![]() |
#121 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: ToRuŃ
Imię: Elite Magik
Profesja: Elite Knight
Gildia: Suicide Squad <3
Świat: SeCuRa
Poziom: 95
Skille: 89/89
Poziom mag.: 7+
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i szedlem do Kazz zatrzylem sie na sec zeby podpisac SS i oto noob.... ![]() ![]()
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 |
Guest
|
![]() Dalej , wiecej , moze jakis quest ?
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Quest'a jutro zrobie Solo Cru helmet ![]() pozatym demonek bedzie i tam hero itd ![]()
||
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Bruksela/Białystok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Magoo Allmighty
Świat: Morgana
|
![]() Ale serio omg musze to powiedziec. Ostatnio duzo fanow Medżika sie zrobilo zauwazyliscie? Ja widzialem konta co lubia Magika: Mag Magik II, Ciufcia i ja. A tutaj ostatnio jak czytam posty to okolo 7 osob od 25 kwietnia konta zalozone. Nie chce byc nachalny ale 3/4 tej spolecznosci wstawia na swoich kontach avatary i podpisy Maga tylko dlatego aby miec do niego respect i moge sie zalozyc ze ludzie pomysla: Zaloze swoj temat dam zdjecia i bede mial szacunek tylko dlatego, ze mysla ludzie ze lubie Maga.
@topic Do ciebie nic nie mam bo widze ze cos wiesz na temat Medżika i zaje***** fotki, a w szczegolnosci eq. |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2006
|
![]() gz Magic all ss
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Imię: Steelslayer
Świat: Titania
Poziom: 106
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
|
![]() up2^^
dobrze ze jestem w tej 1/3 bo twoja teza jest bledna w moim przypadku ;] dzis zrobilem konto i mam avatar magika poniewaz jest najlepszym emce w polsce i nie tylko , slucham jego muzyki i bede sluchal zawsze... I nie robie tego po to aby " miec szacunek " PS:nice screeny... czekam na tego demona ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Gostyń
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Pawel of menera
Profesja: Knight
Gildia: Brak
Świat: Menera
Poziom: 27
Skille: 62/61
Poziom mag.: 4
|
![]() Super ss'ki a eq masz wyjebiste.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
|
![]() 2 up
To tak: po 1. nie wymianialem osob po 2. nie do wszystkich mam jakies ale po 3. do ciebie nic nie mam jak sie wytlumaczyles po 4. ja zawsze mam racje po 5. nie ma za co i dziekuje =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Imię: Steelslayer
Świat: Titania
Poziom: 106
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
|
![]() co do punktu 1 ...
ludzie mogli by spojzec na mnie poprzez twoja teze ... a tak wogole to tez nic do ciebie nie mam xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak ta teza ogladam je jak zabitego jeza co ciagle zmienia sie w innego zwierza i w tej dywizji Magika byc musisz jak nie bedziesz, powietrzem sie udusisz ale do ciebie chlopie nic nie mam, mowie ema i mnie nie ma.
Moj tekst pisany w okolo 5 min. :> @edit Jak go 2 raz przeczytalem zobaczylem ze z rytmu wypadam ale sztama z tego tekstu wynika i nic wiecej na ten temat nie gadam =] Ostatnio edytowany przez Psychotata - 04-05-2007 o 22:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Zapomnialem dodac wazniej rzeczy lol
![]() @Psychotata Na temat tego ze ludzie robia teraz Avatary Mag'a mozesz sobie spojrzyc moja date zalorzenia Acc tu i od poczatku do konca mam ten Avatar.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Mag Magik II
ocb? Do ciebie nic nie mowilem. Zalozyles acc okolo 2 lata temu. Ale niestety nikt mnie nie lubi =[ |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ja Cie lubie ![]()
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Daleko Daleko
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Iridia
|
![]() Cytuj:
Po drugie : Jeśli szanowałeś lub szanujesz Magika skasuj to konto. Naprawde przykro jest patrzeć jak jakis 14 latek podszywa się pod legende polskiej sceny hip-hopowej. Po trzecie : Nie wyslilałeś się nawet zbytnio z nickiem. Mag Magik II oki można zrozumieć ; Psycho-Tata no też ujdzie ; ale żeby podpierdolic Magowi jego artystyczny pseudonim (jeden z wielu) i jebnąć sobie takie konto na forum. Poprostu ręce opadają. Po czwarte : Nie ucz innych że podszywaja sie pod jakiś pseudo fanów Magika ponieważ sam od nich lepszy nie jesteś. Spójrz na swoją datę dołączenia i swój Avatar. Pomyśl czy będąc nim chciałbyś żeby po twojej śmierci ludzie wklejali sobie twoje foto do avatara. ( w dodatku takie pokazujące go w całości prawie, Mag Magik II ma bynajmniej część z lekka schowaną) Po piąte jak ty srałeś w gacie i biegałeś osmarkany po podwórku Magik nagrywał sobie swoje utwory. Miej szacunek dla reszty ludzi do których jego przekaz dotarł bo oni poprost mają dosyć małolatów zajaranych Magikiem którzy biegają po osiedlu i po przesłuchaniu z 2-3 razy Kinematografi i Archiwum no i czasami Księgi tajemniczej myślą że są niewiadomo kim i niewiadomo ile to oni wiedzą o Magu. Mówiąc wprost: Jesteś nieuprawniony do napominania innych a twoje obsceniczne obchodzenie się z wykonawcą jakiego słuchasz jegt żałosne. Btw. Tymek fajne zdjęcia. Ale nie każdy na start ma SCA, softy i inne bajerki. Spróbój pograć tak od 0 rycerzem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Sp Magik nie byl nazywany Mag Magik II tylko Mag Magik I Nie mam sily pisac jestem skacowany ze OmG @Do all Nie robcie takich ostrych Off topicow ...blz?
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Świat: Keltera
Poziom: 87
Skille: LIPNE:P
![]() |
![]() Elo,świetne ssy,oby tak dalej ...
no i Magik ![]()
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Alora
Po pierwsze : Wyjdź i zamknij za sobą drzwi. Po drugie : Jeśli szanowałeś lub szanujesz Magika skasuj to konto. Naprawde przykro jest patrzeć jak jakis 14 latek podszywa się pod legende polskiej sceny hip-hopowej. Po trzecie : Nie wyslilałeś się nawet zbytnio z nickiem. Mag Magik II oki można zrozumieć ; Psycho-Tata no też ujdzie ; ale żeby podpierdolic Magowi jego artystyczny pseudonim (jeden z wielu) i jebnąć sobie takie konto na forum. Poprostu ręce opadają. Po czwarte : Nie ucz innych że podszywaja sie pod jakiś pseudo fanów Magika ponieważ sam od nich lepszy nie jesteś. Spójrz na swoją datę dołączenia i swój Avatar. Pomyśl czy będąc nim chciałbyś żeby po twojej śmierci ludzie wklejali sobie twoje foto do avatara. ( w dodatku takie pokazujące go w całości prawie, Mag Magik II ma bynajmniej część z lekka schowaną) Po piąte jak ty srałeś w gacie i biegałeś osmarkany po podwórku Magik nagrywał sobie swoje utwory. Miej szacunek dla reszty ludzi do których jego przekaz dotarł bo oni poprost mają dosyć małolatów zajaranych Magikiem którzy biegają po osiedlu i po przesłuchaniu z 2-3 razy Kinematografi i Archiwum no i czasami Księgi tajemniczej myślą że są niewiadomo kim i niewiadomo ile to oni wiedzą o Magu. Mówiąc wprost: Jesteś nieuprawniony do napominania innych a twoje obsceniczne obchodzenie się z wykonawcą jakiego słuchasz jegt żałosne. Po 1. idz z tego tematu bo takich dzieci co nie wiedza o czym mowia nie potrzebujemy. po 2. szanuje Maga i bede szanowal ale jak jestes bity na podworku nie musisz sie zalic na forum. Nie podszywam sie pod niego. Jak sie znasz na hh to zauwazyl bys ze mam inny styl inny rodzaj tekstow i chce razem z bratem cos nagrac ale jak bedzie takich wiecej jak ty to see ya z takimi debilami. po 3. jak 3 punkt sie do mnie tyczyl to nic a nic mu nie podwalilem. Psychotata to tylko nick z forum. po 4. Mag zyje i bedzie zyl i moim zdaniem chce abysmy wklejali jego zdjecia jako avatary bo to znaczy ze wieksza czesc ludzi pamieta o nim i o jego muzyce. po 5. to ile ty miales lat ze sie tak zapytam jak on nagrywal swoje utwory? Ludzie sa odemnie starsi o 2 lata a od 10 lat PFK sluchaja wiec zamknij dziure. Czyli ze jak on mial 20 lat i po smierci skonczyl nagrywac a ja bylem wtedy jeszcze dzieckiem i dalej jestem to ta muzyka jest dla mnie zabroniona? Bo taka ciota jak ty bedzie mi tlumaczyc co mam robic? A co o nim wiesz. Pewnie po moich wczesniej napisanych postach przeczytales na wikipedii to i owo, a teraz wymadrzasz sie bo wiesz o nim tylko z wikipedii? A tak wogole ty pewnie jestes lomem z bogatego domu i h** nie tekst bys napisal. Ja mam do tego zapal i chce zostac kims a nie powalonym forumowiczem ktory nie wie o czym gada. @edit Sry Mag Magik II za ta klutnie tutaj ale nie bede ci rozwalal topic'a i skoncze to tu i teraz i Alora co do Magika to nie zal sie tu tylko dla moderatorow jak ci tak zalezy. Ostatnio edytowany przez Psychotata - 06-05-2007 o 11:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 05 2007
Profesja: Knight
Gildia: Jeszcze szukam :L
Świat: Azura THE BEST
Poziom: 13
Skille: 42.42
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() SS bardzo fajne
![]() -------------------------- a mozecie powiedziec jak zalozyc swoj temat? ![]() -------------------------- plis odpowiedz na e-mail |
![]() |
![]() |