Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Selena

Notki

Selena Wydarzenia z Seleny.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 09-05-2007, 17:07   #1781
Fikar
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 03 2007

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zcawaps
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Domyślny

Need ludzie to rapier Quest
Msg mnie in grze
Łowca Vampirów
Pozdrawiam from Koszlain
Wygracie war
Macie more pomysłow so wygracie
Bye Pa pa (Ironia)
Fikar jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 09-05-2007, 19:38   #1782
Xyriela
Użytkownik Forum

Xyriela's Avatar

Data dołączenia: 01 12 2006
Lokacja: 1337

Stan: Początkujący
Imię: Xyriela
Gildia: Cruroris
Świat: Selena
Poziom: 111
Skille: 0,1 pvp
Poziom mag.: 68
Domyślny

Witam,

Najwazniejszym niusem jest fakt, iz Koti wydostal sie z dlow Gratz m8

Poza tym nic sie nie dzieje na Selenie...

O czym chcialam napisac, to, ofc noobki moga sobie mnie wyzywac, pisac cos chca.. Ale takie osoby jak np Obi The Moon udowadniaja mi, ze warto pisac, bo niektorzy lubia poczytac cos innego niz tylko jezdzenie po sobie ^,^

Zanosilo sie na mala wojne z Voyage, ale mam nadzieje, ze konflikt zostal zazegnany. Pogodzilam sie z Krupcia. Jak zwykle ^^ Chociaz pewnie doprowadzam ja do szalu czasami.. Pozdro Krupcia! Wiesz, ze Cie kocham

Inna sprawa; poszukuje na Selenie osoby, ktora wyczysci mi Green Djinn Questa Oddam supplies ofc. Moj knight Re'Cutie ma 42 lvl wiec nie dam rady nia tego wysolowac

Oto Re'Cutie jak byla mala:

Pozdorwienia dla Selenian, dzis w szczegolnosci dla
Obi The Moon,
ktory mi dal powod zeby sie wypowiadac na forum

Kiss,

Xyriela

P.S. Tu ss z malego hunta, tak jak obiecalam:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Channel saved at Mon Sep 03 00:36:44 2007
00:12 Master Macavelli [108]: chcesz to mozesz zaplacic 300k
00:12 Master Macavelli [108]: i dolaczyc do nas
00:13 Master Macavelli [108]: z tym, ze dajesz nam passy

Dżaper rox
Xyriela jest offline  
stary 09-05-2007, 22:57   #1783
KotiConqueror
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Kraków

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Silent Hill
Poziom: 180
Skille: 104
Poziom mag.: 24
Domyślny

Nie chce mi sie z wami klocic na ten temat. Przyznaje ze tez macie racje ( Marczio i Zalfik) wydaje mi sie ze to subiektywna kwestia kazdego jak postrzega levele i postacie itd. Ja przyznam sie ze nie wiem czemu ale mam duzo wiekszy szacunek do kogos jak ma np level 100 niz do kogos co ma level 99. To jest glupie ale juz to kiedys zauwazylem. Raz liczylem sobie np playerow co mogliby wejsc do jakiejs tam wojny i liczylem akurat od levela 100. Niby to jest tylko 1 level bez roznicy ale po prostu sobie tak jakos ubzduralem i juz. Co do pisania na forum o deadzie to owszem to jest zalosne

Co do slow Marcziego.
Ja mam 160 level a mam moze 100k cashu, jak to jest? Wkurza mnie wlasnie to ze kazdy mysli ze ja czy tam inny hlvl ma w pizdu hajsu. Nie tak nie jest. Ja nei mam hajsu przez deady bo gdy huntuje to tak to robie zeby wychodzic na 0 lub troszeczke na plus. Aby wbic 1 level teraz musze wydac okolo 1mln gp na POI dlach. Loot ktory dostane jest rowniez wart okolo 1 mln moze czasem troche mniej. Ale i tak wole tam expic i miec waste niz bic zalosne 50k? na godzine na poh np,a kase zarobic np poprzez handel. To ze hlvle nie maja hajsu wynika tez z tego ze jak sie ma troche kasy to sie ja traci zaraz np idac na demon hunt albo jakis inny zabawny hunt aby oderwac sie od nudnych dragow itd. Wyjatkiem sa Szwedzi oni chyba maja kase Ale Polacy to chyba nie bardzo tak jak patrze
Co do Nocturnow to chcialbym zauwazyc ze to fraternity ma duza przewage w levelach a jakas Nocturni ich cay czas jada

To tyle
BAJBAJ
KotiConqueror jest offline  
stary 09-05-2007, 23:02   #1784
KubaGuzikkk
Użytkownik Forum

KubaGuzikkk's Avatar

Data dołączenia: 29 07 2005

Stan: Niegrający
KubaGuzikkk ma numer GG . KubaGuzikkk ma login Tlenu rs6biturbo@tlen.pl
Domyślny

Koti dzieki za komenta na fotce :* xD
KubaGuzikkk jest offline  
stary 10-05-2007, 00:11   #1785
krwawycomeback
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 04 2007

Poziom: 150
Poziom mag.: 75
Domyślny

Przyduscie moda zeby zalozyl podforum dla Seleny, bedzie muchos latwiej znalesc. ; P
krwawycomeback jest offline  
stary 10-05-2007, 00:30   #1786
Wolan
Użytkownik Forum

Wolan's Avatar

Data dołączenia: 25 03 2005
Lokacja: 100lica

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Corent
Poziom: 50
Skille: zjebane
Poziom mag.: 5
Wolan ma numer GG 3380888
Domyślny

A ja mimo że gram na selenie to nie orientuje się zbytnio w politykę serwera bo generalnie mi to wisi i powiewa ;p Xyriela to taka osobą której osobiście jakoś nie miałem okazji poznać choć bardzo bym chciał bo nie wydaje mi sie żeby była jakaś zjebana (bez obrazy ) myślę że jak to kiedyś nastąpi (o ile nastąpi) to będzie w miarę normalne (cokolwiek miałoby to oznaczać ;p) a tak w ogóle to pisze tego posta właśnie po to aby jej PODZIĘKOWAĆ!!! za to że jako jedna z niewielu osób tutaj pisze co się dzieje na serwerze i w skrócie mniej więcej wiem co sie na nim dzieje ;p a nie tak jak reszta jeździcie po sobie i to w sumie mało kto wie o co ;p ale to wasza sprawa (moja tylko tyle że muszę sie przekopywać przez nie ;p) a i jeszcze jedno, Ona (tak jak Koti) wie że to tylko gra i nie ważne czy straci kilka lvli, w chuj gp waląc sobie z sd w raty, czy też nabijają sobie rs'a tłukąc siódme lewel. To jest tylko gra i tak prawdę mówiąc gówna was to powinno obchodzić co oni sobie robią z własnymi postaciami (no chyba że to wy jesteście tymi siódmymi lewelami...), Tak czy siak, jak ktoś nie przeczytał mojego posta albo przeczytał a nie zrozumiał (a to jest możliwe...) to w skrócie: DAJCIE SE SIANA Z JEŻDŻENIEM PO NICH BO JEST TO CO NAJMNIEJ BEZ SENSU TYLKO ZDĘDNE POSTY NABIJACIE ;P

Sie zmęczyłem i straciłem wenę więc nic więcej nie napisze a jak ktoś napisze że asslicker to mam to mniej więcej koło jelit...

Yours faithfully
Wolan

edit:
@up
jak masz problemy to bierzesz opcje szukaj, wpisujesz "only selena" i zazwyczaj (o ile są nowe posty) to są na pierwszej stronie zarówno "wydarzenia z seleny" jak i "only selena"

Ostatnio edytowany przez Wolan - 10-05-2007 o 00:33.
Wolan jest offline  
stary 10-05-2007, 01:08   #1787
KubaGuzikkk
Użytkownik Forum

KubaGuzikkk's Avatar

Data dołączenia: 29 07 2005

KubaGuzikkk ma numer GG . KubaGuzikkk ma login Tlenu rs6biturbo@tlen.pl
Domyślny

@up;
Jestem nabijacz zbednych postow i jezdze po wszystkich :<
<jedzie_wolana>
KubaGuzikkk jest offline  
stary 10-05-2007, 01:23   #1788
Iomer Thunderblade
Użytkownik Forum

Iomer Thunderblade's Avatar

Data dołączenia: 17 07 2004

Profesja: Elite Knight
Gildia: Rampage
Poziom: +10
Skille: NAO!!
Poziom mag.: 8
Domyślny

@wolan

ASSLICKZORE :| ?!@?

Iomer Thunderblade jest offline  
stary 10-05-2007, 05:01   #1789
Xyriela
Użytkownik Forum

Xyriela's Avatar

Data dołączenia: 01 12 2006
Lokacja: 1337

Imię: Xyriela
Gildia: Cruroris
Poziom: 111
Skille: 0,1 pvp
Poziom mag.: 68
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wolan Pokaż post
A ja mimo że gram na selenie to nie orientuje się zbytnio w politykę serwera bo generalnie mi to wisi i powiewa ;p Xyriela to taka osobą której osobiście jakoś nie miałem okazji poznać choć bardzo bym chciał bo nie wydaje mi sie żeby była jakaś zjebana (bez obrazy ) myślę że jak to kiedyś nastąpi (o ile nastąpi) to będzie w miarę normalne (cokolwiek miałoby to oznaczać ;p) a tak w ogóle to pisze tego posta właśnie po to aby jej PODZIĘKOWAĆ!!! za to że jako jedna z niewielu osób tutaj pisze co się dzieje na serwerze i w skrócie mniej więcej wiem co sie na nim dzieje ;p a nie tak jak reszta jeździcie po sobie i to w sumie mało kto wie o co ;p ale to wasza sprawa (moja tylko tyle że muszę sie przekopywać przez nie ;p) a i jeszcze jedno, Ona (tak jak Koti) wie że to tylko gra i nie ważne czy straci kilka lvli, w chuj gp waląc sobie z sd w raty, czy też nabijają sobie rs'a tłukąc siódme lewel. To jest tylko gra i tak prawdę mówiąc gówna was to powinno obchodzić co oni sobie robią z własnymi postaciami (no chyba że to wy jesteście tymi siódmymi lewelami...), Tak czy siak, jak ktoś nie przeczytał mojego posta albo przeczytał a nie zrozumiał (a to jest możliwe...) to w skrócie: DAJCIE SE SIANA Z JEŻDŻENIEM PO NICH BO JEST TO CO NAJMNIEJ BEZ SENSU TYLKO ZDĘDNE POSTY NABIJACIE ;P

Sie zmęczyłem i straciłem wenę więc nic więcej nie napisze a jak ktoś napisze że asslicker to mam to mniej więcej koło jelit...

Yours faithfully
Wolan

edit:
@up
jak masz problemy to bierzesz opcje szukaj, wpisujesz "only selena" i zazwyczaj (o ile są nowe posty) to są na pierwszej stronie zarówno "wydarzenia z seleny" jak i "only selena"

LOOOOL 50 knight i mnie nie zna jeszcze WOoooOt?
Kurde, o jednego knighta mniej do PA (bo juz sobie zaskarbil moja przyjazn ), niedobrze :s z czego ja bede zyla..

Tak na serio to mi sie zdarzylo walnac sd w spidera :O ale dawno temu
Nie zabijam zbyt wiele 7 lvli. W ogole na Selenie coraz trudniej znalezc cel PK poniewaz wszyscy sie znaja i glupio by mi bylo zabic best frienda siostry przyjaciela taty brata...

Dzis maly up.. a wlasciwie wczoraj, bo dzis juz czwartek..

No, ale dosc o mnie. Jesli chodzi o niusy na Selenie, to Thorval zostaje!!! JEJEJE
Nie zeby byl jakims moim super mega bloodbro, ale jednak mam do niego slabosc

Oprocz tego wszystko wskazywalo na to, ze odbedzie sie open battle, wiekszosc membersow Cruoris pojawila sie online, sporo bylo tez z Fraternity. Koniec koncow to walki nie doszlo, nad czym ubolewam, poniewaz walki sa bardzo ekscytujace

To by bylo na tyle,

pozdrowienia dla wszystkich zakochanych tibijczykow,

Xyriela

P.S. Jakos nie moge sie powstrzymac, zeby i tego tu nie wrzucic..
Jesli chodzi o pekowanie i pk teamy.. :d (ja z nimi nie pekowalam jakby co )

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Channel saved at Mon Sep 03 00:36:44 2007
00:12 Master Macavelli [108]: chcesz to mozesz zaplacic 300k
00:12 Master Macavelli [108]: i dolaczyc do nas
00:13 Master Macavelli [108]: z tym, ze dajesz nam passy

Dżaper rox
Xyriela jest offline  
stary 10-05-2007, 08:27   #1790
Ezh
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 05 2007

Domyślny

Czytajcie gazetke xyrieli ona podaje najnowsze informacje z seleny"Prosto z piekarnika" xd
Ezh jest offline  
stary 10-05-2007, 13:39   #1791
Suk Suk
Zbanowany

Data dołączenia: 18 04 2005

Stan: Aktywny Gracz
Poziom: 139
Poziom mag.: 71
Domyślny

Te forum staje się coraz śmieszniejsze ludzie się kłócą o jakąś gre i to non stop... Lubie Kotiego ale napisał jeden błąd tzn o Larosie... Skoro uważasz że laros nie robił pa to zapomniałeś o tym wypadku gdy razem zabiliście mi siostre a laros miał taki powód że nie lubił mnie nie mógł mnie zabić to zabił mi siostre i to było wszystko. Więc nie moge się zgodzić że laros nie robił pa fakt był namniejszym pa z h-lvl ale i tak robił pa. A co do innych Ja też święty nie jestem , i nie rozumiem czepiania się w ogóle o pa tzn chodzi mi o postronne osoby które nie padają ofiarą pa a się wypowiadają. Już nie będe mówił ile ludzi (przed wojną) pisało "idziemy kogoś pa" , "nie mam kasy chodź kogoś zabić" sam tak robiłem jeszcze za czasów kiedy grałem Voyantem... xD

A co do sytuacji na selenie to mi się coraz mniej podoba po wojnie w ogóle nie będzie z kim grać pewnie ale to czas pokaże tak czy inaczej ja mam chyba jakiś okres gry z głowy (nie mam passów i rk mi nie działa)

Ethiellant/Voyant.
Suk Suk jest offline  
stary 10-05-2007, 14:40   #1792
4drian
Użytkownik Forum

4drian's Avatar

Data dołączenia: 07 05 2007

Świat: Selena 4ever
Evul x]

Śmierć Pirreusa xd (dawno temu )

www foteka.pl/22e72509c48659b18c28f991e714761b

Niemiał szans
4drian jest offline  
stary 10-05-2007, 15:35   #1793
zalfik
Użytkownik Forum

zalfik's Avatar

Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń

zalfik ma numer GG 2130859
Domyślny

To ja sie jeszcze odniose do tekstow "nie podoba Ci sie to idz na non-pvp".
Wiekszosc z Was nie rozumie idei istnienia roznego rodzaju servow.
Bo ja kazdej osobie, ktora gra w ta gre po to by zabijac innych graczy moge odpowiedziec "idz na pvp-enforced".
Otoz PVP z zalozenia istnieje po to, aby moc sie bronic przed chamstwem i atakiem innych graczy. Tzn: ktos Cie okradnie, mozesz go zabic; ktos Cie obraza albo wpada na Twoje expicho, mozesz go zaatakowac.
A co poniektorzy ubzdurali sobie, ze jak jest PVP tzn. ze moge isc na low lvl zarabiac kase.
I to wlasnie dlatego nigdy nie gardze nikim ze wzgledu na lvl. Czy to mniejszy czy wiekszy od mojego!

Amen

Zaje*iste koszulki ^_^
Poradnik korzystania z HijackThis
www.ortografia.pl
zalfik jest offline  
stary 10-05-2007, 15:35   #1794
Komin
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2006
Lokacja: Gąbin

Profesja: Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wolan Pokaż post

Zgadzam się z Tobą w stu procentach
stary 10-05-2007, 16:47   #1795
Ushka
Zbanowany

Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Bielsko-Biała _/

Imię: Maciek
Świat: Prawdziwy
Poziom: Co?
Skille: Wtf??
Poziom mag.: o0
Domyślny

Sagzer hacked~

Oto co dzisiaj hacker napisał.
15:11 Sagazer [111]: cruoris is target 15:11 Sagazer [111]: and friends
Hrhr, Frat~ są podejrzenia na was!! =D
Ushka jest offline  
stary 10-05-2007, 19:09   #1796
Wolan
Użytkownik Forum

Wolan's Avatar

Data dołączenia: 25 03 2005
Lokacja: 100lica

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Corent
Skille: zjebane
Poziom mag.: 5
Wolan ma numer GG 3380888
Domyślny

Cytuj:
LOOOOL 50 knight i mnie nie zna jeszcze WOoooOt?
Kurde, o jednego knighta mniej do PA (bo juz sobie zaskarbil moja przyjazn ), niedobrze :s z czego ja bede zyla..
pisałem że polityke i w to co sie na selenie dzieje zbytnio nie wnikam a Ciebie to może kiedyś tam widziałem jak gdzieś biegłaś ale to sie raczej nie liczy ;p a i nie chodziło mi o zaskarbienie sobie twojej przyjaźni, raczej o to że po prostu jadą po tobie tak żeby tylko sobie po kimś pojeździć... a jak juz chcesz być moim friendsem to napisz mi priwa w tibii cos w stylu "hi pl?? plx friendz, chćmy huntowac razem bo jestes taki super!!11..."
stary 10-05-2007, 19:39   #1797
Darco
Użytkownik Forum

Darco's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2006

Imię: Darconix
Poziom: 41
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zalfik Pokaż post
Bo ja kazdej osobie, ktora gra w ta gre po to by zabijac innych graczy moge odpowiedziec "idz na pvp-enforced".
Otoz PVP z zalozenia istnieje po to, aby moc sie bronic przed chamstwem i atakiem innych graczy. Tzn: ktos Cie okradnie, mozesz go zabic; ktos Cie obraza albo wpada na Twoje expicho, mozesz go zaatakowac.
A co poniektorzy ubzdurali sobie, ze jak jest PVP tzn. ze moge isc na low lvl zarabiac kase.
I to wlasnie dlatego nigdy nie gardze nikim ze wzgledu na lvl. Czy to mniejszy czy wiekszy od mojego!

Amen

Z tego co widze jest tu tylko mowa o PA. Ja zabijam TYLKO wyzsze lvle. Czy chcesz tez powiedziec, ze to jest bez sensu?? To jest tylko gra i nie widze powodu do tego by nie moc zabijac. PA i PK zawsze beda. Kazdy zabija taki lvl na jaki go stac.

Co do wojny to z Fraternity wczoraj bylo za malo osob.
Darco jest offline  
stary 10-05-2007, 20:35   #1798
Marczio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack

Stan: Usunięty
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
Marczio ma numer GG 1065481
Domyślny

Cytuj:

Amen
Jak widzisz idea jest dobra ale zastosowanie znajduje moze w 1% wykonywanych na tego typu serwerach zabojstw. Reszta to random lub loot pk i prawde mowiac mi to nie przeszkadza. A traktowanie ludzi po lvlach, no coz ja sam bedac 50 lvlem pamietam tych ktorzy teraz maja po 100 a wtedy mieli moze 20-30 i robi mi sie zal ze prawde mowiac to oni sie w ogole nie zmienili dalej im sie wydaje ze duzo wiedza tylko ze teraz jeszcze mysla ze maja super sile to moge cwaniaczyc. Tu uklon w strone tych ktorzy mimo awansu na wysokie lvle nie zapomnieli o swoim szaranczq.
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one?
Marczio jest offline  
stary 10-05-2007, 21:31   #1799
zalfik
Użytkownik Forum

zalfik's Avatar

Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń

zalfik ma numer GG 2130859
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Darco Pokaż post
Z tego co widze jest tu tylko mowa o PA. Ja zabijam TYLKO wyzsze lvle. Czy chcesz tez powiedziec, ze to jest bez sensu?? To jest tylko gra i nie widze powodu do tego by nie moc zabijac. PA i PK zawsze beda. Kazdy zabija taki lvl na jaki go stac.
Nizsze, wyzsze lvl... who cares...
Rozumiem, ze to PVP, rozumiem, ze mog amnie zaatakowac PK, ale bez przesady. Jesli 120 ms idzie sobie zarobic w ten sposob, ze zabija mnie 50 lvl to jest to dla mnie zenada... od takiego grania sa wlasnie servery pvp-enforced.
Kiedy zaatakowal mnie ~50 mag i probowal zabic to nie plakalem, ze PA/PK, bo MIALEM JAKIEKOLWIEK SZANSE. A jakie szanse moze miec 50 lvl ze 120?

Tak, to tylko gra, ale gra ktora lubie. Wlozylem troche wysilku we wbicie swojego lvl i chcialbym, zeby inni uszanowali moja prace.

A pieprzenie, ze PA i PK jest wszedzie... jest, ale to co sie dzieje na Selenie przekracza wszelkie normy. Tak jak mowilem, w koncu bedzie tak, ze zostana same "hajlvl" i beda robic PA na sobie nawzajem....

Zaje*iste koszulki ^_^
Poradnik korzystania z HijackThis
www.ortografia.pl
zalfik jest offline  
stary 10-05-2007, 22:17   #1800
Darco
Użytkownik Forum

Darco's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2006

Imię: Darconix
Poziom: 41
Domyślny

Cytuj:
Nizsze, wyzsze lvl... who cares...
Rozumiem, ze to PVP, rozumiem, ze mog amnie zaatakowac PK, ale bez przesady. Jesli 120 ms idzie sobie zarobic w ten sposob, ze zabija mnie 50 lvl to jest to dla mnie zenada... od takiego grania sa wlasnie servery pvp-enforced.
Kiedy zaatakowal mnie ~50 mag i probowal zabic to nie plakalem, ze PA/PK, bo MIALEM JAKIEKOLWIEK SZANSE. A jakie szanse moze miec 50 lvl ze 120?

Tak, to tylko gra, ale gra ktora lubie. Wlozylem troche wysilku we wbicie swojego lvl i chcialbym, zeby inni uszanowali moja prace.

A pieprzenie, ze PA i PK jest wszedzie... jest, ale to co sie dzieje na Selenie przekracza wszelkie normy. Tak jak mowilem, w koncu bedzie tak, ze zostana same "hajlvl" i beda robic PA na sobie nawzajem....

Moze pamietasz Zalfik jak Cie kiedys zaatakowalem?? Mam filmik jeszcze z tego. Od razu widzialem, ze mam do czynienia z kims kto umie sobie radzic w trudnych sytuacjach... Pobawilem sie, puzniej z powodu braku amunicji zostawilem
Darco jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania