|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
|
![]() 3h spędzone na żółwiach zaprocentowały.
Loot po ponad godzinie (w sumie zwróciło się nawet za manasy) ![]() Oraz lvl, wbity już na toadach. Gdy miałem 2% do lvl'a musiał się oczywiście pojawić 60 lvl EK, który zaczął mi wybijać żółwie i robić sobie ze mnie tarcze. Jak się okazało - Polak. Nick geniusza w razie czego - Kytymi Ulis. ![]() To tylko utrzymuje mnie w moim postanowieniu, aby nie przyznawać się do swojej narodowości. Nie ma sensu bez powodu być nazywanym noobem, thiefem etc. tylko dlatego, że ludki pokroju tego 60EK to debile. A że reputacji tibijskiej Polacy nawet nie chcą zmieniać...
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
|
![]() Od dłuższego czasu skilluje sobie w zaciszach Port Hope. Mimo wszystko znalazło się kilka chwil na exp.
Zawsze wzdrygałem się przed pójściem paladynem na Banutę. Trochę racji miałem, bo to miejsce raczej wybitnie dla knighta (a jak już, to na pewno nie dla low lvl palla ;]). Mimo wsjo... ![]() Trafił się też całkiem dobry loot, który pokrył z nawiązką koszta wyprawy (ale co z tego, skoro następny wypad przyniósł dość spore straty? Na dodatek lagi...) ![]() No i zaczyna się to, co tygryski lubią najbardziej na początku, a potem z nudów tym rzygają... ![]() Lada moment (tzn. za jakieś 3h ;]) powinien wpaść 79 skill cluba. Potem tylko dla kosmetyki dociągnąć do 80 i jaaaazda z expem ;>
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." Ostatnio edytowany przez P0nury - 13-02-2007 o 23:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
|
![]() Trochę dłuższa przerwa na odpoczynek i wracam do gry ;]
Zainspirowany gadkami o tym jakie to magiczne postacie nie są superhiperevul, postanowiłem stworzyć druida. ![]() Niestety, po wbiciu miłej dla oka ilości expa, zabrakło dalszych chęci do gry. Bieganie po rotach koło zapuszczonego na bocie 80EK nie należy do przyjemności. ![]() No to powrót do knighta. Gdzie by tu iść... dworce! Tak czysto z głupot i żeby zarobić trochę kasy na manafluidy. Opłaciło się nieziemsko... nowy osobisty rekord ustanowiony ![]() ![]() Wskoczył też, jakże by inaczej, lvl. ![]() A na koniec nowy wystrój chatki ![]() ![]() Komentarze mile widziane ^^
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2006
Imię: Brudinho
Profesja: Paladin
Świat: Berylia
Poziom: 45
Skille: 78/62
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Znamy się nie od dziś ale dlaczego dopiero dziś dostałem link "FOCH" Gz skillsów niedługo sprawie że bedziesz miał więcej mobilizacji do gry
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po trochę długiej przerwie postanowiłem wrócić do gry i reanimować stary temat.
No to po kolei! Ostatni awans paladynem, jeszcze na PACCu. Potem jakoś brakło siły i ochoty do ganiania guardów. ![]() Potem niespodziewanie i pod wpływem właściwie impulsu pojawił się PACC... ![]() Co zaowocowało małą wyprawą na scaraby (poszło 10 mf'ów i 2 uhy)... ![]() ... a ostatecznie skończyło się wbitym lvl'em. ![]() Tego samego dnia kupiłem również cudeńko, za pomocą którego mam zamiar złoić dupsko hordom potworów. I jak widać na screenie, jestem raczej zadowolony ![]() ![]() I to by było na tyle. Komentarze mile widziane.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." Ostatnio edytowany przez P0nury - 05-05-2007 o 13:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2006
Lokacja: Włocławek
Stan: Niegrający
|
![]() Miło widzieć Cię znowu na forum
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
eX Moderator
Data dołączenia: 24 09 2006
|
![]() No i dobrze że temat znów działa. Usunąłem go z subskrypcji, ale widzę że znowu muszę dodać
![]() Btw. Jakbyś miał bast skirty to Msg do Vonius ![]() EDIT Hail Cipsoft _/ Hail Frizy _/ Ostatnio edytowany przez Voniek - 05-05-2007 o 14:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bast skirty mam, chyba nawet 3. Jak będę w mieście, to jeszcze sprawdzę, bo teraz trenuje (kochane freezy :>). Anyway dzięki za komentarze ^^
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 08 2005
Imię: Dudinhio
Profesja: Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 43
Skille: -
Poziom mag.: --
|
![]() Co tu dużo mówić. Wiedziałem, że i tak wrócisz do najta
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Van der Gorn
Gildia: Sinestesia
Świat: Astera
Poziom: 123
Skille: 91\85
Poziom mag.: 8
|
![]() gratz all
jedziecie jedziecie |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Guest
|
![]() Gratulacje dla ciebie, rozijasz sie ładnie, oby tak dalej
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2006
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() szacun, zawsze lubilemogladac ten temat, btw za ile kupiles tego arcane stuffa? czy jakto sie tam nazywa;D
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Bardzo się cieszę, że reaktywowałeś temat.Gratulację, czekam na więcej ssków
![]() Skad ty bierzesz tyle kasy na takie eq ;o Ostatnio edytowany przez Diddy - 05-05-2007 o 21:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
Profesja: Elder Druid
|
![]() Od 10 min oglądam twój temat od 1 strony. Gz wszytskich ss, wklejaj dalej !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
|
![]() Arcane staffa kupiłem za 300k od Marmicca. Opłacało się jak dla mnie wybitnie. Nie żałuje ani gp
![]() A kasa na eq zawsze się znajdzie. Harmonia jest wybitnie tania (dsm kupiłem za 45k, glegsy za 80k, demonka 30k), więc skołowanie takiego rynsztunku to naprawdę nie problem. Zwłaszcza, że minosy są hojne ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
|
![]() BUMP! Czas odświeżyć topic :>
![]() Pierw mały milestone w karierze knighta - przekroczone 3mln expa. ![]() Miałem dobijać 59 lvl, ale przypomniało mi się, że nie robiłem jeszcze crus helmeta. A że online był Hugx... ![]() I już na spokojnie dobity lvl. 241 left? ;p
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2007
Świat: Premia
|
![]() Co tu duzo mówić? Po prostu gratki, temat jest świetny, widać że umiesz pg'ować
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja i PG? Kpina ;p
Czas lekko ruszyć temat ![]() Czyli dobrodziejstwa scarabów... Skoro sypie się kasa, to po jakimś czasie wpada też... ![]() Teraz, to dopiero się zacznie pod górkę... ![]() Ale pozostaje mieć nadzieje, że chociaż z kasą będzie lepiej ;p Prędzej czy później (raczej później) znowu coś tu wrzucę. Komentarze mile widziane.
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dwa szybkie screeny na odświeżenie tematu.
![]() ![]() Wpadło jeszcze 83 cluba, ale nie udało się uchwycić. A tymczasem zapowiada się trochę dłuższa przerwa w dostawie screenów spowodowana treningiem ;p
![]() |
![]() |