Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Profesje

Notki

Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 08-05-2007, 15:24   #501
Kojotes
Rangers lead the way

Kojotes's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2005

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gremlin Pokaż post
Z jednym zdaniem powiem tyle ze palkiem sie najciekawiej gra jesli gramy dla zabawy... niestety na wyzszych lvl jest do niczego.

I tak w zasadzie można podsumować obecną balansację profesji. Knightem i paladynem fajnie gra się dla funu, ale na wyższych lev i przy grze troche poważniejszej meele voc są do niczego.

I nie ma po co się kłócic, kto na scarabach robi o 1.5k expa więcej na godzine albo co knightowi daje zwiększenie skilla z 40 na 50.

Pzdr.
Kojotes jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 08-05-2007, 15:36   #502
P0nury
Użytkownik Forum

P0nury's Avatar

Data dołączenia: 19 07 2005

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kojotes Pokaż post
I tak w zasadzie można podsumować obecną balansację profesji. Knightem i paladynem fajnie gra się dla funu
Sęk w tym, że przeważnie gry są po to, żeby mieć z nich fun. A to, że banda dzieciaczków robi tragedię z tego, że nie wbija 300k/h na godzinę z melee, to już jest ich własny problem.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie."
P0nury jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-05-2007, 09:52   #503
sat
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 09 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom mag.: 49
Domyślny

Cytuj:
8 lvl sorc z rozdzka (bijaca po 5? w gracza) vs 8 lvl rycerz ze skillami 50/50 - lepiej zeby sorc szybko uciekal.
ten knight musial by byc chyba na afk zeby go taki sorc ubil 0.o

Cytuj:
25 lvl sorc z 2 fd vs 25 rycerz ze skillami 60/60 - ... nie przypomniam sobie zebym na takim lvl ryckiem mial problemy z FD
knightem podbiega sie do sorca i starcza. sorc ma mniejsze sznse na przezycie spamu fd, a fd punktowo z explo nie wala zbyt mocno

Cytuj:
35 lvl sorc z WOI + 2 fe kontra 35 knight - albo uciekamy i FE zostana gdzies z tylu, albo biegniemy do sorca UHajac sie i sorc sam sie zabije swoimi FE
fe nie naleza do zbytnio szybkich potworow

Cytuj:
lvl 50+... i pozniej wyglada to coraz gozej dla sorca, przy lvl 100+ sorcowi z SD zajmie dluzej obicie rycerza do red niz rycerzowi z sov + HMM sorca do red.

Z jednym zdaniem powiem tyle ze palkiem sie najciekawiej gra jesli gramy dla zabawy... niestety na wyzszych lvl jest do niczego.
1 vs 1 postaci na zblizonych poziomach nie ma zbytnio sensu jesli oibe postacie sa przygotowane do pvp. co do palka to jego jedynymi zaletami sa wysoki shielding i tanie leczenie
sat jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-05-2007, 10:45   #504
dregmi
Guest

Domyślny

@Gremlin
W rankingu miesięcznym expa palkowie wyprzedzaja knightow. Na wyzszym lvl to knight jest najgorszy.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 09-05-2007, 12:56   #505
Xzonixek
Użytkownik Forum

Xzonixek's Avatar

Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto

Świat: Real
Poziom: 154
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dregmi Pokaż post
@Gremlin
W rankingu miesięcznym expa palkowie wyprzedzaja knightow. Na wyzszym lvl to knight jest najgorszy.
Chyba cie przyjebało xD!

Tripida (MS)
+5,350,869 best

Seromontis (EK)
+3,846,206 best

Sir Arthos (RP)
+1,673,302 best

Mateusz Dragon Wielki(ED)
+5,350,869 best

Analizuje erig od 2 miesięcy i porównywałem tygodniowy exp:
-Katrila ma 3.8kk w tygodniu i jest to najszybciej expiący rp, jak na razie
-Sero ma 9.6kk, wiem, że ma 100 lvli więcej, ale rycerze na lvlu katrili mają około 3kk na tydzien, sero jest na razie najszybciej expiącym ek w tibi.
-Celandia (MS) ma 10kk w tym tygodniu a Tripida 8kk~~, sorc expi szybciej niż druid do 250~~ no 300, ale później zostaje im tylko jedne expowisko - Goroma Demons.
-Mateusz ma 11.6kk w tym tygodniu i jak na razie expi bardzo szybko

Mógłbym jeszcze porównywać Orła, Pogromczynie, Ne'rooxa i innych, ale co mi to da skoro wy nie wierzycie danym...

Jeśli ulepszą knighta, Sero może dorównać expem sorcom, a palek da rade zrobić 7kk w tydzien

Większości ludzi chodzi o to, aby rycek i palek expili tak samo szybko, jak magowie. Ważne jest to, że wiele osób (w tym ja) zrezygnowało z gry RP, chociaż to moja ulubiona profesja i zaczeło grać sorcami, bo palka ludzie wyśmieją...

To teraz starsza analiza...
Najgorsza profesja pod względem expienia PO updatach z wandami, cipbotem i mf...
1. Palek
2. Rycek
3. Druid
4. Sorc

Najgorsza profesja pod względem expienia PRZED upem z cip botem, mf i cipbotem:
1.Druid
2.Sorc
3.Rycek
4.Palek

Dodam jeszcze, że po około 3-4 miesiącach od wprowadzenia cipbota wiele serwerów zmniejszyło swoją populacje... Może to nie ze względów tego up, ale z powodów innych...

Ahh i może decydujący element... Od ostatnich 3-4 updatów nie dostajemy otwartych expowisk, których na gwałt potrzebują paladyni. Coś w stylu deep fib, d lairu edron, tombów... Ostatnio dostaliśmy wyspę pełną hydr, na której nikt oprócz sorców nie wyexpi, quary na których lazi się naprawde super hiper szybko i nie ma gdzie uciekać, bo wpadam na nastepną bande hydromancerów... Jedynym sensownym dodatkiem byli piraci, malada i powierzchnia undead island na której cieżko uciekać bo z łatwością wpadam na następny podwójny resp ds/bb/cryptow...

Miałem mały problem z ustaleniem kolejności między sorcem/druidem i ryckiem/palkiem, ze względu na małą różnice w szybkości expienia. Wziełem tu pod uwagę ilość graczy, którzy grali tymi profesjami i stare opinie na ich temat.

Moge dodać jeszcze w innym poście moje dane, co do ilości expa wbijanej przez każdą profesję na godzine, na danym expowisku
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach
18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu
18:31 Master of'Candia [250]: skillu*
18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz?

:S

Ostatnio edytowany przez Xzonixek - 09-05-2007 o 13:07.
Xzonixek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-05-2007, 13:30   #506
bartii10
Użytkownik Forum

bartii10's Avatar

Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Kraków

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bartholdi
Profesja: Elder Druid
Poziom: 95
Skille: --/26
Poziom mag.: 64
Domyślny

czytajac te wszyskti posty doszeldem do jednego wniosku..
widze prawde po obu stronach barykady. czesc mowi ze kin jest sux bo cos tam.. ze sorc jest duzo lepszy..
a teraz powiedzcie czy musi byc tak ze knight ma byc rowny albo lepszy od sorca? wcale nie! niech sobie sorc bedie najlepszy a knight troche slabszy..
nie zmieni to faktu ze knightem tez gra sie fajnie . sam mam 2 postaci 59 ed i 28 knighta (72/72), i nie powiem zebym akogos narzekal. kazda postacia gra sie poprostu inaczej, inaczezj sie expi itp.

uwazam ze jest dobrze jak jest i nei jest potrzbne jakies wyrownywanie profesji. co waszym zdaniem powinni knightowi dodac? minimalny hit za 100, ilosm many taka jak u palka, czy moze strzelanie z sd??

z takimi udogodnieniami granie knighta bedize nuuudne bo co to za przyjemnosc bic wszystko co sie rusza i nie czuc rispektu przed groznymi potworami..

a zreszta niech zrownaja postaice, zeby kazda miala po tyle samo hp i many..
bartii10 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-05-2007, 13:53   #507
Xzonixek
Użytkownik Forum

Xzonixek's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bartii10 Pokaż post
czytajac te wszyskti posty doszeldem do jednego wniosku..
widze prawde po obu stronach barykady. czesc mowi ze kin jest sux bo cos tam.. ze sorc jest duzo lepszy..
a teraz powiedzcie czy musi byc tak ze knight ma byc rowny albo lepszy od sorca? wcale nie! niech sobie sorc bedie najlepszy a knight troche slabszy..
nie zmieni to faktu ze knightem tez gra sie fajnie . sam mam 2 postaci 59 ed i 28 knighta (72/72), i nie powiem zebym akogos narzekal. kazda postacia gra sie poprostu inaczej, inaczezj sie expi itp.

uwazam ze jest dobrze jak jest i nei jest potrzbne jakies wyrownywanie profesji. co waszym zdaniem powinni knightowi dodac? minimalny hit za 100, ilosm many taka jak u palka, czy moze strzelanie z sd??

z takimi udogodnieniami granie knighta bedize nuuudne bo co to za przyjemnosc bic wszystko co sie rusza i nie czuc rispektu przed groznymi potworami..

a zreszta niech zrownaja postaice, zeby kazda miala po tyle samo hp i many..
Grałeś w tibie 7.4 i wcześniejsze? Jeśli tak to wiesz ze wtedy była równa sytuacja a ceny stałe...

stary 09-05-2007, 14:01   #508
Vil
eX Moderator

Vil's Avatar

Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki

Vil ma numer GG 3989309
Domyślny

Cytuj:
niech sobie sorc bedie najlepszy a knight troche slabszy..
a dlaczego ma nie byc na odwrot ?

Cytuj:
minimalny hit za 100
pojedz sobie na turniej rycerski, wez do reki dwureczny miecz. Jak sadzisz, ile trafien z niego potrzeba zeby zabic krolika ? W tibii mozesz potrzebowac nawet dziesieciu.

Cytuj:
ilosm many taka jak u palka
knight wogole nie powinien miec many.

Cytuj:
czy moze strzelanie z sd??
a po co ?
stary 09-05-2007, 14:30   #509
bartii10
Użytkownik Forum

bartii10's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil Pokaż post
a dlaczego ma nie byc na odwrot ?
na to nie umeim odpowiedziec.. moze dlatego ze w razi laga knight przezyje troche dluzej niz sorc..

Cytuj:
co waszym zdaniem powinni knightowi dodac? minimalny hit za 100, ilosm many taka jak u palka, czy moze strzelanie z sd??
moje ironiczne pytania retoryczne (czyt. takie na ktore nie oczekuje sie odpowiedzi) skierowane do ludzi, ktorzy uwazaja, ze do knigha trzeba cos dodac..

czyzbys myslal ze to moje propozycje do balansowania profesjii?? ;>

@xzonikx: nei gralem we wczesniejsze wersje tibii. przygode z ta gra zaczalem w kwietniu 2006 roku..

Ostatnio edytowany przez bartii10 - 09-05-2007 o 14:31.
stary 09-05-2007, 14:44   #510
Kojotes
Rangers lead the way

Kojotes's Avatar

Domyślny

@bartii10
Cytuj:
uwazam ze jest dobrze jak jest i nei jest potrzbne jakies wyrownywanie profesji
Cytuj:
@xzonikx: nei gralem we wczesniejsze wersje tibii. przygode z ta gra zaczalem w kwietniu 2006 roku..

No co Ty możesz wiedzieć o balansacji profesji........... Za starych złotych czasów 7.4 Tibia była najlepsza w całej swojej histori..

Cytuj:
co waszym zdaniem powinni knightowi dodac? minimalny hit za 100, ilosm many taka jak u palka, czy moze strzelanie z sd??
Knightowi nie trzeba dawać sd, to by całkowicie popsuło mechanikę gry. Ale dlaczego do cholery meele voc nie mogą mieć zrownanego delaya miedzy next atakami jak sorc miedzy next visami? Albo czy wprowadzenie minimalnego hitu/podwyższenei średniej to taki irracjonalny pomysl? A gdyby zwiększyc wplyw skilli na zadawane i otrzymywane obrazenia?

Cytuj:
bo co to za przyjemnosc bic wszystko co sie rusza i nie czuc rispektu przed groznymi potworami..
Obecnie gra magiem na nieco wyższych lev sprowadza sie wlasnie do tego.

@Xzonixek

Word. Widze ze wiesz co mowisz.
stary 09-05-2007, 15:49   #511
bartii10
Użytkownik Forum

bartii10's Avatar

Domyślny

mi sie podoba dizsiejszy obraz tibii. po co zmeiniac cos co sie podoba??
nei chce zeby cipy przesadzily z kinem bo wtedy sorc bedize uposledzony, zaczna sie narzekania na sorca, za rok dodadza 2x damage z run i zacznie sie znowu narzekanie na knighta..
.. i kolo sie zamyka

wg mnei dobrze jest jak jest, no ale to moje osobiste zdanie i kazdy ma sie prawo niezgodzic, forum jest po to zeby kazdy mogl swoje poglady na dany temat wyglosic.

a co do mojej wiedzy na temat balansowania profesji.. humm..
moge nie wiedziec jak byly poctaci zbalansowane wczesniej ale widze jak sa zbalansowane teraz..
stary 09-05-2007, 16:14   #512
Grabiaz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 05 2007

Domyślny

Czego wy się czepiacie? Knight jest dobrą postacią...przynajmniej był...po tym UP knight jest sux kiedyś dostawał 30hp co lvl a teraz tylko 15 w porównaniu do Pala który dostaje 10hp co lvl. I moim zdoniem pal ma za dużo czarów!!! Pal nie jest profesją do czarowania, a jednak ma większość czarów druida i sorka kiedyś było lepiej.
Niestety prze Rod'y i Wand'y gra coraz więcej noob'ów robią se 8lvl sork'a i idą PK'ować jakieś 10/12 lvl knightów i sorków, którzy se trenia
Grabiaz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-05-2007, 16:27   #513
Matteos
Guest

Domyślny

Wolal bym faktycznie palladyna
  Odpowiedz z Cytatem
stary 09-05-2007, 17:07   #514
Kojotes
Rangers lead the way

Kojotes's Avatar

Domyślny

Cytuj:
mi sie podoba dizsiejszy obraz tibii. po co zmeiniac cos co sie podoba??
nei chce zeby cipy przesadzily z kinem bo wtedy sorc bedize uposledzony, zaczna sie narzekania na sorca, za rok dodadza 2x damage z run i zacznie sie znowu narzekanie na knighta..
.. i kolo sie zamyka

No to cofajac sie do przyszłości, to błedne kolo zaczeło sie podczas Christmas Update 2005, kiedy wprowadzono rody i zrewolucjonizowano system magii.

Teraz sa możliwe 2 ewentualności, jeśli podciągną meele voc do poziomu magów, to Tibia juz do reszty straci rpg i bedzie sie liczył jedynie exp i gp. No ale za to bedzie promocja gry i pare miesiecy po up prawdziwy wysyp dziesiatek 300+ lev. A 200 lev stanie sie niczym, tak jak obecnie 100 lev to juz nic wielkiego..

Ale możliwe jest, ze wprowadza podwójne zmiany (mało prawdopodobne niestety). Ogranicza możliwości magów przy jednoczesnej poprawie meele voc- co spowoduje raczej rownomierny rozwój gry i w znacznym stopniu ograniczy narzekania.

Cytuj:
a co do mojej wiedzy na temat balansowania profesji.. humm..
moge nie wiedziec jak byly poctaci zbalansowane wczesniej ale widze jak sa zbalansowane teraz..
Jedyni co wtedy narzekali to byli druidzi, ze chcieliby jeden lub dwa dodatkowe czary atakujące. A pozatym każdy był happy- magiem ciezko bylo sie wybic, ale jak juz zdobyles ten mid lev to byles potega- dojscie kilku ms na 100 lev do jednej gildii w czasie wojny diametralnie zmienialo proporcje sil...A teraz mag nie musi zdobywać 100 lev zeby byc potega. To tak jakby najnowsze porschaki staly sobie na ulicy- kto chce niech bierze. Tylko czy to ma racje bytu? Juz porownujac do rl nie lepiej jest zarobic normalnie na niego kase i wtedy sie lansowac i byc 'leet'? Bo zdobyc taka fure bez wysilku to juz zaden fun i zaden lans, skoro kazdy moze miec taki sam wózek

A teraz to mamy do czynienia z nie-zbalansowaniem profesji chyba...
stary 09-05-2007, 17:39   #515
Xzonixek
Użytkownik Forum

Xzonixek's Avatar

Domyślny

@Up:
Ja się łudzę jak głupi że ta gra wróci do tamtych czasów...

stary 09-05-2007, 18:14   #516
Browarrior
Zbanowany

Data dołączenia: 03 01 2007

Imię: Siupa
Domyślny

ja chce tibie 7,4 ale to co ja chce to jest niestety nic....Cipy beda ciagle ulepszac profesja zeby dorownaly innym az w koncu zrobi sie ots.Robia tak zeby miec coraz wiecej zysku z pacc...w koncu im sie skonczy ten zysk
Browarrior jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-05-2007, 21:14   #517
Marciniek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 11 2005

Imię: Marciniek
Profesja: Knight
Gildia: Invisibles
Świat: Guardia
Poziom: 108
Skille: 100/99
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xzonixek Pokaż post
(...)
Sir Arthos (RP)
+1,673,302 best
(...)
Jeśli ulepszą knighta, Sero może dorównać expem sorcom, a palek da rade zrobić 7kk w tydzien

Większości ludzi chodzi o to, aby rycek i palek expili tak samo szybko, jak magowie. Ważne jest to, że wiele osób (w tym ja) zrezygnowało z gry RP, chociaż to moja ulubiona profesja i zaczeło grać sorcami, bo palka ludzie wyśmieją...
Nie rozumiem dlaczego przytoczyłeś best tego akurat palka, bo np. taki [CHAR]Sucurs[/CHAR] ma odnotowany best na poziomie 4kk expa.

Co do rezygnacji, tutaj problemem jest to, że człowiek ulega presji innych i woli patrzeć na cyferki u maga niż cieszyć sie grą paladyna.
Ja osobiście miałem po 2 postacie każdej profesji, prócz magów. Maga nie miałem ani jednego, po prostu nawet nie miałem ochoty zakładać takiej postaci.
Cytuj:
(...)
Dodam jeszcze, że po około 3-4 miesiącach od wprowadzenia cipbota wiele serwerów zmniejszyło swoją populacje... Może to nie ze względów tego up, ale z powodów innych...
Więc co do powodów, ja to widzę następująco.
Teraz mamy wbudowanego aimbota i wystarczy zebrać się odpowiednią ilością magów (którzy potrafia klikać hotkeye) aby zabić dowolną postać.
Nie muszę chyba dodawać, że wcześniej trafienie kogoś było sztuką?
Ludzie częściej się zabijają, a Tibia jako gra ma inną wadę, która się tutaj ujawnia. Mianowicie chodzi o straty ponoszone przy śmierci. 100k + 2% expa to nie są duże straty, ale dla czasów, gdy 100lvli nie było wiele.
A obecnie dla przeciętnego gracza na 150-200lvlu 2% expa okazuje się sporą liczbą. Efektem jest opuszczanie światów pvp i mocne przeludnienie non-pvp - ludzie po prostu boją się umierać.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil Pokaż post
knight wogole nie powinien miec many.
Ciekawy pomysł.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kojotes Pokaż post
No to cofajac sie do przyszłości, to błedne kolo zaczeło sie podczas Christmas Update 2005, kiedy wprowadzono rody i zrewolucjonizowano system magii.
(...)
Ale możliwe jest, ze wprowadza podwójne zmiany (mało prawdopodobne niestety). Ogranicza możliwości magów przy jednoczesnej poprawie meele voc- co spowoduje raczej rownomierny rozwój gry i w znacznym stopniu ograniczy narzekania.
Co do zmian, to dobrze myślisz, jednak w przypadku Tibii zostały popełnione błędy, których nie da się naprawić. (Naprawa wiązałaby się z całkowitą rewolucją i koniecznością resetu charów.)
Słynny "mana update" wprowadził 2 zmiany, które w połączeniu stały się największym problemem.
1. Wprowadzając szybką i tanią mane CipSoft dał postaciom magicznym możliwość expienia jednocześnie taniego i szybkiego, które jeszcze bardziej przyśpieszają różdżki. Tym sposobem 'naprawili' oni problem trudności wybicia się magów na wyższy poziom.
2. Wprowadzenie sprzedaży run przez NPC.
Tak więc magowie mogą szybko osiągnąć upragniony wysoki poziom i w tym momencie otwiera się furtka do 'ots on rl tibia'. Staje się tak, gdy mag osiągnie poziom pozwalający expić przy pomocy sd/explo i pokrywają mu się koszty. Teraz dostaje nieograniczony zasób run - reszta jest znana.
Czy muszę dodawać jakie to ma konsekwencje w grze?

Co do naprawy tej sytuacji - CipSoft jest bezbronny, ponieważ nie wyobrażam sobie sytuacji, żeby zabrał coś co reklamował jako wielka zmiana w jednym z poprzednich update'ów. A zasadniczym problemem jest fakt, że masa osób już wbiła te 200+ lvle, a MDW jest idealnym przypadkiem "korzyści" związanych z pamiętnym update. Nawet jeśli wycofali by zmiany, te postacie już są, już psują wszystko, co było dobre i tu pies pogrzebany.
Marciniek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-05-2007, 21:16   #518
Piotrek Marycha
Użytkownik Forum

Piotrek Marycha's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo

Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
Piotrek Marycha ma numer GG 7952466
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Browarrior Pokaż post
ja chce tibie 7,4 ale to co ja chce to jest niestety nic....Cipy beda ciagle ulepszac profesja zeby dorownaly innym az w koncu zrobi sie ots.Robia tak zeby miec coraz wiecej zysku z pacc...w koncu im sie skonczy ten zysk
I tak sa juz ustawieni do konca życia....

BTW: Jezeli coraz wiecej zarabiaja to chyba oznacza to ze coraz wiecej ludzi gra, nie?
stary 09-05-2007, 22:02   #519
Browarrior
Zbanowany

Data dołączenia: 03 01 2007

Imię: Siupa
Domyślny

@up: Kurwa chyba napisalem ze dla kozysci to robia...a coraz wiecej osob gra bo dawniej ktos wbijal na tibie i pomyslal "o kurwa ale syf ile sie lvl bije blablabla"a teraz byle noob co sie urwal z jakiegos syfiastego "MU" bierze "ruszczke" bo jest druidem i z niej wali to cala filozofia...tibia jest teraz chujowa i nie mam zamiaru do niej wracac bo nie przewiduje zmian na lepsze(w koncu sie przejada na tej ich "balansacji").w 2003/2004 roku byla o wiele lepsza BYE
Browarrior jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-05-2007, 21:54   #520
Piotrek Marycha
Użytkownik Forum

Piotrek Marycha's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo

Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
Piotrek Marycha ma numer GG 7952466
Domyślny

~double~post~

Ostatnio edytowany przez Piotrek Marycha - 10-05-2007 o 22:10.
Piotrek Marycha jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania