![]() |
#2222 |
Guest
|
![]() Witam ponownie, od jakiegoś czasu zaczełem skilować bo pzrez całego pacca nie miałem kiedy i tak oto słabiutkie skile wbite dziś rano :
![]() oraz oczekiwany 6 mlvl : ![]() ![]() ;] Robiłem poźniej też testy z explo ale wogóle zapomniałem o robieniu ss. Hity w draga chodziły tak od 17-70, słabo !!! @Edit Pomocnik Astona to oszust, to nie jest pierwszy owner frut of honera, pamietam jak Pomocnik Astona miał postać o takim samym nicku jaki tu ma na forum czyli Pomocnik Astona i go przyjeli do gidli Goblet of Fire, a poźniej wywalili go bo kradl z gh poduszki truskawki itp. takie smiecie co leżały na podłodze xD. Serio a Frut of Honera to byl keidys kto inny teraz to noooooob. Ostatnio edytowany przez Adamek-graczpiechota - 09-05-2007 o 11:40. |
![]() |
![]() |
#2223 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2006
Lokacja: J-bie
|
![]() @Up
Leszczu ! Po 1 primo to nie kradłem żadnych truskawek bo nie byłem Pomocnikiem nigdy w Goblet ;[ Jestem 1 i jedynym ownerem Fruta wiec dziecko zastanów sie co piszesz ! NIE DZIECIOM NEO !! @Topic Jakis stary screen ![]() @Down Szkoda mi juz slow na takie dziecko ![]() Nie bede sie z dzieckiem klocil
Owned ; o 21:18 Cesar Vajo [97]: nie nie mam o czym gadac z takim idiotom ;/ seee yaaaaa <IGnoRE> QUESTI DUI COLORI PER SEMPRE! FORZA JUVE BIANCONERI! Jedno Serce ! Jedno Bicie ! Juventus Turyn ! Ponad Zycie ! Ostatnio edytowany przez Pomocnik Astona - 09-05-2007 o 15:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2224 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
rySZ _/ frÓD \_ @edit szczerze? nie! to jest wrecz zalosne. @edit2 a zaczelismy? >_> Ostatnio edytowany przez DexteroO - 09-05-2007 o 16:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2226 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Katowice ; )
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aston Syrius
Profesja: Elite Knight
Gildia: Deja-vu
Świat: Honera
Poziom: 9 0
Skille: 90/89
Poziom mag.: 8
|
![]() Skonczycie ??? -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2227 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2005
Lokacja: Wawa-Tarchomin
Imię: Honeriowy
Profesja: Paladin
|
![]() Cytuj:
[Topic] Żeby nie było fotka odemnie: ![]() Pewnie teraz posypie sie na mnie lawina oskarżeń, ale cóż... PozDro |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2228 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
czy ja mowie, ze jestem "swietoszek"? po prostu Frut to ciota i zlodziej. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2229 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Stan: Zbanowany
Imię: ~Fokus
Gildia: Yesterday Future
Poziom: 102
|
![]() yop.
Nasowa sie jedno pytanie.. Po co? Nasz rysz jest naszym ryszem i mysle ze nikomu nic do tego.. Wsumie to nie dziwcie sie shizie bo to raczej od niego i od marola wywiodlo sie "rysz", a ktos bez jakiej kolwiek wiedzy wyskakuje z tekstem rySz_/, mysle ze lepiej jest zakonczyc temat w takim momencie jaki jest i dac se siana, przeciez to nic nie zmieni, kto bedzie chcial to bedzie nabijał sie z rysz'a, kto bedzie uwazal ze frut to noob to bedzie, kto bedzie jechal po shizie to nie przestanie.. Mowie to tylko po co by "Only honera" sie utrzymala bo jak pewnie 100000000 osob wie gram tez na Guardi, a temat o guardi zostal skasowany wlasnie przez jedna strone a raczej wymiane zdan na niej - ja tego nie rozumiem ale lepiej nie stwarzac okazji jakiemus madremu mod'kowi. /Signed Fokus~ rysZ swierzaQ. _/
![]() |
#2230 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pfft, to ja jestem najwiekszym zlodziejem z tego servera, nie jakis frut! I tego prosze sie trzymac, lubie taka opinie i nikt mi jej nie odbierze : ).
![]() |
#2232 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2007
Lokacja: Ostrzeszów
Gildia: Poj za stoka
|
![]() zalozcie sobie jakis inny temat , i tam sobie pogadajcie o swoich sprawach ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2233 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() to pokazuje, ze ja dobrze napisalem (jesli nie wierzysz - slownik.), wiec zamknij sie juz 14 letnia dziewczynko, jak to sie mowi "dzieci i ryby glosu nie maja". @edit nie napisze juz tu ani jednego posta na ten temat, dla mnie i tak frut to zlodziej i ciota. jak cos komus lezy na zoladku to PW. Ostatnio edytowany przez DexteroO - 09-05-2007 o 18:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2234 |
Użytkownik Forum
|
![]() @DexteroO
Największym frajerem jesteś tutaj ty, najlepiej jakbyś tu wcale nie zaglądał bo jak na Ciebie patrze to mi się robi żal takich sierot jaką jesteś TY! @topic Żeby nie było offtopa przez takich frajerów jak MASTAH SHIZA <śmiech><płacze ze śmiechu> <Shiza & zieloq evul mastaaaaaaahhhhh!!! HAHAHAHAHAH> Atak czegoś tam na ANKH <szkoda że nie wiesz jak wygląda ANKH DexteroO ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Nikaia - 09-05-2007 o 20:03. Powód: Shiza evul mastah nub |
![]() |
![]() |
![]() |
#2235 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2006
Lokacja: Dużo za daleko Dlugosc członka: 5,5m
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
![]() |
![]() @Nikaia.
"Ostatnio edytowany przez Nikaia - Dzisiaj o 20:03. Powód: Shiza evul mastah nub" To było baaardzo przezabawne i prześmiewcze ... akurat na poziomie MAX. 12 letniej dziewczyny ![]() Mój ostatni post na temat tzw. "NORMALNYCH ludzi" (Patrz. Frut , Nikaia etc.) Frut : Jedna prośba ... odpier*** sie od RySZ'u ... bo nie wiesz co to znaczy... miej se tam swoją podróbe typu "haÓwa" ale to tylko daremna podróba... /Hail Dark RySZ _/ power ! Hail Shiza (Zieloq) Hail Fokus xD Hail Reszta uczciwych i normalnych Honeryjczyków xD
![]() |
![]() |
#2236 |
Guest
|
![]() No czekamy jeszcze na inne
|
![]() |
![]() |
#2237 |
Zbanowany
|
![]() to juz na serio moj ostatni post na ten temat.
dziewczynko prosze cie, mialem chara z pacciem jak ty na chleb mowilas "gugu", wiec prosze - zamknij jape... @edit to byla przenosnia >_> nie bede na ciebie "naskakiwal" <lol> Ostatnio edytowany przez DexteroO - 09-05-2007 o 20:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2238 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
|
![]() z tego co wiem to jest temat to wklejania zdjec a nie klotni
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2239 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nastepnym razem załatw sobie lepszych informatorów... żal.pl ![]() A jak na picie powiem "Gaga" to też na mnie naskoczysz? =ooo sraKA _._ & haÓwa _/ Ostatnio edytowany przez Nikaia - 09-05-2007 o 20:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2240 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Stan: Zbanowany
Imię: ~Fokus
Gildia: Yesterday Future
Poziom: 102
|
![]() Zielo i Marol zakonczyli juz temat wiec jezeli chodzi o reszte osob ktore braly udzial w tej "sprzeczce" to zrobcie to samo.. wsumei nie chce mi sie ogladac screenow wlozonych tak aby cos bylo ani czytac jakis dogryzek nie wiadomo z ktorej strony, bo to nie ma zadnego sensu.. A wiele osob uwaza marola i zieloka za lammersow a ja jedynie moge powiedziec ze to najlepsi ludzie jakich poznazlem na tibi i to dzieki nim w jakis tam sposob milo gralo mi sie na honerze
Pamietajcie chlopaki Loyal to the end. Zielo and Marol _/ ![]() ![]() lans