|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 03 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Atra Dayn
Profesja: Druid
Świat: Candia
Poziom: 28
Poziom mag.: 27
|
![]() Od razu mówie - szukałam nie znalazłam. ^^"
Mam druida na 27 lvlu, facc. Chce poexpić na wyvernach. 1) Taktyka hmm+moonlight rod+monk? 2) Który spawn najlepszy? 3) Ile mf i hmm wziąć? 4) Jaka jest szansa na dobry loot? Z góry dzięki. ^^ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 03 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
patrz moj podpis bo widze ze opcja "szukaj" nie za bardzo umiesz sie poslugiwac ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() ja polecam ds + ih
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Wawa
Profesja: Elder Druid
Świat: obsidia
Poziom: 9x
![]() |
![]() Monk Ci nic nie da... jeśli już to 2 dsy ale od czasu do czasu będziesz musiał je leczyć bo vyvern nawet za 90 go może trafić... moonlight rod weź koniecznie (albo hmm) bo jak zaczną uciekać to ds ich nie złapie
![]() Na loot raczej nie licz będziesz miał tylko maaaaasę dragon hamów ![]() Najlepszy spawn to chyba ten po drodze na of tylko musisz uważać na wejściu bo na poziomie +1 jest chyba koło 5 ale jak je wybijesz to czekasz piętro niżej na resp i wybijasz po 1 na luzie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: new serv plz!!
|
![]() HMM nie opłaca się używać.Strasznie dużo schodzi. 2 dsy+ihy+manasy+dobry rod bijący z energii =najlepsza taktyka. Mimo wszystko waste jest nieziemskie, ryzyko średnie, frajda mała. Więc po co na nie chodzić? Ja byłem dwa razy na 31 lvl'u i nigdy więcej nie mam zamiaru iść.
ps. jeśli naprawdę chcesz powastować na wyvkach(exp s uź :/) to koniecznie weź dwarfen ring i silver ammy.
Masz w domu obiad prawda? Pomyśl, że są dzieci, które nie mają.... Proszę pomóż im --> www.pajacyk.pl www.thewitcher.com www.witcher.phx.pl Ostatnio edytowany przez Elwer Balus - 06-05-2007 o 16:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Pron Akurus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: No Mercy
Świat: Calmera
Poziom: 102
|
![]() Wedlug mnie lepiej nie brac hmm bo waste bedzie jeszcze wieksze. CO do tego czy sie zwróci nie moge ci dokladnie powiedziec, bo to zalezy od szczescia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() idziesz z 2 monkami kolo venore. i bierzesz moonlight rod a loot to wiesz z tym jest roznie
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais
Imię: Wychowawca
Gildia: Zwolennicy emoty ";<"
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
|
![]() Najlepiej monka + moonlight rod, ewentualnie hmm. Monk daje sobie rade, niesluchaj tych co gadaja "bierze 2 dsy" bo sobie przy nich niepoexpisz, tylko po walce trzeba co jakis czas wchodzic zeby monk sie nauleczal. Szansa ze spadnie woi jest mala, mozesz liczyc za to na duzo d hamow.
Jeśli powyższy post w jakikolwiek sposób łamie regulamin forum to śmiało zgłoś go moderatorowi. Ja dostanę punkty, które później wymienię na nagrody a ty będziesz miał satysfakcje z wypełnienia swojego obowiązku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Teraz nieopłaca Ci sie isc na Wyverny. Chyba że nie masz na co kasy wydawać.
Dobrze by było jakbyś chociaz miał pacc i bys mógł visować |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Koło orklandu masz 2 respy jeden z +4 wyvern i jeden z +2 wyvern ten 2 jest na poziomie 0 a drugi +1 . 2 Monki bo się leczą
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2007
Stan: Usunięty
Imię: Potomek smoka/Potomus
Profesja: Sorcerer
Gildia: vx team
Świat: Luminera/Titani
Poziom: 100
Poziom mag.: 17
|
![]() jest kilka miejsc zacznijmy:
pojedyncze respy: obok carlin depo na lewo, w polowie drogi do venore potrójny resp:kanion obok kazoo na vedze i skala obok orklandu: o ile sie nie myle 4 na raz i wzej 2 na raz zalecam ci taktyke 2 ds + hmm i manaski z 2bp na hunt |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
|
![]() To jest g*wno, nie chodź na to :S
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez paluch89 - 07-05-2007 o 02:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Anielski Orszak
Świat: Danera
Poziom: 124
|
![]() Zostaw wyvki dla palów
![]()
19:19 Zabujca Max [147]: jakis nick 4 slowa 19:19 Zabujca Max [147]: znaczy 4 sylaby 19:19 Zabujca Max [147]: noe nie 19:19 Zabujca Max [147]: 4 literki 19:20 Zabujca Max [147]: no nie wiem |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2007
Lokacja: Strefa 51
Imię: Blood Blooker
Profesja: Elite Knight
Gildia: Capitalism
Świat: Nerana
Poziom: 62+
Skille: 73\71
Poziom mag.: 5+
![]() |
![]() TO tak Ja mam 29 maga biore Cosmic'a i stawiam monka ponieważ niezle sie potrafi z uhać nawet w najwiekzych sytuacjach nie uzywam hmm bo to scierwo xD
![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() najlepiej czekaj na tempesta...
mógłbyś większość z tych pytań określić sam, solując 1 wyverne weź lepiej ekipe i idź na resp koło of (tam jest masakra, manasy szybko schodzą a bez dwarven ringa padniesz po chwili ^^) ja bez run soluje wyva na 250~ many średnio |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2004
Lokacja: Przed komputerem
![]() |
![]() Coś chyba źle szukałaś...No, ale mniejsza z tym. Tutaj masz link do wszystkich respów Wyvern na facc arenie http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=119883
A po co mi podpis... Ostatnio edytowany przez Gajutus z Samery - 07-05-2007 o 22:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 05 2007
|
![]() Cytuj:
2)dobrze jest na foldzie tylko tam sie 3 respią i na początku h*jowo bedziesz mial zabic 3)2bp hmm,2bp mf 4)ja na 2h huntu zebralem 13 power boltów,2 woi i 1k okolo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2007
|
![]() jezeli chcesz loot od razu mowie ic na dragi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Poland
Stan: Usunięty
Imię: Wiader Master
Gildia: Szwax
Świat: sqn
Poziom: 666
Skille: 123/567
Poziom mag.: 99
|
![]() Polecam z 2 dsami/monkami na wivernach niedaleko OF, jest tam okolo 5-6 wiv. i 2 pietro wyżej czyli byś postawił po 1 dsie na kazdym z pieter i byśmiał fajny exp i loot
![]() Ps. zajebiście jest miećz 20-30 lvl ![]() Ostatnio edytowany przez Czarny ork - 07-05-2007 o 22:42. Powód: ... |
![]() |
![]() |