![]() |
#4501 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 09 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Amura Tao
Profesja: Elite Knight
Gildia: After Life
Świat: Fortera
Poziom: 106
|
![]() No to teraz Rehost plaxxx xP
|
![]() |
|
![]() |
#4502 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
to ze suv mial do nas dolaczyc zalezalo tylko od niego,na panowanie hitlera mialy wplyw tez inne czynniki,czy sie myle?
![]() |
#4503 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Chodziło o to że ustalenia nie oznaczają czegoś pewnego... -.-
![]() |
#4504 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
![]() |
![]() Ok wszystko ładnie pięknie, Suv ma prawo do wyboru : wojna lub neutralnośc, koledzy pieprzą głupoty na temat jaki to on jest fajny itp., ale ja nie rozumiem jednego...
Co wam, "polacks" z tej ~Neutralności ![]() ![]() ![]() @ Suv Możesz sobie mówic, że masz kumpli w LS jak i w NG, ale człowieku zrozum to, że wypadniesz z serva dzięki swoim "kumplom z NG", a w LS nie ma takiego PA ![]() Ten obraz jest wspaniały - PvP server, zabijanie złodzieji, hunty z przyjaciółmi... ![]() ![]() ________________ Hail LS & Vanum ![]() Pieprzyc POLACKSÓW ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4505 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Somewhere...
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Obsidia
Poziom: 60
Poziom mag.: ~
|
![]() @Tina
Wielkie thx ;* @reszta Dajcie spokój Suvovi. Jest jakis jest. Może robić co chce a to jest TYLKO gra, wiec po co sie kłócić.
#4506 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @ Wind
Jeśli nie chcesz grac z ~ kumplami ~to idź na non-pvp i nie szukaj znajomych ; PvP serv polega na graniu z ~ kumplami ~ i lojalności do ~ kumpli ~ ![]() Ta cała "polacksowa" ~Neutralnośc ![]() " Po co walczyc za zajebistych ludzi, jeśli mogę tutaj zostac i grac sam" Pzdr "Polacksom" ___________________ Hail LS & Vanum Pieprzyc POLACKSÓW ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Enverox - 05-05-2007 o 17:30. |
![]() |
![]() |
#4507 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Świat: Berylia
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Ja tu jestem bo moje stare konto z charami na Berylii zostalo skasowane. Jezeli chodzi o nasze powiazania na Berylii to ... ja i Keran walczymi z Shandahem i Phobem. Ostatnio edytowany przez Ravuse - 05-05-2007 o 17:57. |
|
![]() |
![]() |
#4508 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#4509 |
Guest
|
![]() boshe co tydzien to samo -.- czepanie sie suva i reszty to sie juz robi nudne aaaaaahhh
|
![]() |
#4510 |
Użytkownik Forum
|
![]() "boshe co tydzien to samo -.- czepanie sie suva i reszty to sie juz robi nudne aaaaaahhh"
reszty tzn ? bo jakos nie widze zeby ktokolwiek czepial sie kogos oprocz suva ![]()
#4511 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4512 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
![]() Moge sie zalozyc ze to nie jest zadna przyjazn i jak zniknie dla ng zagrozenie z naszej strony to inni sorcowie robia won z serva. Archin wcale nie ma tam tak duzo do powiedzenia zeby nie pozwolic zabic suva kto wie czy nawet on sam nie zostalby kickniety jakby nie nasza gildia ![]() Najpierw suvowi nie odpowiadal imhreey i don foozie po naszej stronie , jak jednak dolaczyli do ng to i tak dla niego nadal ng jest dobre i fajne chociaz wczesniej pisal ze sa najwiekszymi PA na servie. My nikomu nie karzemy dojsc ale jak sie cos uzgadnia to sie dotrzymuje slowa, powiedzialby od razu ze dochodzi i nie byloby problemu a tak ciagle zwodzenie. |
|
![]() |
![]() |
#4513 |
Użytkownik Forum
|
![]() co do suva i jego neta
suv pizga ściemy jakich mało były czasy lagów co pół serwa nie mogło grac ale to już się skończyło a jak suv by miał słabego neta to tez by miał lagi na auerze czy gdzie tam gra. wiec przestańcie pierdolić film spoko tylko te nooby w*****ają noobki nie mogą zrozumieć że stojąć tam tylko przeszkadzają :s |
![]() |
![]() |
#4514 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Brawo !! moja kochana Rybka wszystko wyjasnila
![]() ![]() Dokladnie nikt nie wie jaka by byla , bedzie" ?? Obsidia za rzadow polakow bo nikt nie wie jak ci ludzie sie zachowoja bo nigdy nie rzadzili tutaj na obsidii jeszcze ... ale niektorym pasuje wolnoc za lizanie dupy to spoko ich sprawa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4515 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Ryba,Kiroy
no ^^ ;d
#4516 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() hehe sie wie Skorr
![]() ![]() ![]() Zielaq: bys zadzwonil czasami ![]() |
![]() |
![]() |
#4517 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Bielsko-Biala
Stan: Na Emeryturze
Imię: Van Del'Sal
Gildia: Vi Mot Rubb
Świat: Obsidia
Poziom: 98
Skille: xx
Poziom mag.: 64
|
![]() Mysle,ze za czasow Kiroya zle by nie bylo.
Chociaz pamietam co poniektore wyskoki,ale dogadac sie zawsze szlo,no prawie zawsze ![]() Ostatnio edytowany przez Van007 - 05-05-2007 o 20:11. |
![]() |
![]() |
#4518 |
Guest
|
![]() btw macie dzis kicki? ... strach logac w ogole poza pztem
May 05 2007 - Due to technical problems, players on the gameworld Furora might experience lag or random disconnects. extra ze tylko furora... Ostatnio edytowany przez Nedomanus - 05-05-2007 o 20:20. |
![]() |
#4519 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
|
![]() Ta yofka, ja jush dzis 3 zaliczylem
![]() |
![]() |
![]() |
#4520 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @ Fin'er
Jeśli coś złego było w tym co powiedziałem to powiedz ![]() Ryba z Kiroyem mają rację ![]() @ Suv Nadal uważasz, że swoją ~Neutralnością ![]() ![]() ![]() @ Wielcy & Wspaniali Obrońcy Suva Nie chcę sie z Was wyśmiewac czy Was poniżac, ale moim zdaniem nigdy nie mieliście 60+, a nawet jeśli mieliście, to w 95% nie mieliście doczynienia z wojnami bądź prawdziwym PvP ![]() _________________ Hail LS & Vanum ![]() Pieprzyc POLACKSÓW ![]() ![]() ![]() |
![]() |