|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Konin
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() miejmy nadzieje ze ten nowy letni update przyniesie troche nowosci ktore ulepsza gre w tibie (osobiscie nie gralem knnightem wiec sie nie wypowiadam na jego temat)tak poza tym mogli by zrobic np. tomby dla FACC ale z innymi potworkami
![]() ![]() __________________ Pierdo** takich jaram krzaki za trzy paki... |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2007
|
![]() Lord of the Universum napisałeś: ,,Tibię powinni zrobić płatną, nie byłoby albo przynajmniej było o wiele mniej noobów,, Mam przez to rozumieć, że każdego kogo np. nie stać na PACCa czy na opłacanie jakiejś gry uważasz za nooba? Cóż...
A co do update to uważam, że pomysł z dodatkowymi strojami dla FACCów nie jest taki zły. Oczywiście ubranka te musiałyby być dostępne dopiero po jakimś całkiem ciężkim queście lub wpłaceniu sporej sumki ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dylan Tenson
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 31
Skille: 66/65
Poziom mag.: 4
|
![]() Bardzo dobry pomysł z tymi tombami a po za tym mogli by dac nowy wygląd dla faccowskich postaci i jaies adon questy dla nich ze 2.
![]() Edit: Sorry nie czytałem tamtejszych postów wszystkich a widze, że Ane wspomniała już o strojach dla facc. ![]()
Alex Nalius [8]: eiei Alex Nalius [8]: br? Pogromca Farfocla [30]: no Alex Nalius [8]: I amm noob Pogromca Farfocla [30]: ![]() Alex Nalius [8]: plss itens ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Frodoriver - 08-05-2007 o 22:09. Powód: poprawka |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() pomysl mallice tez mi sie podoba ale to by bylo nie dowartosciowanie PACC-ów np.kupiles pacca na 3 miechy idziesz na liberty bay jestes bardzo szczesliwy po update okazuje sie ze na liberty jest pelno FACC i zastanawiasz sie po co kupiles tego pacca... wiec moze niech zrobia nowe wyspy dla facc np. tomby o ktorych wspomnialem wczesniej
Ostatnio edytowany przez RanDaar - 22-05-2007 o 18:03. |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() sorki mi chodzilo i niedowartosciowanie PACC ;]
|
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 05 2007
|
![]() Niedowartościowanie PACC? Wiesz czemu niegram w tibię? Jest o dużo zamało terenów dla facc. Większość moich kumpli w to grała ale juz nikt niegra, wydaje mi się że tibia robi się caraz gorsza... Jak nie NooBy to Hamy, jak nie Hamy to NooBy! Znam pełno gier online w których niema prawie wogle NooBów i Hamów(oczywiście są darmowe).
![]() Ostatnio edytowany przez Rufusol - 19-05-2007 o 13:52. |
![]() |
![]() |
#88 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: Suwałki
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Purek Pallek
Profesja: Royal Paladin
Świat: Secura
Poziom: 70
Skille: 78+2/56
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
Wiecie co ja sie ciesze że pacc tylko new wyspy, zauważcie 100 noobków i 50EK idą zwiedzać zimowe wyspy ... Ja płace za pacc(starzy) i wymagam, płace by grać lepiej, facc"ów" trzeba namawiać do kupna pacc! Pzd. Purek ![]() |
|
![]() |