![]() |
#4581 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Kiroy
Word! "1. musisz byc liderem gildii choc miales do niej dojsc pod koniec wojny . 2. nie mozesz dojsc do wojny bo ty musisz miec najwiecej fragow." To akurat mocne. Suv lider gilidi: "sorry lagi. nie idziemy sie bić. mannow mnie prosi o mfy na demone" |
![]() |
|
![]() |
#4583 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH pwned
![]() |
#4584 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2007
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: nieznana :>
Świat: Obisida
Poziom: 40+
![]() |
![]() @mahen
Jeśli jesteś tu nowy to mam nadzieję, że ci pomoge pokazując pewien schemat działania: 1. Jak widzisz, z braku nowych doniesień wojennych wróciliśmy do tematu jechania po suvie, niedługo trzeba uderzać do Polsatu, żeby "Zerwane więzi" reaktywowali, bo kilku chłopa nie umie przez pół roku wyjaśnić jednej sprawy.. W każdym razie powód do jechania po Suvie zawsze się znajdzie. 2. W razie nowych fragów ala Mannow będziemy się znowu dzielić na Polaków mniej i bardziej "polaczkowych", z czym wzrost polaczkowości jest wprost proporcjonalny do sławy, niekoniecznie pozytywnej ale jednak. Do tego będziemy sobie wyrzucać, czemu jeszcze ktoś nie dołączył do wojny, a jeśli dołączył, to czemu tak późno. 3. Zdecydowanie nie możesz lubić Xuso~bo trzyma ze "złymi szfedami" 4. Każdy wywód Kiroya, nawet ten najbardziej pijacki traktuj jako życiową mądrość i wskazówke na dalsze życie, bo to taki nasz forumowy papież. A tak pozatym to witam w naszej wielkiej, kochającej sie rodzinie ![]()
#4585 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
|
![]() Cytuj:
Jebany Avatar ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4586 |
Użytkownik Forum
|
![]() no do tej pory nie moge wyjsc z podziwu nad twoim poczuciem (c)humoru wciaz tajemniczy ale wielki guodku
#4587 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2007
Lokacja: Polska
Gildia: nieznana :>
Świat: Obisida
Poziom: 40+
![]() |
![]() Nie jestem bardziej tajemniczy niż ty Boixosie
![]() ![]()
#4588 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmmm wielki tak mozna bylo wywnioskowac z tego co kiedys ktos powiedzial na tym forum,tak se powiedzialem
![]() nie jestem tajemniczy,ci co maja wiedziec wiedza kim jestem i mi z tym dobrze ;d
#4590 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() nie jestem tajemniczy,ci co maja wiedziec wiedza kim jestem i mi z tym dobrze ;d[/quote]
ja wiem kim ty jestes!! znam cie od przedszkola!
#4591 |
Użytkownik Forum
|
![]() no wlasnie ;d
#4592 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: SIED(L)CE
|
![]() kiroy jest w narowniejszy z et reszta ekipy miedzy innymi pephy zdrajca ktory padl od mannowa i poszedl do et ja bardzo podziwiam rybe on odpoczatku walczyl z ng jak jedziecie kiroy to zostawcie go ja bym bradziej pogadal o pephym on jest postacia dwulicowa pozdrawiam kiroy gadalem pare razy nim
|
![]() |
![]() |
#4593 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Imię: Paktos
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 46
Poziom mag.: 44
|
![]() boixos kim ty jestes bo ja niewiem, na rl tibi nick by sie przydal ;> yunichi?? benek?a moze evo hawk na translatorze polskim pisze posty na forum!!!!! axia niema to tibijczyk worcil z tym krzywym ryjem w avatarze :/jak pech to pech! lol
![]() Ostatnio edytowany przez Paktos - 07-05-2007 o 23:06. |
![]() |
![]() |
#4594 |
Guest
|
![]() @up
wlasnie to samo skojarzylem ![]() |
![]() |
#4595 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Goudek : dzieki za papieza ale wiesz przystopuj religia to osobna sprawa a ja jestem badz bylem bardzo wierzacy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tibijczyk : co nas prezes tak rzadko odwiedzasz ![]() ![]() a co do wojny : pokazala sytuacja serbow i turkow jak NG sie obchodzi z " nieszfedami " ( goudek ) nie obraz sie ale napisalem to vanowi juz ... jak ktos jest leszczem to ng mu nic nie robi bo tam 70 czy 90 lvl to nic dla nich ... masz 120 msa to juz sie boj o gre na servie ![]() Wuja Kiroy |
![]() |
![]() |
#4596 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() btw Goudek : ja Xuso lubie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4597 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
@Tibijczyk_PL_GM_KNIGHT_14_THC Podejrzewam Cię o sharowanie z axiem. @Guodek +5 punktów do ligi małego hooligana @Forum Kłóćcie się dalej - uwielbiam to czytać ![]() |
|
![]() |
#4598 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
|
![]() Cytuj:
I zmien avatar... |
|
![]() |
![]() |
#4599 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() bo jak byl filmik jak pada Kage ,boixos napisal ,dobrze sie przyszedl voltomix bo nam sie sd konczyly (jakos tak) ,a jak wiadomo kage knighta jechali Kiroy (odpada) ,benek yunichi i gal. Cytuj:
moze tez nie za bardzo przepadm za tibijczykiem ,ale zanim jedziesz po czyjejs twarzy to najpierw pokaz swoja ! |
|||
![]() |
![]() |
#4600 |
Użytkownik Forum
|
![]() Popieram w 100% ; )