![]() |
#1722 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Bielsko-Biała _/
Stan: Niegrający
Imię: Maciek
Świat: Prawdziwy
Poziom: Co?
Skille: Wtf??
Poziom mag.: o0
|
![]() Cytuj:
Wiec czemu powaraca? :/ Ostatnio edytowany przez Ushka - 07-05-2007 o 16:24. |
|
![]() |
![]() |
#1723 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Genialnie to zabrzmialo :d szkoda Ci tego?
![]() |
![]() |
![]() |
#1724 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ONI SIE ZMOWILI!!! NA PEWNO!!!!1111!!!!oneoneone!!11 Ja dzis walilam pa hero. Hero pai, daj i znow paj i daj ![]() I lvl wskoczyl =D Pozdrowienia dla wszystkich Polakow na Selenie! Fajnie jest pisac posty po polsku, juz mi sie znudzilo pisanie na tibia.com forum.. Hugs and good emotions from Xyriela advance: foteka.pl/1c57fc2c1b9fa1dd71fb1669e0ae2ee9 przpalowe eq, ale mialam tam obstawe.. ![]() Xy~
Speeecial Ed, his momma dropped him dropped him on his head, now he's not so bright instead he's a little bit special!!!! BLAAAA ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Channel saved at Mon Sep 03 00:36:44 2007 00:12 Master Macavelli [108]: chcesz to mozesz zaplacic 300k 00:12 Master Macavelli [108]: i dolaczyc do nas 00:13 Master Macavelli [108]: z tym, ze dajesz nam passy ************************************ Dżaper rox |
|
![]() |
![]() |
#1725 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Bielsko-Biała _/
Imię: Maciek
Świat: Prawdziwy
Poziom: Co?
Skille: Wtf??
Poziom mag.: o0
|
![]() @Up;
Ma ktoś spluwe? Następna 20 latka co jest "cool" :\ Idź śpiewaj i jedz pomarańcze bo póki co iq zaniżasz :\ Twoje posty są takie śmieszne że "cha cha cha" boki zrywać ale z żalu. @Down; PQP!! NO BLOXIOXIOXIOXIOX :\ Ostatnio edytowany przez Ushka - 07-05-2007 o 19:46. |
![]() |
![]() |
#1726 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() ALE CAROLINKA I TAK TO ROBI SPECJALNIE!!
|
![]() |
![]() |
#1727 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() @Xyriela
Eh..... tak czy siak intrygujesz mnie... i to sam nie wiem czy w pozytywnym czy tez negatywnym tego slowa znaczeniu. Jesli jest tak jak mowi Tif~ to takie zarty do mnie nie trafiaja, a przynajmniej nie tu i teraz. Heh... tak sobie mysle, ze zachowujesz sie indentycznie jak Iomer - byleby ogol nie dowiedzial sie jaka/ki jestem naprawde. Szczerze powiedziawszy to takie osoby, ktore okreslaja sie kim sa i umieja bronic swojego zdania zasluguja na szacunek. Wez przyklad z Tif'a, Marczia, Schnapiego czy Burniastego ^_^ BTW: Widzieliscie priceliste Macy? On chyba sam nie wierzy w to co napisal ![]() A jesli wierzy, to ja musze poznac jego dealera ![]()
Pozdrawiam serdecznie, zalfik - Mr. "wanna be cool" ![]() Zaje*iste koszulki ^_^ Poradnik korzystania z HijackThis www.ortografia.pl Ostatnio edytowany przez zalfik - 07-05-2007 o 19:39. |
![]() |
![]() |
#1728 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Koti Conqueror
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Silent Hill
Świat: Selena
Poziom: 180
Skille: 104
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1729 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Koti Conqueror
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Silent Hill
Poziom: 180
Skille: 104
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
Ale to raczej nie przejdzie bo musieliby naprawde wszyscy pilnowac cen. Chociaz ja to popieram w 100%. |
|
![]() |
![]() |
#1730 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() Wybacz, ale pomyślałem o naszej kochanej Xyrieli, bo może wg niej Saphir to MSka ;] |
|
![]() |
![]() |
#1731 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
D: I de klep acsmo ki. Albo 7 lvle.. KOTI TY SIE NIE MADRZ, JESTES UWIEZIONY NA ZAWSZE I NIE SPRZEDASZ ANI JEDNEGO DSMA ZA 80 000 golden pieces. Kolegom cytuje piosenke kogos tam (slyszalam jak spiewala E. Gorniak) "Jej portret" Naprawde jaka jestes nie wie nikt, bo tego nie wiesz nawet sama Ty. BTW Xyriela jest cool. Re'Cutie is teh pro. Coz wiecej moge dodac. Acha. Akurat nie mozna posluchac? I trzy i dwa i jeden, GO! Biała noc, a po niej Pod powiekami piasek mam I zmęczone usta Nowy dzień pożegnać chcą Lecz w tej mgle, ten kolor Ten kształt nad tą wodą Zabrania nam zmrużyć oczy Zabrania pójść do kraju snów Czerwony kwiat, okrągły kwiat Każe śpiewać, tańczyć nam Czerwony kwiat, okrągły kwiat Każe śpiewać, tańczyć nam Ref. Więc śpiewam i tańczę I jem pomarańcze Czerwony kwiat, okrągły kwiat Każe śpiewać, tańczyć nam Czerwony kwiat, okrągły kwiat Każe śpiewać, tańczyć nam Pozdrawiam fanow super mmorpg'a TIBIA!!!!1111!! Buziaki, Xyriela P.S. Zalaczony obrazek przedstawia moja smierc z rak evul mastah co sie zwie unicronem: foteka.pl/f07c16f82c4406bcf27783f58bd168b4
Speeecial Ed, his momma dropped him dropped him on his head, now he's not so bright instead he's a little bit special!!!! BLAAAA ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Channel saved at Mon Sep 03 00:36:44 2007 00:12 Master Macavelli [108]: chcesz to mozesz zaplacic 300k 00:12 Master Macavelli [108]: i dolaczyc do nas 00:13 Master Macavelli [108]: z tym, ze dajesz nam passy ************************************ Dżaper rox |
|
![]() |
![]() |
#1732 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Poziom: 102
![]() |
![]() empty girl plx
![]()
#1733 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
![]() |
#1734 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2007
Świat: Selena 4ever
|
![]() [quote=zalfik;1416240]Czytam tak i czytam post za postem i wiecie jaki jest prosty wniosek?
Zniszczycie ten server do cna. Tacy ludzie jak Koti i przede wszystkim Xyriela zostana na servie i beda robic PA na...... sobie nawzajem, bo nikogo wiecej nie bedzie. Sry, nie cierpie do Was osobistych urazow, ale czytanie tego co piszecie, pokazujac dume jaka sie napawacie niszczac i gnebiac ludzi na Selenie, przyprawia mnie o odruch wymiotny. Hm, troche bez sensu jest to co napisałeś. Wszyscy tak robią, niektylko Xyriela i Koti. Kotiego nieznam i niewypowiadam sie ale Xyriela jest bardzo miła i chwali sie jej to ze tępi noobów ![]() Sam niejestem najlepsezym graczem ale staram być sie normalny. Moze i jestem noobem ale to juz nie mój ból ![]() A co do PA to juz tak bywa wyższe lvl robią tak z miejszymi i zawsze tak bylo jest i bedzie nikt z was nigdy nierobil PA ani nie PKowal na nikim? Spujzcie na siebie ![]() Albo najlepiej siedzcie w depo. ![]() PZDRO Elite de'Moon ![]() |
![]() |
![]() |
#1735 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Węgorzewo
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cometeor
Profesja: Elite Knight
Gildia: Panstwowe Gospodarstwo Rolne
|
![]() nikt sie ze mna nie kloci bo ja kazdego kocham i kazdy mnie kocha =*:*
|
![]() |
![]() |
#1736 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Cytuj:
No moze mam maly grzech w postaci PK party noobcharem, ale to uwazam za normalny element gry; Akcje w stylu "bede robil co chcial mam na wszystkich wylany bo jestem haj lvl" sa be. Zreszta gram w ta gre juz pare lat i dopiero na Selenie spotkalem sie z tak wielkim PA (bo PK to jest rzeczywiscie wszedzie ![]()
![]() |
#1737 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Stan: Początkujący
Imię: Iomer Sworddancer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rampage
Poziom: +10
Skille: NAO!!
Poziom mag.: 8
|
![]() Tak, wszyscy kochaja Cometa \0/ !!
@Zalfiq Ja jestem jaki jestem, mozesz mnie kochac albo nienawidzic ale ja bede taki jaki jestem, zjeb for life. _/ /\ | | | To jest evol veri powaznie co napisalem |
![]() |
![]() |
#1738 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wydarzenia z Seleny:
Xyriela stracila rsa. Od tego momentu bede grzeczna, zeby znow nie nabic evul czachy ![]() Nareszcie moge ubrac soft bootsy!!11!!! ![]() No.. Jak mi ktos zasponsoruje aola (bo ostatni mi SPADL ![]() Skoro przy temacie bootsow, to zamieszczam moj screen z POI questa. Nie jest zbytnio dopracowany, bo bylam wykonczona po blisko 10h max skupienia i biegania wsrod evil potworow :S foteka.pl/0685e16c1b676ca35281596e55498829 Pozdrawiam wszystkich kickajacych Selenian :/ Xyriela
![]() |
![]() |
#1739 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2007
Świat: Selena 4ever
|
![]() Ja jeszcze nigdy nieplacilem choc juz kilka razy prawie padlem przez to
![]() ![]() Przetrwaja najsilniejsi ![]() Na to sam wyjdzie jak nie zaplacisz i padniesz i spadnie Ci wiecej ;p A takto PA daje ci wybór ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1740 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Cytuj:
Napisalem to z takim glupawym przekasem bo jak juz ktos wspomnial twoje zarty sa hmm specyficzne i ciezko sie z nich smiac Tu uklon w strone mojego kochanego misia IOMMERQQA ktory czasem potrafi mnie czyms rozmieszyc busha cztery (4) you kotqqq
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
|
![]() |