![]() |
#2742 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Konin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Chory'Passtor
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Danera
|
![]() Nie jestem dzieckiem ulicy ale widze za masz kompleksy, tez mam ziomkow tez lubie uzywki ale lubie se popizgac w tibie. Wku****s sie chyba bo prawda cie w oczy podruchała. Uwierz ze ludzie grający w tibie tez maja rl prznajmniej ja . Ziomki nie musza wiedziec ze gram a ja robie swoje bo lubie gierki jarzysz ! Tibia to narkotyk kazdy to wie, ale jak wiadomo trzeba znac umiar. Masz ziomkow masz rl spoko jestes ulicznym wojownikiem niczym Peja - palisz blanty , pijesz sok z gumijagód ,wąchasz klej i walisz fete w piwinicy. Respect ZIomalll Hail u bijacz! a i pozdrów ziomków środkowym sheea dude
![]() |
#2743 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Imię: Eyeless Maggot
Profesja: Elite Knight
Gildia: KR
Świat: Danerka
Poziom: 50
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
|
![]() Heh czleku co ty gadasz? Nawet jesli co nie ktorzy siedza takie maratony to juz chyba lepiej by tibia im wode z mozgow robila niz feta.... Widziales kiedys 14 latka zacpanego bialym??? Watpie malo wesoly widok, wiec czasem pomysl zanim kogos zbluzagasz. Btw masz bardzo bogate slownictwo....
Btw. by of-a nie bylo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2744 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 04 2007
Imię: Serviderius
Świat: Shanera
Poziom: 73
Poziom mag.: 57
|
![]() gz fajne ssy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2745 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2007
Imię: CichoCiemnny
Gildia: Black Fusion
Świat: Danera 4ever
Poziom: BiG
Poziom mag.: 7
|
![]() Wczesniej na forum wiencej pisaliscie i wiencej fotek wklejaliscie a teraz juz coraz mniej sie dzieje albo mi sie tak wydaje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2746 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2006
Profesja: Elder Druid
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2747 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 05 2007
|
![]() No, no gratuluje, naprawde fajne fotki, czekam na nowe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2748 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 04 2007
Imię: Cato Dais
Gildia: La Cosa Nostra
Poziom: 60
Skille: 16/24
Poziom mag.: 54
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2750 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 03 2007
Stan: Usunięty
Poziom: 1+
Skille: 10/10
Poziom mag.: 1+
|
![]() Omfg, Cato odjeb sie od Qnika...
Btw. takie addony ma prawie każdy 20 lvl... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2751 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2006
Lokacja: Jelcz-Laskowice
Profesja: Royal Paladin
Świat: Saphira
![]() |
![]() Tak zapewne miales wszytkie outfity i addony i wogule rare set -.-.
To forum niejest od nazekania i krytykowania tylko do wklejania ss'ów. Ostatnio edytowany przez Toornax - 07-05-2007 o 19:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2752 |
Zbanowany
|
![]() @Mystique , Gryzmol a ja ten addon zrobiłem teraz and? szkoda ci bo niemasz
![]() ![]() a tak wogóle oglądajcie forum macie zamiar coś pisac bo to chyba nie mój piewszy addon ![]() ![]() ideal ![]() ![]() ![]() ![]() wiem k legi też też lipne i Mystique , Gryzmol mają golden z gsów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2753 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 04 2007
Stan: Niegrający
Imię: Zeus Thorae
Gildia: Friends
Poziom: 74
Skille: 84/80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Dla odmiany ja dam screena.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2754 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 01 2007
|
![]() Gz All !!! More Plx!!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2755 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Anielski Orszak
Poziom: 124
|
![]() Gz loot cato
![]()
19:19 Zabujca Max [147]: jakis nick 4 slowa 19:19 Zabujca Max [147]: znaczy 4 sylaby 19:19 Zabujca Max [147]: noe nie 19:19 Zabujca Max [147]: 4 literki 19:20 Zabujca Max [147]: no nie wiem |
![]() |
![]() |
![]() |
#2756 |
Użytkownik Forum
Imię: CichoCiemnny
Świat: Danera 4ever
Poziom: BiG
Poziom mag.: 7
|
![]() Gratz loota =] walcie wiencej ss'ów bo niema na co patrzec
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2757 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Początkujący
Imię: Buba Lord
Poziom: 54
Skille: 17/24
![]() |
![]() Na początek mówię Hail wam wszystkim!
Chciałbym dodać od siebie że zgadzam się z niektórymi którzy się wcześniej wypowiadali, że Tibia jest dodatkiem do życia a nie życie dodatkiem do Tibii... Chciałem również powiedzieć że wielkie pozdro dla tych, którzy w Tibię grają 12h na dobę... Ja wolę wyskoczyć z Jeedy'm na piwko, pograć z qmplami w piłę albo basket, i czasami bywa tak, że w tygodniu nie znajduję czasu na grę... Tibia nie jest dla mnie "zabijaczem" nudy, bo ja nudę zabijam książkami i nauką. Chodzę do dobrego Liceum, mam dobre stopnie... Cóż mi więcej potrzeba? Tibia jest jedną z niewielu "przyjemności" które pozostały w moim nędznym życiu... Nie lubię jak kłócicie się między sobą o to czym jest Tibia, gadaniem "CipSoft bleee" bo to nie ma sensu... Widzi ktoś jakiś sens w napisaniu posta "CipSoft śmierdzi"? Ja takowego znaleźć nie potrafię... Wierzcie mi, że Tibia to nie wszystko... ona w przyszłości nie zarobi na utrzymanie waszej rodziny, nie da wam powodu do dumy przed znajomymi, którzy lepiej zagospodarowali wolny czas. Przepraszam za to, że się tak rozpisałem, ale chciałem dodać coś od siebie do tej "dyskusji"... I przepraszam Admina i modków za offtopa bez zdjęć ale nie mam postów i nie robie nic ciekawego w grze... Pozdro wszystkim ziomkom z gry i z rl life! @Buba
![]() |
#2758 |
Zbanowany
|
![]() gratz buba
![]() żegnam ![]() ![]() pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2759 |
Użytkownik forum
|
![]() Jestem ciekawy która prawda mnie boli bo to co napisałeś przed moim postem w żadnym stopniu nie dotyczyło mnie. Wiem prawda boli wielu ludzi, chciałeś być fajny i wyjechać z takim tekstem tylko nie zauważyłeś że kurwa zły moment sobie wybrałeś. Kurwa nie "jarze" a ty czaisz że mi chodziło o to że blokujesz dojście informacji, bo stresujesz kurwa informatorów swoimi bezsensownymi postami.
Buba nie wyskakuj z patologią i skrajnościami wiem niektórzy grają po 12 godzin ale im już nie pomożesz. Nałogi ja nie znam tego słowa, nałóg to słabość ludzi głupich. Nie chwal się że masz ekipę każdy ją ma chyba że jest z nim coś nie tak. Co do nauki sory że tego nie lubię i że wole zabijać nudę grami, jak trza się pouczę a gry hmm mi się wydaje że gry są do zabijania nudy wymyślone. To że nie wyłączasz tibi po 5 minutach i idziesz do telewizora jest spowodowane że to dobra gra a nie że uzależnia. Wole zabijać nudę grami przepraszam, że nie pije dziennie 2 skrzynek browca, że nie pale 2 sztuk z butli, że nie wciągam po 2 gramy do nosa dziennie. Pale i pije ale jak jest okazja i to jest uwierz rzadko sam nie wiem po co ale nie da się wiedzieć wszystkiego. A nie robie tego codziennie ponieważ nie chce bo akurat wole pograć chociaż mogę wszystko na raz kurwa przez cały dzień *****ć ale widzę tego bezsens rozumiesz. Peja kurwa on wychodził z domu bo wolał siedzieć tam niż z pijanym ojcem, ulice miał jako rodzinę po smierć najpierw matki potem ojca to o nią kurwa walczył czyli o prawo do normalnego życia. Nie wiem kurwa po co używasz porównań z ludżmi o których nic nie wiesz bo właśnie posłuchałeś nowej płytki z neta to nie wież już wszystkiego. Ja wychodzę na dwór do kolegów których ty masz może za rodzinę ja tam nie wnikam ale ja mam rodzinę w domu. A do kolegów idę popykać w piłkę, pogadać, umiem się pośmiać bez alkoholu ale wam w to trudno uwieżyć wiem jest to wam obce. Kolega mi mówił że jak zobaczył twojego posta to pomyślał że wogóle nie zrozumiałeś mojego więc jak teraz napiszesz coś co jest bezsensu to już nie będę pisał i nie dla tego że się z tobą zgodzę bo znam taką zasadę że debile wiedzą swoje i nie przemówisz im do rozumu czy coś w tym stylu. ![]() Ostatnio edytowany przez trgft - 08-05-2007 o 03:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2760 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Amextin
Gildia: Fall Out Boys
Świat: Shanera