![]() |
#3362 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 05 2007
|
![]() Po lolu mozna bylo sie spodziewac, ale Shamala...
Do fragow sie to nie liczy??? mam nadzieje Ostatnio edytowany przez Farenhait - 06-05-2007 o 15:42. |
![]() |
![]() |
#3364 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mistik Vannesa
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
Poziom: 45
Poziom mag.: 51
|
![]() Cytuj:
Jeśli chodzi o fragi to chyba żarcisz.. Pewnie, że się nie liczą. W wielu wojnach jak i w ostatniej wojnie ludzie podkładali się pod potwory jak widzieli ze idzie po nich ekipa a nie zdążą lognąć. Czyn niezwykle honorowy ![]()
Attendite a falsis prophetis - Strzeżcie się fałszywych proroków. Jezus Chrystus. Umarly za zycia by bronic swej strony. Upadal, lecz nie czekal skulony... Liberte, Egalite, Fraternite... I'm With You... Here Without You sapere aude - odważ się być mądrym. Horacy. Ostatnio edytowany przez Mistik Vannesa - 06-05-2007 o 15:52. |
|
![]() |
![]() |
#3365 |
Użytkownik forum
|
![]() Niby czemu??? O ile sie nie myle xandar dostal bana za to ze powiedzial ze sharuje z mamą od roku w ktorym nie bylo jeszcze tibii
Nie widze zadnego powodu zeby Cray nie dostal bana,deleta |
![]() |
![]() |
#3366 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2004
Lokacja: Pawłowice
Stan: Aktywny Gracz
Poziom: --
Skille: spadaja
Poziom mag.: --
|
![]() to sie ciesze xD gdzie mam wyslac ss i kopie rozmowy zeby mogli go zbanowac
ps. for xandar for azura -.- |
![]() |
![]() |
#3367 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2005
Imię: Philo
Profesja: Elite Knight
Gildia: Demolition
Świat: Candia
Poziom: 172
Skille: 93/88
Poziom mag.: 8
|
![]() Xandara Alex Rica zaraportował jak podpuścił go. Xandar wyjaśniał tą sprawę kilka stron wcześniej. Film i screen nie są dowodami i na nic Ci się nie przydadzą.
A co do Craya on ma 13 lat i mało rozgarnięty jest ![]() |
![]() |
![]() |
#3368 |
Guest
|
![]() No i coz poradzic
|
![]() |
#3369 | |||
Zbanowany
Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Imię: ګګ۞۞۞
Profesja: Master Sorcerer
Skille: ۞
|
![]() Ja was nie rozumiem : ( , przez 3-4 dni mojej nieobecności wbiliście z 20 stron a ja musze to wszystko czytać !!!!1
Cytuj:
Się odezwal ten co metalu najwiecej slucha, moge sie zalozyc ze ty wiecej metalu na zlom zaniosles niz sluchales piczko <3 Cytuj:
Cytuj:
kthxbye , Peace And Love , No War , Noł Keal Mi plax , <3 @down <luz> tylko jaki ku** znowu kiełek :< ? Ostatnio edytowany przez Trai'ler - 06-05-2007 o 20:33. |
|||
![]() |
![]() |
#3370 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jinikao
|
![]() Xandar dostal bana bo sam powiedzial ze sharuje(ironicznie) Zjdecie film itd nie sa dowodami
Kielek chodizlo mi o to ze osoby ktotre najechaly na metali pewnie sluchaja hh i techno i prawdopodobnie nie grzesza inteligencja, nie mam nic do tych co to sluchaja, sam nieraz z kolegami bylem na techno party, Jesli jednak moj post Cie urazil to szczere przeprosiny z mojej strony. Ostatnio edytowany przez Jinikao - 06-05-2007 o 17:10. |
![]() |
![]() |
#3371 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Imię: Kielek Master
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() @Bambik
A odpier... sie xD, ja przynajmniej mam co na złom zanośic "ci-.-" xD Ty chyba tylko własnego kompa :'( Słucham średnio bo słucham też disco-polo, piosenki biesiadne itp. W chwili obecnej słucham numetalu (Linkin~) @Jini Ja wlasnie nic do metali nie mam, wręcz przeciwnie. Chyba mnie nie zrozumiałeś ;] Ostatnio edytowany przez Kiełek - 06-05-2007 o 17:18. Powód: Bo tak, co cie to? |
![]() |
![]() |
#3372 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
i do tego nie ironicznie;p wiec czemu mialo to by nie byc dowodem? |
|
![]() |
![]() |
#3373 |
Guest
|
![]() Bo są 100ll ktore sie otwarcie przyznają do zakupionego chara, są aukcje na allegro, ebayu blocksecie etc na który imho CIPy mogą też zajrzeć i co? Zbanowali kogos?
|
![]() |
#3374 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: WDZ
Gildia: Polaczek~~
Poziom: 100
|
![]() Tyle stron i sam shit -.-
@Cray thingy~ Jedyna mozliwosc jest taka, ze CM przeczyta logi z Tibii, aczkolwiek znajac Cipy jest to malo prawdopodobne.
![]() |
#3375 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: Szczecin
Imię: -----
Profesja: Rookstayer
Poziom: ---
Skille: ---
Poziom mag.: --
|
![]() Że tak zapytam... ma ktoś lagi/frezzy/ kicki ?? dzisiaj?
Ja od 20 minut nie moge sie zalogować xD Niby napisali na tibia.com, że będą lagi itp. ale u mnie to się chyba neo~ zjebała ![]() A wogule - Skończcie już z Crayem; ssy, filmy nie są i nigdy nie będą dowodem. SSa możesz sobie chociażby w paincie przerobić jak chcesz, zaś filmy możesz nakręcić na odpowiednio speparowanym OT**. Dlatego Cipsoft nie bierze tego pod uwage. Xandara sytuacja wcale nie jest podobna bo Xandar bodajże napisał to na Forum a nie w grze. |
![]() |
![]() |
#3376 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
|
![]() Cytuj:
![]()
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
|
![]() |
![]() |
#3377 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hahah 38 MS owned! Vere <333
@Problemy Ja nie mogłem przez jakieś 3 minuty. Teraz już gładko, mam neostrade :> Ostatnio edytowany przez Kiełek - 06-05-2007 o 19:56. |
![]() |
![]() |
#3379 |
Użytkownik forum
|
![]() Mi neo nie sprawia zadnych klopotow juz od roku ladnie, pieknie, gladko dziala
![]() A te lagi, freezy, kicki to drobne problemy CipSoftu ![]() |
![]() |
![]() |
#3380 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ma ktoś jakieś porachunki z naabkiem o nicku "Tavis" ?
Nowy char, nick "Skvarex". Mam nadzieje że komuś pomogłem, ja się już rozprawiłem ;D |
![]() |