![]() |
#4522 |
Guest
|
![]() i tak jestesmy razem? -.-
|
![]() |
#4523 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4524 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Po jakiego chuja ? Myslisz ze ktokolwiek z nas gada na guild-chacie ? Hehe, tak jak wojna z gildia mentora i casspariego, polecenia i wszystko gadali na default = DDDDDD |
|
![]() |
![]() |
#4525 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Taer, jak tam lvl?
![]() |
![]() |
![]() |
#4526 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
![]() |
![]() dobra nic nie mowilem
![]() |
![]() |
![]() |
#4527 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Profesja: Elite Knight
Poziom: 90+
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4528 |
Użytkownik Forum
|
![]() 22:50 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Archin. He was killed by a demon skeleton. ![]() |
![]() |
![]() |
#4529 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Bielsko-Biala
Stan: Na Emeryturze
Imię: Van Del'Sal
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vi Mot Rubb
Poziom: 98
Skille: xx
Poziom mag.: 64
|
![]() Cytuj:
Rozbawiles mnie swoja wypowiedzią.Pozatym Suv niech robi jak uwaza,kazdy ma chyba prawo do wlasnego zdania,a czy skladal jakies obietnice czy nie,to juz sprawa jego. Co do drugiej wypowiedzi,gwarantuje Ci,ze wiekszosc ludzi piszacych tutaj ma wieksze dosw. od Ciebie. I naprawde jezeli chcesz cos powiedziec suvowi to napisz mu pm,bo troszke drazniacy jest fakt,ze gdy wchodze sobie na forum,chce poczytac co sie dzieje,widze ciagle,ciagle "SUV TY NIE JESTES ZIOMUS,BO NIE WALCZYS Z POLAKAMI" Swoje zlote rady rowniez moglbys sobie darowac. |
|
![]() |
![]() |
#4530 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2005
Lokacja: Piła
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Thumbs up
|
![]() Cytuj:
Dokładnie , w zupełności popieram. |
|
![]() |
![]() |
#4531 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Ad.2 - Nawet jeśli mieli wyższy lvl ode mnie ( 75+), to co z tego, jeśli są takimi polacksami, nie pomagają kumplom i siedzą na 1 respie dzień w dzień przez miech ![]() Ad.3 - Forum jest po to, żeby dyskutowac, a jak widac jest teraz "trendy na Suva" oraz trwa wojna, co się ze sobą wiąże ![]() @ Van Czemu udzieliłeś (będziesz udzielał) takich ripost, skoro sam należysz do takich polacksów ![]() ![]() _____________________ Hail LS & Vanum ![]() Pieprzyc POLACKSÓW ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4532 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
|
![]() @Env~
Bo taka jest właśnie Obsidia i jej gracze ![]() |
![]() |
![]() |
#4533 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: inąd
|
![]() Ostatni sprawiedliwy Enverox, cieszmy się i radujmy że odwiedził Obsidię i będzie bronić nas przed...Może spiszemy listę "polacksów"? Kim Ty w ogóle jesteś, że wiesz o Obsidi i o ludziach na niej grających wiesz wszystko najlepiej?
Ostatnio edytowany przez Szafa - 06-05-2007 o 13:08. |
![]() |
![]() |
#4534 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @ Szafa
Czy ja się jakoś specjalnie wymądrzyłem, że wiem wszystko najlepiej? - NIE Stwierdzam oczywiste fakty ; miałem przyjemnośc grac tutaj na samym początku serva, wbic 41 lvl, wygrac wojnę z Boneshardami ; codziennie logam i sprawdzam co się dzieje na servie ![]() __________________ Hail LS & Vanum ![]() Pieprzyc POLACKSÓW ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4535 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Cytuj:
![]() Wy powiedzieliście co o mnie sądzicie - ja powiem co sądzę o was... Śmiać mi się chce jak widzę dorosłych chłopów, którzy chyba nie mają nic innego do roboty jak obmyślać kolejne wspaniałe pomysły dotyczące panowania na Obsidii. Zastanawiam się co by się działo jakby kiedyś Steve po pijaku wyłączył Obsidie na 2-3 dni. Chyba tylko jedno -> obniżyć flagi do połowy masztów, dać na msze żałobną i ubrać się na czarno. Wy tą całą wojne ( mówię tu szczególnie do osób którzy nie biorą udziału w wojnie, za to najgłośniej wykrzykują -> Hail LS i Vanum) przeżywacie bardziej niż mrówka okres. Aha i jeszcze jedno, ja nie jestem proNG bo w NG nie znam blisko żadnej osoby, niektóre osoby są tam chamskie ale co zrobić ( raz się targowałem z Mannowem o cenę runek, kupił drożej, a za 5 minut miałem glebe)... to jest TYLKO GRA i nie będę płakał jak ktoś mnie z respa wywali i sobie nie poexpie...
![]() |
![]() |
#4536 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Flaxizo
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sample This Academy
Świat: Berylia
Poziom: 20
Skille: xx/xx
Poziom mag.: ~
![]() |
![]() dużo gadacie o takich "polacksach" wiec postanowiłem dać przykład..podczas treningu koleś się mnie pyta czy chce dołączyć do jego gildii
![]() i krótka acz dla mnie śmieszna rozmowa ![]() " Channel saved at Sun May 06 11:45:08 2007 11:26 Abhorsenn [39]: nie 11:26 Abhorsenn [39]: bo pewnie polska 11:26 Mag Zbawiciel [21]: no i 11:26 Mag Zbawiciel [21]: a co ty kuwra 11:26 Mag Zbawiciel [21]: ze szwedami jests? 11:27 Abhorsenn [39]: a co ty kuerwa..rasista ejstews? 11:27 Abhorsenn [39]: rasista jestes* 11:27 Mag Zbawiciel [21]: nie 11:27 Mag Zbawiciel [21]: ale tutaj 11:27 Mag Zbawiciel [21]: polacy trzymaja z polakami 11:27 Abhorsenn [39]: jasnee 11:27 Abhorsenn [39]: free items taaa? 11:27 Abhorsenn [39]: juz daje prosze 11:27 Abhorsenn [39]: .. 11:27 Mag Zbawiciel [21]: noo tu kurwa idz do szwedow 11:27 Mag Zbawiciel [21]: i juz masz hunta i huj 11:27 Abhorsenn [39]: buaha 11:27 Abhorsenn [39]: ok 11:27 Mag Zbawiciel [21]: jak 5 takich wpadnie po ciebie jak ja 11:27 Mag Zbawiciel [21]: to lezysz 11:28 Abhorsenn [39]: jasnee ![]() 11:28 Mag Zbawiciel [21]: zobazcymy lol 11:28 Abhorsenn [39]: jeszcze mi cos napiszesz? 11:28 Abhorsenn [39]: bo nie wiem czy juz moge ignora dac 11:29 Mag Zbawiciel [21]: juz mozez 11:29 Abhorsenn [39]: 1:29 You are now ignoring player Mag Zbawiciel." I kto pozwala takim dzieciom grać..niech za naukę sie biorą..a nie nowe pokolenie nazistów rasistów czy kij wie czego tam rośnie nam pod stopami ![]() |
![]() |
![]() |
#4537 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @ Fin'er
Uwierz mi, że gdybym miał 65+ lvl to bym dołączył do wojny, zamiast, jak właśnie powiedziałeś "wykrzykiwac HAIL LS & VANUM" ; ci co walczą ,to właśnie pokazują że to tylko gra, a polacksom szkoda stracic lvla bo postac to ich drugie życie ![]() ![]() ![]() Odnośnie NG i ich PA - nieraz na pewno było, że ktoś wyleciał z serva za głupi reason lub, jak to miało miejsce na początku serva , Polacy ładnie polecieli ( Raxilon itd ) Więc po co pieprzyc, że po co walczyc, polacksy niech sobie grają, a nikt ich nie ruszy ![]() |
![]() |
![]() |
#4538 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @ Fin'er
Uwierz mi, że gdybym miał 65+ lvl to bym dołączył do wojny, zamiast, jak właśnie powiedziałeś "wykrzykiwac HAIL LS & VANUM" ; ci co walczą ,to właśnie pokazują że to tylko gra, a polacksom szkoda stracic lvla bo postac to ich drugie życie ![]() ![]() ![]() Odnośnie NG i ich PA - nieraz na pewno było, że ktoś wyleciał z serva za głupi reason lub, jak to miało miejsce na początku serva , Polacy ładnie polecieli ( Raxilon itd ) ; oczywiście polacksy nawet nie protestowały, bo po co, jeśli oni mogą grac ;s Więc po co pieprzyc, że po co walczyc, polacksy niech sobie grają, a nikt ich nie ruszy ![]() Ostatnio edytowany przez Enverox - 06-05-2007 o 14:03. |
![]() |
![]() |
#4539 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() sorki jezeli umawianie sie z kims podbudzanie ludzi do jakis rzeczy a potem wycofywanie sie z tego to nie robienie z ryja szmaty .... to wybaczcie
![]() ![]() Sorki ze nie o obsidii ale chyba paru osobom sie to przyda przeczytac ! pozdrawiam !! |
![]() |
![]() |
#4540 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() UUUU ale moralniak dal paru osobom do myslenia ??
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |