![]() |
#5121 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Michas of astera
Profesja: Knight
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 79
Skille: 94/94
Poziom mag.: 7
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#5122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: MMz
Stan: Niegrający
Imię: Julo the Restless Soul
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Sinestesia
Poziom: 176
Skille: 106/93
|
![]() Żałosne jest, gdy ktoś wydaje takie oceny jak "PL LEPSI OD BR" czy na odwót... Znacie wszystkich Brazoli, albo chociaż 1%, że gadacie w ten sposób? -_- Są Polacy kretyni i są Brazole debile, tak jest zresztą w każdym kraju, więc takie dyskusje są TROCHĘ bez sensu :| Co do cofki serwa o_0 Moim zdaniem skoro był już server save, czyli zapisanie stanu serwera, plików postaci itp. itp. to jak i dlaczego mają cofnąć wszystko, i to o parę dni? ;p Poza tym, poszkodowany jest nieduży procent tych co byli online. Z pierwszej trzysetki padło 5 osób, z czego w dodatku 1 nie od kicka ;p Na niższych lvlach, z zachowaniem odpowiednich proporcji, niewiele więcej.To nie jest powód do cofki, często w zwykłe dni pada więcej osób.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5123 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2005
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Wiesz...ja wole BR bo nei kradna, uhaja na huntach..itp. i na wojnach sa lojalniejsi ![]() Znam duzo br i niebywale rzadko sie zdarzyloz e znalazlem br nooba...natomiast u polakow na odwrot..duzo noobow malo normalnych wrecz te 5% na cala populacje polska grajaca w tibie... @Dragone gz Ostatnio edytowany przez Elder Nagan - 08-05-2007 o 17:37. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5124 |
Zbanowany
|
![]() delete. double
Ostatnio edytowany przez Elder Nagan - 08-05-2007 o 17:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2006
|
![]() Kod:
Wiesz...ja wole BR bo nei kradna, uhaja na huntach..itp. i na wojnach sa lojalniejsi Ehm, bardziej lojalni? : | @topic Gz awansow ![]()
13:19 Hellraiser from Astera [72]: Ahsuahsu, stara mi sie kazala wyszczac do pojemnika na badanie 13:19 Hellraiser from Astera [72]: Dobra wyszczalem sie 13:19 Hellraiser from Astera [72]: Potem patrze, a tam taka sperma plywa - http://www.youtube.com/watch?v=QrpiiNT_6a8 - |
![]() |
![]() |
![]() |
#5126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: MMz
Stan: Niegrający
Imię: Julo the Restless Soul
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Sinestesia
Poziom: 176
Skille: 106/93
|
![]() Jasne ;p Są BR, którzy nie kradną, uhają na huntach i są lojalniejsi, ale sam dziesiątki razy spotkałem ich przeciwieństwa ;p Takie uogólnienia są niebezpieczne :> Zresztą, jak nie rozumie się takiego przeciętnego Brazola, to jak można mówić, że jest lub nie jest noobem? A z angielskim jest u nich nie lepiej niż wśród Polaków... Przemawiają przez Ciebie własne doświadczenia i pojedyncze przypadki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5127 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 05 2007
Gildia: Jeszcze szukam :L
Świat: Azura THE BEST
Poziom: 13
Skille: 42.42
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() SS bardzo fajne ale ja mam problem z wstawieniem wlasnych... mozecie na e-mail lub gg napisac jak z tym se poradzic pliska
z gory thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#5128 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2006
Profesja: Elite Knight
Poziom: 170
Poziom mag.: 9
|
![]() ![]()
"Every number is infinite; there is no difference. Help me, o warrior lord of Thebes, in my unveiling before the Children of men! Be thou Hadit, my secret centre, my heart and my tongue!" Ostatnio edytowany przez Leik~ - 08-05-2007 o 20:34. Powód: qpa |
![]() |
![]() |
![]() |
#5129 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Lokacja: Chełm
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xahoti Nephihex
Świat: Mythera
Poziom: 40+
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
|
![]() Nice skile i eq. Ile treniles na te skile? qmpel z 70 na 90 3 miechy trenil a ty?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2007
Lokacja: Wrocław
Świat: Galana
![]() |
![]() jedziecie panowi! jesdziecie sssakee okoo dz!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5131 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: ♪ ♫ ♫ ♪♪♫ Mysłowice
Stan: Początkujący
Imię: Wojtas The Smieciarz
Świat: Candia
Poziom: 230
Skille: 118/118
|
![]() Leik@:
Dlaczego Slime ma nazwe ,,Matka''? Nauczysz mnie tak? Moze cięzko to zauwazyc ale da sie to zauwazyc nawet jesli zaslania to odglos slime 'blubb' ehhh. Ps. Proszę naucz mnie tak robic! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5132 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gz wszystkim a to 70 lvl mojego kumpla :
![]()
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili |
![]() |
![]() |
![]() |
#5133 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2006
Poziom: 170
|
![]() Cytuj:
@Edit lol myslalem ze to do mnie bylo ![]() own3d
"Every number is infinite; there is no difference. Help me, o warrior lord of Thebes, in my unveiling before the Children of men! Be thou Hadit, my secret centre, my heart and my tongue!" Ostatnio edytowany przez Leik~ - 08-05-2007 o 20:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5134 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Wiesz polak jak zobaczy typa ze skullem to sie nie pyta tylko odrazu leje, natomiast br podejdzie i mowi Hello Reason? Ok, Bye albo Hello U kill me friend give backpack or kill ...i sie dalej urywa bo zazwyczaj ktorys z nas pada badz ucieka xD Lojalniejsi sa..nie raz sie psotkalem jak szedlem zabic jakeigos ustawionego gracza ze mi pomagali..a pl..nie nie ide chce tu pograc... Oczywiscie nie all pl to nooby i nie all br to pro gamerzy xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2006
|
![]() @up
Imho to nie temat do wywodow o ludziach roznych narodowosci, pozatym uszanuj polski jezyk :-/. Lojalniejsi sa..nie raz sie psotkalem jak szedlem zabic jakeigos ustawionego gracza ze mi pomagali..a pl..nie nie ide chce tu pograc...
13:19 Hellraiser from Astera [72]: Ahsuahsu, stara mi sie kazala wyszczac do pojemnika na badanie 13:19 Hellraiser from Astera [72]: Dobra wyszczalem sie 13:19 Hellraiser from Astera [72]: Potem patrze, a tam taka sperma plywa - http://www.youtube.com/watch?v=QrpiiNT_6a8 - |
![]() |
![]() |
![]() |
#5137 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2007
Lokacja: Wrocław
Świat: Galana
![]() |
![]() Co to ma być?! Nie ma nowych zdjęć! oj panowie, panowie!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5138 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Profesja: Paladin
Świat: Astera!
Skille: 7x/6x
|
![]() lol nie było mnie kilka dni, a widze ze rozpętałem burze mózgów na temat BR
![]() a według mnie BR nie są najgorsi ale i tak Swe rox.. Jak graliście na jakichś światach PVP i braliście udział w wojnach to widzieliście że Szwedzi zawsze wygrywaja... Jak byłem na wojnie na Aldorze 80 elite to (około) Nas było 10-13 a SWE było około 5 i dostaliśmy ![]() sam musiałem zbierac loot z kumpli i uciekac do veno ![]() Mieliśmy mniej więcej takie same lvle ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#5139 |
Użytkownik Forum
|
![]() ee, nikt nie daje ssków, to ja coś dam. Gratz all up
![]() ![]() My acc ![]() Pally : Dist taki sobie, ale mlvl chyba niezły ![]() ![]() Drutek : Po mlvlu widać, że miałem pacc ![]() ![]() No to tyle, jest jeszcze rook~ ale 11 lvl to nie ma co oglądać . @ Właśnie kilka sec temu miałem kicka, quwa jeszcze tego nie naprawili ![]()
Ave Ostatnio edytowany przez C@ryn - 08-05-2007 o 22:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5140 |
Użytkownik Forum
|
![]() lol , temat na 3 stonie : S
Nikt nie daje ss'ów >.> |
![]() |
![]() |