![]() |
#701 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Bytom
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Master Tusk
Profesja: Rookstayer
Gildia: Infernal Majesty
Świat: Eternia
Poziom: 2+
Skille: xx/xx
|
![]() Czyżbyś Ciufcia przeszedł na złą stronę mocy?
![]() Moze jak mi bana zdejmą wezme sie za lekkie expienie...narazie mam dosyc trapowania ![]() (#) Instynkt Takie "korekty" mogłaś mu wysłac na PW[sama napisalas w swojej wersji przedostatniego pkt, że wszelkie sprawy należało by przekazac prywatnie] więc najpierw zastanów się, czy sama dobrze wykonujesz polecenia które piszesz/proponujesz innym. Niewiem czemu, ale po Twoich postach mam wrażenie że czujesz się lepsza od innych. Swoimi "inteligentnymi" wypowiedziami pokazujesz, że zawsze reszta jest winna, nigdy Ty. Nie będę przytaczał przykładów, ponieważ myślę, iż będą zbędne. Przypomniała mi się jedna Twoja wypowiedź[w temacie dotyczącym wywiadu z Master Slayer'em],pozwolę sobie ją zacytowac: Cytuj:
Wiem, i tak wyjdzie że to ja jestem "be be", ponieważ ja jestem zwykłym graczem i niemam 91lvl na rooku. To są tylko moje "iluzje?", nikt mnie ich nie pozbawi więc...."możecie mi pojeździc" ![]() edit:tylko że ja jestem świadomy iż zrobiłem offtop, i moge to otwarcie powiedziec, nie tak jak inni, że zwalają na innych, prawda? ![]() Ostatnio edytowany przez MasterTusk - 04-05-2007 o 15:05. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#702 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2005
Lokacja: wygodna
Stan: Na Emeryturze
Imię: Paladyn on rook
Gildia: Ironbeards Clan
Świat: Aldora
Poziom: 50
|
![]() @Mowich.
Ładnie to tak robić zdjęcia za moimi plecami? Żartuję oczywiście... ![]() Ostatnio edytowany przez kuba1324 - 01-05-2007 o 14:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#703 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Lokacja: Śląsk
Profesja: Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 41
Poziom mag.: 47
|
![]() Bardzo ładne fotki jak na wysepkę nowych, nie wiedziałem, że taka ciekawa może być xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#704 | ||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.
Imię: Soru Halton
Gildia: Boy Better Know
Świat: Antica
Poziom: 43
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Milan ognia - 01-05-2007 o 23:04. |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#706 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Imię: Drengir Rook Stayer
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
Poziom: --
Skille: --
Poziom mag.: --
|
![]() Właśnie miałem to napisać
![]() ![]() ![]() te zdjęcia mnie natchnęły po kradzieży moich rare'ków ![]() ![]()
![]() |
#707 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: KrainaNibyNiby
Imię: Eternia eht tseb
Świat: Eternia
Skille: 26 fist
|
![]() @Paladyn on rook
Jestem pełen podziwu. Jesteś chyba 1 rookstayerem, który osiągnął 30 skilla w meele. I mam takie pytanko: ile trwał trening ? Jeszcze raz GZ |
![]() |
![]() |
![]() |
#709 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @Rogver
Tobie też gratuluję ![]() @Ciufcia No vocation to raise fist fighting from 10, 100% to 30 = 184h, 40m, 34s.* Dolicz do tego kolejne kilkanaście godzin za zmianę potworków/użeranie się z noobkami, itp. Wychodzi więc ponad ~200 godzin(Fista zacząłem trenować niecały rok temu). Czas treningu 1 % na poszczególnych skillach. Time for 1% at skill 20 = 0h, 0m, 57s. Time for 1% at skill 21 = 0h, 1m, 26s. Time for 1% at skill 22 = 0h, 2m, 9s. Time for 1% at skill 23 = 0h, 3m, 14s. Time for 1% at skill 24 = 0h, 4m, 51s. Time for 1% at skill 25 = 0h, 7m, 17s. Time for 1% at skill 26 = 0h, 10m, 56s. Time for 1% at skill 27 = 0h, 16m, 25s. Time for 1% at skill 28 = 0h, 24m, 37s. Time for 1% at skill 29 = 0h, 36m, 56s.* Cytuj:
Podejrzewam, że na Antice znalazłoby się paru hardcorowców z ~30+ fistem ![]() Dziękuję za serdeczne komentarze. (*) według kalkulatora na pskonejott.com |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#710 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: God Wars Dungeon
Imię: Tathar von Xellio
![]() |
![]() Omg 30 fist na rooku xD Ino mogę pogratulować xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#711 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2006
|
![]() Simon dobra robota. Pozbyliśmy się kolejnego botera na Candi. Gratuluje i dziękuje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#712 | |
Rook-User roku 2007
Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
|
![]() Cytuj:
Gratuluje takiego osiągnięcia ![]() ![]()
Chwile z życia Pana Klocka ![]() ![]() "W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda" -Krusk zabójca Tanar'ri |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#713 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2006
Lokacja: Rookgaard o.O Posty: Osiem.
Imię: Darth Evol
Poziom: 70
Skille: xx/xx
|
![]() @Kuba & Roqver
Gratuluję cierpliwości i wytrzymałości. Mi odechciało się trenować pięści przy 18 skillu ![]() Czekam na pojedynek z Mino ![]() @Up SSJ3 też najs ^^ @Down Mam czas ![]() Ostatnio edytowany przez Evol - 10-05-2007 o 01:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#714 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up.
To sobie jeszcze poczekasz... :s Cytuj:
![]() Co do tej 'walki', co masz na myśli? ![]() Ostatnio edytowany przez kuba1324 - 09-05-2007 o 23:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#715 | |
Rook-User roku 2007
Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
|
![]() Cytuj:
Mam na myśli Test Server, jakieś zaciszne miejsce na mainie. Wychodzimy z rooka jako sorce i sie pojedynkujemy na pięści ![]() Oczywiście tylko tarcza, bez zbroi ![]() @Topic Gratuluje awansów ![]()
Chwile z życia Pana Klocka ![]() ![]() "W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda" -Krusk zabójca Tanar'ri |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#716 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gofin
Świat: Azura
Poziom: 24
Skille: 22/24
|
![]() Wielkie gratulacje 30 fista. W D&D byłbyś epickim Mnichem z 30lvl, a w filmach akcji Jackie Chanem
![]() A tutaj masterzy fista na Rookgaardzie: http://www.rookstat.com/fist.php |
![]() |
![]() |
![]() |
#717 |
Redaktor
|
![]() Up. No coz moze i nei tycza sie tego czy owego. Ale dla mnie nie robia wiekszego problemu. Pokazal jak mozna pobawic sie w DOM na rooku
![]()
![]() |
#718 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2006
Gildia: Nie Gram
Świat: W
Poziom: Ten
Skille: Shiiiit
Poziom mag.: !!
|
![]() Cytuj:
Ale jakby tysiace nOObow takie fotki wklejalo??co by sie stalo..pomysl ![]()
12:08 Knajcik Adi [12]: jednak to prawda ze ci co maja pacca to ich mama nie kocha |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#719 | |
Redaktor
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#720 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2006
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Dla mnie fotka jest ok, same foty z lvlami, kolekcjami i awansami byłyby nudne. A właśnie, przypominam: Cytuj:
@temat~ Wielkie gratulacje z okazji wbicia tego 30. hmm skilla ;). Naprawdę niezły wyczyn! @Rogver, Drangir~ Dziękówka ^^
11:52 Oscarius Niveus [38]: you are like a little wood nymph or a rich hobbit 18:36 Gatao-brother [12]: main hunted 12:37 Gamemaster: Hamburger joppie is banished ![]() Ostatnio edytowany przez nosane - 10-05-2007 o 12:44. |
|||
![]() |
![]() |