|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik forum
|
![]() Powiem tylko tyle ja osobiscie mam palka na 31 lv z distem 72 i bardzo przyjemnie mi sie expi szczegolnie gdy poh jest wolny i nie biega po nim 10000 noobow ktorzy mysla ze jak maja 8 lv i wpadna na cyklopy z vortexem czy tam ze snakebitem to sa Pg ;o...to po 1 . Po 2 najlepiej jest wytrenic sobie skille jak najlepiej i expic sobie lajtowo a nie o*******ac sie z distem 50 na lv 20....Ja moim palkiem mialem na 20 lv skille 70 i bylo git...dlatego jak tylko macie kase ,czas i checi to robic jak najwieksze skille a potem nabijac lv jak szalony xD...oczywiscie odnosi sie to do serwerow pvp bo niestety na non pvp nie ma tej wygody postawienia sobie monka i skilowania dowoli xD wiec wbic male skile brac arrowy i wbijac na slabe moby a ktorych czesto beda siadac blood hity i w ten sposob mozna nabijac skille wraz z lvlem i i to juz chyba koniec
~Loyal to The End ! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Silvera
|
![]() To zależy, bo mógłbym się z wami kłocić jak skilować. Niech każdy sprawdzi sam, jak jest mu wygodniej. ja wolę najpierw poskilowac, bo jestem na pvp a póxniej dopiero expić. Mam odpowiednie warunki do skilowania i to mi naprawde pasuje. Wolę mieć 80 dista i 30 level niz 75 i 50 level, bo przyjemniej gra mi sie z wysokimi skilami i chocby ktos to uznał za debilstwo to i tak nie zmienie zdania. na tym 50 levelu będę miał wtedy skile 85 a ten drugi 75. Dla mnie to jest rólznica...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
|
![]() @UP
So cool.. No to zobaczmy: - Ty wbijasz 80 skilla wastując w chvj gp, ten co expi zarabia.. - Ty masz 30 lv, a ten co expi nie 50, a 65~ i skille tez coś pod 80~ Podsumujmy Ten co expi chodzi dużo szybciej, ma wiecej hp i many, więcej capa, wiekszy mlv bo uzywa manasów na które go stać ponieważ zarabia. Ma skille bardzo zbliżone do twoich. Staje się trudniejszym celem dla pk. A ty co masz? Skill którego nie możesz wykorszystać bo padasz na pierwsze lepsze combo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po pierwsze nie obchodzi mnie waste. Po drugie wole mieć lepsze skile teraz. Jeśli mam kase to skiluje. Każdy robi jak chce, dla mnie skilowanie jest miłe i przyjemne, mam troche czasu na inne sprawy w necie. Nie lubie expic na dwarfach i walić w nie po 40, wolę expić na guardach i walić w nie po 100. Mówisz, że pierwsze lepsze combo i padne, tylko, że nie będę expić na dragach z 25 levelem. Dla mnie tibia to tylko gra i zabawa. Moge dzięki niej pogadać z ludźmi. To się dla mnie liczy bardziej niż myślenie, jak grac i skilować żeby wyjśc najlepiej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 11 2006
Lokacja: w krainie gdzie ŁKS GINIE !!!
Stan: Na Emeryturze
Imię: huj wielki 3 morelki
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: nie ma
Świat: nie ma
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Powiem tak.Po wyjsciu na main: jesli mamy pacc zamieszkajmy w Venore kupujac utevo lux i plynac na trole edron.Nie posiadajac pacca zamieszkujemy carlin gdzie kupujemy utevo lux i na piechotke do Ab.Tak skilujemy do 35 dista.Powinnismy miec okolo 11 lvl ,kupujemy exure gran i : jesli mamy pacc idziemy na jakis tomb np.Tarpit -1 omijajac beholdera lub bardziej polecam Stone Tomb -2 bez stalkerow.Tu wbijamy jakis 20 lvl, potem proponuje Cyclo do 30 nastepnie guardy lub poh.Od 40 mozemy probowac szczesia na Ofie na zewnatrz(po powierzchni).Potem juz sami bedziecie wiedziec gdzie expic
![]() Jesli pacca nie mamy to bijemy do 3 cyce na pohu potem guardy a potem do usranej smierci gsy,dragi,of PS.mysle ze niektorym pomoglem Ostatnio edytowany przez Atahun - 10-05-2007 o 20:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 11 2006
Lokacja: w krainie gdzie ŁKS GINIE !!!
Imię: huj wielki 3 morelki
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: nie ma
Świat: nie ma
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2006
Lokacja: Konin
Imię: Walens
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Alone Ones
Świat: Aldora
Poziom: 134
Skille: 94/68
Poziom mag.: 23
![]() |
![]() Ludzie jakie z was nooby nie mówie że wszyscy ale niektórzy to juz po prostu żenada...ja mam 26 level i 70 dista uważam że i tak mam słaby DIST gdyż guardy wale z boltów max 120 i ~10% boltów nietrafiam.A po za tym jak cie ktoś zaatakuje na pvp srvie to co robisz z np: 50 distem??Moim zdaniem 20 level i minimum dit 60 gdyż dużo ludzi ostatnio poluje na paladynów więc trzeba siębronic dobrze.A idź spróbuj dragona z distem 50 walić...waste na maxa poz a tym KIEDYŚ wbijesz tego upragnionego 70 dista ale jak dla mnie pal 40 level i dist 70 to kuriozum.Więc jeśli macie troche sianka nie obijajcie się i tenujcie na monku do 70 jak najszybciej^^
![]() ----------------------------------------- Chelsea Londyn Forever!
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() Sami powiedzcie, czy to nie wygląda zabawnie...?
![]() |
#69 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Jak sie nie umiesz bronic to padasz ;] a po 2 istnieje cos takiego jak uh lub exura vita ;o Ostatnio edytowany przez Ranzorx - 10-05-2007 o 23:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zgadzam się z tymi, co mówią, że lepiej najpierw skilować. jeśli ktos nie ma kasy to może skilowac i expić na zmiane, ale jak dla mnie jest lepiej miec póxniej mniejsze waste i to wyjdzie na to samo niz gdybym walil z boltów na 50 distance i co 4 strzal nie trafial i wszystkie inne byłyby po 50
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Gdańsk
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 262
Poziom mag.: 28
|
![]() @karate
![]() Zgodzę się z Tobą , skillowanie powyżej 50 dista to strata kasy , skille szybko lecą podczas expienia. Ja tylko do 50 treniłem , teraz mam 74 i nie narzekam. @Ranzorx Jeśli wierzyć temu co masz w profilu to czemu , skoro tyle trenowałeś , masz tak niski shielding ? Skillowałeś na monku bez zlurowanych ratów/wolfów ?
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Roty, Tomb, Hellgate, dworce i duzo duzo wiecej.. Cytuj:
Cytuj:
Jak nie masz wystarczająco dużo hp to padasz na ue/sd. Istnieje takie coś jak uh i vita ale trzeba mieć kase na uhy/manasy, zreszta nawet to nie pomoze jeżeli padniesz od combo;C |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
|
![]() A kumasz, że jak masz niższy lvl spowodowany tym, że więcej trenowałeś, to masz też mniej hp i teoretycznie potrzeba mniej ludzi na ubicie Cię? I przeważnie jesteś biedniejszy? I co z tego, że na 20 lvl'u masz 80 dista, skoro masz mało kasy i łatwo o śmierć? Ja mam na 46 lvl'u 77 dista i expie zapewne dużo efektywniej, niż taki teoretyczny 20 lvl z 80 dista. I mam duuużo więcej kasy od niego.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @Ranzorx
Stormy'Wind May 05 2007, 10:56:25 CEST Killed at Level 31 by Zibago Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik forum
|
![]() TAk skilowalem bez zadnych ratow ani wolfow ....bo mi shielding nie jest potrzebny....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
|
![]() I o to się wszystko rozchodzi..
A teraz pomyśl. Jakbyś nie skillował a expił i miał 50 a nie 30 lv to byś padł? |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Poziom: 115
|
![]() Cytuj:
Pzdr.
17:20 Crin Tamweasi [10]: ile masz ataku miecz ----------------------------------------------- 18:29 Krwiozerczy Kroliczek [15]: mam 56 lvl 18:29 Krwiozerczy Kroliczek [15]: i red czaha 18:30 Krwiozerczy Kroliczek [15]: mam 79 mlev 18:31 Krwiozerczy Kroliczek [15]: wszyscy sie mnie boja 00:32 Xemok [129]: mnie nie wychowuja rodzice tylko ulica wiec zamknij pizde i siedz cicho bo o zyciu nic nie wiesz . |
|
![]() |
![]() |