![]() |
#581 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Na planecie Ziemia
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Secura
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#582 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Poland
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Neo Thrill
Profesja: Knight
Gildia: -||-
Świat: Eternia
![]() |
![]() Moje Magic Light Wanda uzylem w kazdym miejscu gdzie sa jakies "tajemnice rookgaardu "(czyt. banialuki)
Poza tym nie ten temat ,w tym temacie chodzilo o "zdobycie spike sworda" a nie o zastanawienie sie jak zdobyc cos /dojsc do czegos |
![]() |
![]() |
#583 |
Użytkownik Forum
|
![]() Troche pomyślałem i doszłem do wniosku:
![]() Czerwonym - oznaczylem punkty, które zauwazyłem na mainie i które można schować dźwignią. To jest pewne nawet sam wygląd tych punktow przypomina "Kolce" które się chowają i wysuwają. BArdzo podobne były w Prince of Persia. Zielonym - oznaczyłem luki, przez ktore mozna przejść. Są to puste pola. Pomarańczowym - zaznaczyłem skałe która też powinna znikać przez naciśnięcie jakiejść dźwigni. Na Różowo - zaznaczyłem punkt o ktorym nie mam pojęcia. Taka duża skała raczej nie znika przez naciśnięcie dźwigni. Może tam trzeba urzyć na niej kilofa / small axe albo jeszcze coś innego. Wszystko co napisałem są to tylko przemyślenia. Także proszę nie spektulować ani nie wyzywać. Cya
#584 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 05 2007
Lokacja: Nidzica
Imię: Zawieszony edzio
Świat: Pacera
Poziom: 18
Skille: niskie
Poziom mag.: ni
![]() |
![]() tak naprawde to wszytkie mozliwosci dotarcia do sofa sa prawdopodobne
nawet te najglupsze cipy mogly dac wskazowke wszedzie a teraz patrza sobie na nasze domysly i smieja sie jak my z noobkow na 1lvl ![]() |
![]() |
![]() |
#585 | |
Rook-User roku 2007
Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Pan Klocek
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
|
![]() Cytuj:
To nie kolce tylko stalagmity ![]() ![]()
Chwile z życia Pana Klocka ![]() ![]() "W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda" -Krusk zabójca Tanar'ri |
|
![]() |
![]() |
#586 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 10 2006
Lokacja: W-Wa
Imię: Tyraf Talunwatty
Świat: Nova
Poziom: 8
|
![]() Hmm. mam pomysł. Może trzeba zdobyć Spike Sworda i jeśli ejst jak ice rapier, że znika po jednym hicie to walnąć w ten zagordzony tunel? Nie wiem jak no ale jakoś spróbować. wtedy tunel by sie odgrodził i....
|
![]() |
![]() |
#587 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Oftopic ^ To raczej nie jest możliwe. Nie przemyślałeś swojej teorii. Jeśli SS jest to jakby ice rapier, można go urzyć tylko raz a skał jest tam kilka ...
![]() |
#588 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#589 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeśli chodzi o tunel of fury(czy jak mu to) to na zielonych kółkach da rady użyć picka i przejść pod dużom skałą i wejść do dziury?? bo jedno pole za skałą jest puste to ma sens
|
![]() |
![]() |
#590 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() Cytuj:
Vial
![]() |
#592 |
Użytkownik Forum
|
![]() [quote=Dziobas;1424011]Raczej w to wątpie ponieważ gdzie byś potem rozkopał dziurę ? :/[/QUOTE
może jak byś zdobył sofa to by cie odrazu teleportowało do miasta??i to była by droga bez wyjsca ![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Guest
|
![]() Sword of Fury to odwieczna zagadka Rookstayerów, mit dla noobkof i tajemnica dla newbie. A więc przechodząc do sedna sprawy powiem tak
![]() |
![]() |
#594 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2006
Lokacja: Myślenice
Imię: Morderff
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 69
|
![]() @up nie masz racji możliwe że kiedyś w końcu go znajdziemy, i słowami że jest to zagdaka i tajemnica dla noobów obraziłeś paru rookstayerow, którzy próbóją tą zagadke rozwiązać.
|
![]() |
![]() |
#595 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Drengir Rook Stayer
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
Poziom: --
Skille: --
Poziom mag.: --
|
![]() lolcze 2 wyżej... nie rozwiązaliśmy tej zagadki... znikanie to tylko część questa. i według mnie dowód że można zdobyć ten sztylecik.
#596 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niekoniecznie. Może to być również taka zmyła, bądź efekt specjalny.
Ostatnio edytowany przez Hakuoh - 11-05-2007 o 23:31. |
![]() |
![]() |
#597 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 03 2007
Imię: Blubby the knight
Świat: Chimera
Poziom: 22
Skille: **/**
Poziom mag.: 3
|
![]() hmm jak znika to moze "pojawia" się gdzieś indziej ?? bo bez powodu tak by se nie zniknol
![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
Użytkownik forum
|
![]() Ktoś już podał na tym forum fajną teorię, że SoF może znikać wtedy gdy na mainie ktoś wykona quest właśnie na SS. Wydaje mi się to bardzo możliwe i można by to sprawdzić.
|
![]() |
![]() |
#600 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: MMz
|
![]() Prawda jest taka, że każdy człowiek może wymyślić zagadkę, do której rozwiązanie zna tyko on, tak też jest w przypadku Knightmare, wymyślił se jakąś bzdurę, i myśli, że ktoś wpadnie na identyczny pomysł jak on...