
stary 05-05-2007, 14:15   #4494
don~
Użytkownik Forum

don~'s Avatar

Data dołączenia: 24 03 2006

don~ ma numer GG 6472095
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Misterio Pokaż post
Hmmm... chyba Bydgoszcz nie jest tak wielką metropolią jak Wawa, że co osiednle to inny net :S. Chyba, ze Suv mieszka na przedmieściach.
Metropolia nie jest to fakt, bo jest dziura, w ktorej nic sie nie dzieje. A Suv mieszka na takim osiedlu, gdzie jedynym rozwiazaniem (oprocz chyba neo) jest internet radiowy, a to raczej jest gorsze od neo (tak mi to tlumaczyl w kazdym razie).
don~ jest offline  
stary 05-05-2007, 14:46   #4495
Veer~
Użytkownik Forum

Veer~'s Avatar

Data dołączenia: 28 07 2006

Imię: Memphiz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: -
Świat: -
Poziom: -
Domyślny

"@ veeray

ty, to sie najlepiej zamknij. to co robie w grze jak i w rl to moja sprawa a tobie i reszcie ownerow za przeproszeniem chuj do tego. jak napisal finer, jesli zechce teraz zaczac grac na calmerze knightem na nowym koncie bez pacc, to zrobie to, a tobie nadal nic do tego. jak mialem 70 lev to bylo inaczej, nikt nie oskarzal mnie o to, ze wymyslam powody zeby nie pomagac polakom w wojnie. ale teraz, to nie, on klamie, on sie boi, on jest beee bo nie trzyma z polakami SUV TO PEDAL CO POLSKEM SPSZEDAL. jeszcze cos ?
"

Nie zamkne się bo wiesz jest takie coś że to jest forum i każdy ma prawo wypowiedzieć co myśli o twoim "polacks keal mi is suv i lov archin mannow mfs to demona bring now" Ani razu nie obraziłem cie jakimkolwiek stwierdzeniem więc po co nerwy? Mówie jak z mojej perspektywy to wszystko wygląda. Nie mówie że kłamiesz co do lagów ale mówie że tak płakałeś tyle czasu że nienawidzisz PA i wogóle a sam popierasz exp locki bo jak mówisz będa ludzie typi Casspari. Akurat ludzi taki jak on jest niewiele więc o co ci chodzi? Jak dla mnie to możesz dołączyć do NG i nie będe nikomu miał za złe co będziesz robić . Jak mówie nie ubliżaj nikomu bo sam nie jesteś lepszy od nikogo "Polacksie".

"Zejdźcie już z niego. Dużo osób jest na Obsidii neutralnych a wy tylko Suv, Suv i Suv. Czy on jest jedynym wysokim lvl który nie miesza się do waszych wojenek ?"

Jest dużo osób neutralnych ale przynajmniej nie pieprzą głupot na forum i znam sporo osób które mają podobne zdanie jak ja więc coś w tym jest.
Veer~ jest offline  
stary 05-05-2007, 16:12   #4496
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez .:Boixos:. Pokaż post

@Fin'er
przestan juz gadac,jak wiesz tylko to co ci tibijski mentor czy jak tam wolisz przyjaciel suv opowiadal.
Ustalenia byly takie ze suv wraz z paroma innymi sorkami dolaczaja z zaskoczenia na akcji,ale ofc pare dni wczesniej suvovi sie zaczely niesamowite lagi ,i od tej pory znamy suva jako suv bajkopisarz ,ktory opowiada bajki o tym jaka bedzie obsidia zla jak ls wygra,jakie to ng jest fajne,jakie ma lagi badz kiki i o tym ze musi poprawiac oceny.
Ustalenia były również takie, że Hitler ma panować nad światem.

Drogi Boixos'ie w życiu liczą się fakty, a fakty mówią, że Suv do was nie doszedł. A czy było to z powodu lagów, czy z tego że bardziej woli spokój to już chyba najmniej w tej sprawie jest ważne.
stary 05-05-2007, 16:15   #4497
Tina_Greer
Użytkownik forum

Data dołączenia: 02 05 2007
Lokacja: Elbląg

Imię: Tina Greer
Gildia: Last Sunrise
Poziom: 50
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ravuse Pokaż post
Chlopak protected by NG, bylo trzeba mnie nie PAowac

May 04 2007, 21:31:33 CEST Killed Carcelero Aureus at Level 55 unjustified

Pozniej jak przyszedl z kolegami:

May 04 2007, 21:45:28 CEST Killed Carcelero Aureus at Level 54 unjustified

I pojawil sie PvP-Addon obok nicka ;<<<
Szczerze to ten druid jak wyszedl 2 raz to mial na sobie z 5 sd.
Padł jak noobek, i ciesze sie ze go nie dobiłem bo bym mial rsa
Tina_Greer jest offline  
stary 05-05-2007, 16:16   #4498
Wind
Użytkownik Forum

Wind's Avatar

Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Somewhere...

Stan: Aktywny Gracz
Poziom: 60
Poziom mag.: ~
Domyślny

Tina plx cam z war ;p
stary 05-05-2007, 16:16   #4499
Tina_Greer
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fin'er Pokaż post
Ustalenia były również takie, że Hitler ma panować nad światem.

Drogi Boixos'ie w życiu liczą się fakty, a fakty mówią, że Suv do was nie doszedł. A czy było to z powodu lagów, czy z tego że bardziej woli spokój to już chyba najmniej w tej sprawie jest ważne.
Dobrze, nie doszedł do nas bo jest typowym polakiem z lamerskim charakterem, który expuje 10 godzin dziennie. Prawda jest taka ze ani z naszej ani ze strony NG nie bedzie mile widziany.
Tina_Greer jest offline  
stary 05-05-2007, 16:21   #4500
Tina_Greer
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wind Pokaż post
Tina plx cam z war ;p
Prosze bardzo.
http://rapidshare.com/files/29615852/Obsidia_1.rec.html
Przewin pierwsze 10 minut bo nic ciekawego sie nie dzieje.
Milego ogladania
Tina_Greer jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania