![]() |
#1941 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2007
Lokacja: Polska
Stan: Początkujący
Imię: Dripek
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
|
![]() Nerana Tez pewnie niezly swiat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1943 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2005
Profesja: Knight
|
![]() ![]() btw gz advancow ;] |
![]() |
![]() |
#1944 |
Zbanowany
|
![]() No a według mnie lepiej wbić skila odrazu... bo po co męczyć się i bić z meele skoro można na tym lvlu biegać po tombach czy gdzieś ;>
|
![]() |
![]() |
#1945 |
Zbanowany
|
![]() Ja pacca jzu nie mam wiec tomby odpadaja ;p pozatym nie meczylem sie co do tego lvlu wierz mi :] Pacca kupie jak bede mial kase w tibii bo waste jest kupowac za RL CASH. Gram dlugo wiec nie wyzywaj mnie od noobow ;) A co do legendy daj name i serwer na ktorym byles "Legenda" Ja kiedys tez myslalem ze jestem legenda kiedy to 100 lvl mowil mi ze "legenda obsidi" odchodzi prawde mowiac bralem udzial w wkilku wojnach z lvlem sie nie wybilem a PA robilem..jak mozesz to powiedz jak stales sie legenda zpewne bedziesz tak jak ja..ale szybko zdanie zmienisz ;]
|
![]() |
![]() |
#1946 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha
Stan: Niegrający
Imię: Zrywna Szkapa
Gildia: Sexy Team
Świat: Nerana
Poziom: 176
|
![]() ooo, ja wątpię, czy nie przestrzeganie zasad gry w którą grasz jest powodem do zachwytu...
Gz Moderatorów. ![]() 18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie 22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT Ej, nie uciekajcie misie :/ http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss |
![]() |
![]() |
#1947 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1948 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Śląsk
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
|
![]() Ostatnio edytowany przez ZamZiro - 09-05-2007 o 21:01. |
![]() |
![]() |
#1949 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gz 130 ^^
Gz Moderatorów. ![]() 18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie 22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT Ej, nie uciekajcie misie :/ http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss |
![]() |
![]() |
#1951 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Śląsk
|
![]() Cytuj:
Nie no rozwaliłeś mnie stary <lol2> masz jakieś dowody na to... ![]() Ja gram sam od początku serwa... ![]()
<Old Zam> Ostatnio edytowany przez ZamZiro - 09-05-2007 o 22:38. |
|
![]() |
![]() |
#1952 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2006
Lokacja: -
Imię: Domysl sie;]
Gildia: Victis
Poziom: 185
Skille: 00/00
Poziom mag.: 9
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1953 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Ino
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zili Zelin
Gildia: Cze
|
![]() Mam pytanie czy tez macie teraz takie lagi , ja expie teraz na tak zwany "Szkapa Style" - bez eq i obrywam ostro wiec na expienie na lagu nie moge sobie pozwolic i niewiem czy to wina mojego net providera czy serwery znow sie jebia ;/
|
![]() |
![]() |
#1954 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2007
Lokacja: Kielce
Imię: Stare dobre czasy
|
![]() Cytuj:
Nawet jakby miał to co Was to obchodzi? Faktem jest to że są ludzie którzy wiedzą jak wykorzystać czas(marnowany na tą grę) tak jak Zam Ziro na Neranie, Makaveli Thug na Candi czy najlepiej wam znany MDW na Harmoni. Przeszkadza wam dzielenie kont? Z jednej strony to nie sprawiedliwe że ktoś ma fajny lvl bo gra kilka osób, ale jak wiecie od jakiegoś czasu jest coś takiego jak stamina. Żeby stamina była w normie powinno się ekspić 8h-/+ dziennie. Ale też trzeba się zastanowić czy nie ma plusów dzielenia kont biorąc pod uwagę życie prywatne. No bo kto zdrowy wytrzyma przed komputerem 10h+? @Zam Ziro Nie przejmuj się opiniami zazdrosnych ludzi, wiesz co robisz i robisz to dobrze, byle tak dalej. Powodzenia na przyszłym anni ![]() Yours P.Y. |
|
![]() |
![]() |
#1956 |
Użytkownik Forum
|
![]() No...Ja wytrzymuję nawet do 19h, a raczej nie jestem mutantem od dr. Xawiera xd
"Szkapa Style" - to mnie rozbroiło xDDDD
![]() |
![]() |
#1957 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 05 2007
|
![]() Grać 19h to nie problem tlyko zecz polega na tym jak go wykozystasz czy na staniu pod depo i robieniu runek czy na konkretnym expie .
ja najwiecej siedzialem 19h w tibi i na scrabkach siedzialem ( a neranie jakz aczynalem ) ;] |
![]() |
![]() |
#1959 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2007
Lokacja: Kielce
Imię: Stare dobre czasy
|
![]() Cytuj:
Jak bym Cię nie znał....ale Cię znam ![]() 19h( 1 owner bez bota lub macro, przy kompie) człowieku zastanów się.... A więc zostaje ci 6h, ciekaw jestem na co je wykorzystasz? Owned To nie jest złośliwy post...Szkapa jeśli to prawda że grasz 19h/day to zgłoś się gdzie trzeba choć w to nie wierze patrząc na twój lvl @Myszoon I agree. @Lampa: lepiej wykorzystaj 19h na ortografie... a potem na scrabki <noob2> Yours P. Y. Ostatnio edytowany przez Hu'Hu - 10-05-2007 o 00:12. |
|
![]() |
![]() |
#1960 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Olsztyn
Imię: Pandev
Poziom: 60
Skille: 70
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() huheuhe ^^
Moje max to 14h i 45 min i nie wbijalem tego sam kumpel se uhy robil ![]()