|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: cała mapa :D
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Chemikalius
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: co chwile inna
Świat: Guardia
Poziom: 42
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() to stało się tak:
założyli mi internet. nikogo w domu. wszyscy znajomi gdzies na wakacjach. google.com tibia join iii tak sie to dalej toczyło..... gram bo... "żeby nie zabijać zajączka, ale by gonić go " ![]() ![]()
![]() Best solo : banshee, ancient scarab Best team: DL, Hero ASG dla Dorosłych (17+ ![]() ![]() cytat: jeśli ktoś się osiodłał, przykłusował na forum i zrobił \"Ihaaaha!\", to nie ma się co dziwić, że ludzie na nim jeżdżą jak na kobyłce... Ostatnio edytowany przez Chemi - 19-05-2007 o 20:08. Powód: nagła wena |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
|
![]() @up
Heh, nie znam Cię więc nie mogę się wypowiadać, ale podejrzewam że był to jeden z największych błędów w Twoim życiu. Kiedyś pewnie zrozumiesz o co mi chodzi, a teraz marnuj czas, tylko uważaj żeby nie zmarnować go zbyt dużo (x @down jeżeli tak zrozumiałeś mojego posta, to naprawdę jesteś głupi. Jeżeli jednak nie jest to odpowiedź na mojego posta to się z tym stereotypem nie zgodzę ![]() Ostatnio edytowany przez Milten - 05-05-2007 o 21:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: 100(L)ica
Imię: Don Kichot Dwa
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bunch of Brothers
Świat: Harmonia
Poziom: 122
Skille: 92/87
Poziom mag.: 7
|
![]() Gram w Tibie bo jestem głupi, gruby, i brzydki, nie mam mózgu bo mi go tibia wyssała i wogóle elo
10:31 Siriusz de Master [59]: ja se postanowilem 10:31 Siriusz de Master [59]: ze nie expie do 65 lvla ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Guest
|
![]() Ja natomiast gram w tą grę z paru ważnych rzeczy:
- jeśli dobrze zrozumieć głębszy jej sens pozwala ocenić siebie samemu. - braterstwo. Kto mi nie powie, że nie lubi kiedy gra z kumplami od roku, następnie zaczyna się jakaś wielka wojna i ty razem z twoimi kumplami nie poddajecie się i dostajecie rooka ;D - jest prosta, niektóre gry takie jak MU mają masę bajecznych rzeczy, których ja nie zdołałem w pełni zrozumieć (potworki itemy itp ![]() - własność. Nie wiem czy was to zachęca do gry, ale ja czasem lubię popatrzeć na to co stworzyłem, na to w co włożyłem trochę czasu i na to czym się to coś stało ;] To all, pozdro! |
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
|
![]() Mały offtop jak tam rendes zarywamy nocke ja też
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Guest
|
![]() A ja gram bo lubię
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 04 2007
Lokacja: W Polsce :D
Profesja: Knight
Gildia: Spider Family
Świat: Candia
Poziom: 23+
Skille: 41/33+
![]() |
![]() Ja sam nie wiem czemu gram. Trochę wkurza trochę bawi...
Ostatnio edytowany przez luk-as95 - 10-05-2007 o 19:09. |
![]() |
![]() |