|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: ByDgOsZcZ
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xenossadon Olin
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 60+
Skille: 85/84
Poziom mag.: 6
|
![]() Ja powiem tak ;]
Cale ruthless to zajebane nooby Pan SoTdA - Myslalem ze jestes wporzadku ze jestes normalny a tu ostatnio slyszalem ze jestes najgorszy z nich no i duzo ludzi gada ze hackujesz :/ Pan Mdw - Zjeb genetyczny i wogle, kopia hulka, w wywiadach pisze ze odpisuje a jak nie to ze nie ma czasu kolega raz napisal i otrzymal odpowiedz 14:32 Mateusz Dragon Wielki [294]: wy*******aj noobie jebany Pan Herganon, Achon Elaw, i jakis tam loch na Stry~ blokaliscie dritie i tego wam nigdy nie zampomne za co ten blok?? Za to ze lepiej od was expi?? Pan Liromor - Slyszalem ze tez niezle ziulko ze nienawidzisz polakow to czemu sie przylaczyles do ruchaczy??? Poniewaz sa niby najlepsza gildia na Harmoni??? Ostatnio edytowany przez Xenossadon_Olin - 05-05-2007 o 06:45. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2005
|
![]() Cytuj:
![]() a co do innych mial bym wontpliwosci , a co do mdw to on specjalnie tak robi bo wie ze jak np pogro spodoba sie tam expienie to on juz nie bedzie mogl wbijac 2 mln dziennie bo resp bedzie zajety... wiec robi tak zeby zniechecic ludzi aby tam wogole przychodzili..... A co do pogro to ludzie ja blokoja bo dobrze expi no i to jest czysta zazdrosc , wystarczy wywnioskowac z filmu herganona ze robia to tylko dlatego ze zaczela wbijac 1 mln dziennie + wiec juz jak ktos tyle wbija to trzeba mu all zjebac... i W Tym Jest Moc Ruthless...... A co do Driti to tez jest taka sama sytuacja jak z pogro , ludzie mysla ze ona szaruje... ale to nie jest prawda , poprostu ma czas na gre to gra co nie ? ... kogo to interesuje , a to jest czysta zazdrosc z ich strony.. bo wyprzedza ludzi z lvl. a przecierz tak nie moze byc zeby jakis przecietny gracz mial wiekrzy lvl od Bossa Z Ruthles ..... Gdyby Tylko Pogro Napisala do mnie to zapewne tez bym przylecial i pomogl , tak jak bylo z dritia. Gdybym sie postaral to byl bym tam w 5 min , nawet Abelius lecial tylko pancres go blokowal m walami -.- a pogro wlasnie konczyla hunta , nie miala juz nic mf dlatego tez padla, ma nauczke zeby nosic ze soba sd ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 06 2006
Imię: Thansis
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 151
Skille: 103/104
Poziom mag.: 8
|
![]() Dziecinada
![]() Gratuluje pomysłu lol. Zobaczymy komu sie znudzi. Wam zakładanie 1 lvlowych charów na Guardii, czy mi dawanie ignorów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Świat: Candia
Poziom: 250
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Navoxiv
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Preliator Noxis
Świat: Galana
Poziom: 110
Skille: 97
Poziom mag.: 20
|
![]() Czasami mam wrazenie ze niektore 200+ z Harmoni to takie same nooby co 8lvlve fri itanz tyle ze umieja expic ....
Zlodzieje, lurerzy itd........
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 01 2007
|
![]() @Stolar
"expi szybciej od niektorych ludzi z Ruthless" Powiez mi jak np taki Herganon ma expic szybciej od Elder Druida tanio i szybko????????? Pomyslales o tym? nie wiec zamknij morde i sie nie wypowiadaj bo g*wno wiesz na temat driti/pogro chyba jakby wiedzieli ze gra solo to by jej nie atakowali???? maja dowody na to i robia to i udaje sie im to zawsze. Od sharingu Driti wiedza juz od 2 lat a pogro od poczatku Wand update. Wiec jak niewiesz to prosze cie wyjdz pogadaj szczerze z pogro/dritia i popytaj sie ich dlaczego tak Ruthless ich nie widza na Harmoni. cyaj hail Epicranio |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
Chore sytuacje tam sie dzieja.
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]() "Pan Herganon, Achon Elaw, i jakis tam loch na Stry~ blokaliscie dritie i tego wam nigdy nie zampomne za co ten blok??~"
Chodzi mi o "wam nigdy nie zapomne" <- na pewno dużo ludzi przejmie się tym że Ty tego nie zapomnisz xDDD Btw. Co Cie typie obchodzą sprawy, które Ciebie nie dotyczą ? Patriota widze sie znalazł, i obrońca praw tibijczyka ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2007
Stan: Początkujący
|
![]() Ten pierwszy film troche lepszy bo dłuższy.
Mateusz Powodzenia [1]: Siema --- jak to zobaczyłem to jebłem z krzesła ![]() Ostatnio edytowany przez Wendaren - 12-05-2007 o 17:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Zduńska Wola
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
|
![]() Weźcie dajcie spokój w ogóle to miał być temat z filmem a nie kłótnia na temat świata na którym gra MDW.
Wygraj Nokie N70 |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: W biednym kraju
Imię: Jack Tortoise
Świat: Menera
Poziom: 65
Skille: 76/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Jak się gra na pvp to trzeba sobie życie umilać bo niemożna ani peczyć ani zrobić jakiegoś PA to trzeba lurować na ludzi których się nei lubi, proste jak drut
![]() ![]()
![]() |
#53 |
Guest
|
![]() Widac ze ma juz wszystko obcykane co gdzie i jak;]
|
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2007
|
![]() Taki nudny ten filmik :> Biega na dole i wchodzi na góre, zabija tak 3 demony, i idzie na gore zabija DL i 2 demony i tak w kółko...nudne XD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Płock
Świat: RL
|
![]() Cytuj:
@down Ta, wpadam dzisiaj do autobusu (zaliczenia miałem dzisiaj ^^), a tu jakieś dzieci, które jechały do gimnazjum nawijały o tibiii (nie o mdw, ale o tym drugim: taifun coś tam). Ostatnio edytowany przez owntibia.exe - 09-05-2007 o 19:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Cytuj:
@down jest coś takiego jak ignorowanie osob nie bedących na liscie VIPów(:
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa Ostatnio edytowany przez Etoric - 09-05-2007 o 21:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2006
Lokacja: W kartonie
Stan: Na Emeryturze
|
![]() To musi być nudne... idziesz demon sdsdsdsd nie ma,lot,blesed wooden stake i tak w kolko
![]() jezsce dostajesz 15 wiadomości typu "Goldan lags pliz to krazodoon"
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2006
Stan: Początkujący
Imię: Styles'Of Beyond
Świat: Guardia
Poziom: 8
Skille: 18/16
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() zbluzgacie mnie za to co powiem na 100%
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Cytuj:
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: Zielona Gora
Stan: Niegrający
Imię: Bake Samo
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
Poziom: 138
Skille: 97/96
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
polak polakowi... lmfao. takie rzeczy mnie nisza.
![]() |