| 
 | |||||||
| Notki | 
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  | #21 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 27 05 2006 Lokacja: Kalisz Wiek: 39 Posty: 546 Stan: Aktywny Gracz Imię: Setzer Gambler Profesja: Master Sorcerer Świat: Julera | a Kalisz to 120km od Poznania  xDD mozna? XD | 
|  |   | 
|  | 
|  | #22 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 08 04 2007 Posty: 30 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Elite Knight Świat: Luminera Poziom: 90 Poziom mag.: 7 | Witam! mam na sell postac luminera!! pisac na gg:6762336  jestem z Poznania ;] | 
|  |   | 
|  | #23 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 22 03 2007 Lokacja: Kalisz (Polska) Wiek: 32 Posty: 85 Stan: Aktywny Gracz Imię: Adam Kusznik Profesja: Paladin Gildia: Elita Świat: Nerana Poziom: 34 Skille: 70/58 Poziom mag.: 11   | @2up xD ja tez z Kalisza 
				__________________ | 
|  |   | 
|  | #24 | 
| Guest Posty: n/a | GZ for all ;] dajcie wiecej jezeli mozna...   | 
|   | 
|  | #25 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 18 03 2007 Lokacja: Szczecin Posty: 150 Stan: Niegrający   | ci z kalisza@ lepiej wklejajcie screeny do tematu Only Szczecin,Blizej  | 
|  |   | 
|  | #26 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 04 04 2007 Lokacja: pulnocne rubierze kontynentu tibijskiego zwane przez starych wedrowcuw ziemiom krwiozerczych orcuw Wiek: 86 Posty: 77 Stan: Zbanowany Profesja: Knight Świat: e policja elo Poziom: 997 Skille: 1337/69 Poziom mag.: 00 |  | 
|  |   | 
|  | #27 | 
| Guest Posty: n/a | Siemka.Jestem z Poznania i będę wklejał tu foteczki jak tylko jakieś będę miał.Gram na Guardii mam 66 lvl o nicku Almerianix jestem z Rataj jest ktoś może z Rataj ?   | 
|   | 
|  | #28 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 19 05 2007 Posty: 188 Stan: Aktywny Gracz Imię: Ashkeal Profesja: Elite Knight Świat: Astera Poziom: 101 | No witam was..tez jestem z poznania..z jakich okolic tego miasta jestescie?;P  aktualny lvlik By Li-Archer @up Gustaw my sie chyba znamy?;> 
				__________________   Ostatnio edytowany przez Ashkeal - 26-09-2007 o 23:21. | 
|  |   | 
|  | #29 | 
| Guest Posty: n/a | ooo Gz 99 to jutro dajesz 100    no my się znamy bo mieszkasz osiedle obok  | 
|   | 
|  | #30 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 07 2007 Posty: 14 Imię: Herrosek Profesja: Knight Świat: Selena Poziom: 42 Skille: 72/71 Poziom mag.: 5 | Żadko komentuje fotki komuś a wy to jeszcze z poznania ( Kolejorz )   to nie wiem czemu wam komentuje  ale podobaja mi sie fotki dawajcie więcej chętnie obejże  PZDR (L) 
				__________________ "Nie pozwolę byś była pamiątką drzewieckiego Bedziesz moja, do końca, do końca mych dni Nie będziesz pamiątką, będziesz za mną zawsze Ty To jak tratwa na morzu, dla tonącego brzytwa Zostań, nie odpływaj, bo tu jest Twoja przystań Czy musimy stawac przed takimi wyborami? Pamiętaj, nie zabronię Ci szczęścia za nami Pamiętaj, za nami nie ma już nas Pamiętaj razem zatrzymujemy czas" | 
|  |   | 
|  | #31 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 21 01 2007 Lokacja: Poznan Posty: 200 Stan: Aktywny Gracz Imię: Maly Bogiem Profesja: Knight Świat: Titania Poziom: 107 Skille: 88/85 Poziom mag.: 7 | Haha ktos odswiezyl temat to moze cos wrzyce              
				__________________ Kiedyś Tibia była wspaniała grałem w nią często ale nastąpił Grudniowy update -.- i wszystko sie zepsuło Titania Warrior Na świecie pvp trzeba mieć siano/znajomości/CZAS jeżeli nie masz 2 z 3 rzeczy nie masz co grać na pvp, bo zawsze będziesz nisko levelową ciotą z przypisanym paymentem za samo życie. PoZdRo all | 
|  |   | 
|  | #32 | |
| Użytkownik Forum | Cytuj: 
 Hm a my sie znamy? ^^ Pozdro Poznan , Pozdro Rataje Żeby nie było , że bez screena jakiś dzisiejszy loot z ef   Wklejac sski , Gz all  @EDIT bo lvl wbilem    
				__________________ 12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili Ostatnio edytowany przez Maxu50 - 28-09-2007 o 00:22. | |
|  |   | 
|  | #33 | 
| Guest Posty: n/a | Hiho all ja z Antoninka wiec zapodam jakis fotki xD       | 
|   | 
|  | #34 | 
| Guest Posty: n/a | Nikt nic nie pisze? Dzisiejszy lvl   | 
|   | 
|  | #35 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 21 01 2007 Lokacja: Poznan Posty: 200 Stan: Aktywny Gracz Imię: Maly Bogiem Profesja: Knight Świat: Titania Poziom: 107 Skille: 88/85 Poziom mag.: 7 | Cos tam wzuce od niechcenia L:-)  
				__________________ Kiedyś Tibia była wspaniała grałem w nią często ale nastąpił Grudniowy update -.- i wszystko sie zepsuło Titania Warrior Na świecie pvp trzeba mieć siano/znajomości/CZAS jeżeli nie masz 2 z 3 rzeczy nie masz co grać na pvp, bo zawsze będziesz nisko levelową ciotą z przypisanym paymentem za samo życie. PoZdRo all | 
|  |   | 
|  | #36 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 06 2006 Lokacja: Poznań :) Wiek: 33 Posty: 17 Stan: Początkujący Imię: BeReTToN Profesja: Elder Druid Świat: Silvera | To ja też moge coś od siebie wrzucić 2-3 h na cultach  calassa  50 lvl kina  
				__________________ 14:23 Kraut Krokodil [14]: sie troche balem do Ciebie pisac bo ty taki boss | 
|  |   | 
|  | #37 | 
| Guest Posty: n/a | To Tak :  Pierw Lvl:  Deep Fibula:  | 
|   | 
|  | #38 | 
| Guest Posty: n/a |   | 
|   | 
|  | #39 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 28 09 2007 Lokacja: WrOcŁaW Posty: 88 Stan: Niegrający Imię: Arkan Karakan Profesja: Knight Gildia: . . . . . . Świat: Menera Poziom: 91 Skille: 8*/7* Poziom mag.: 7 | Fajne ssy tylko nierozumiem jak mozna lazic w beho helmecie jak to ma tylko 7 arma bodajze. A warte to jest ze 100k a, moznaby kupic cos lepszego OGLADAJCIE MOJE SSKI Bo nikt nieoglada  A sa fajne: http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=149054 | 
|  |   | 
|  | #40 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 10 2007 Lokacja: Poznań Wiek: 34 Posty: 17 Imię: Kaerion Profesja: Elite Knight Gildia: Trinus Dentrinum Świat: Luminera Poziom: 117 Skille: 85/81xD Poziom mag.: 7? |  | 
|  |   |