|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
|
![]() Jesli nie masz pacc to wybierz sorca.
Nie oplaca sie druidem bez pacc grac na non pvp. Dlaczego? * nie chodzisz na hydra hunty * nie masz atakujacych czarow i mozna wymieniac.. i wymieniac.. ![]() Ale za to jakbys mial pacc goraco polecam byc druidem ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 04 2006
![]() |
![]() Zgadzam sie w 100%
NAjlepszy sork . Te jego czary i wogole ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Na planecie Ziemia
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Secura
|
![]() powiem o minusie druida.
siedze se na amazonac i robie uhy no i zbieram oczywiscie se plate armory z varkline a tu co minute nooby z 8lv z zółtym hp uh me plix uh me plix uh me plix ja do nich tylko wy*********!! nie uhe a te noob noob i trapne cie i przez całe zycie mam z nimi ten problem jak i nie jeden druid |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bartholdi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fatal Ilusion
Świat: Astera
Poziom: 95
Skille: --/26
Poziom mag.: 64
|
![]() gram elder druidem dosc dlugo i podziele sie swoimi spostrzerzeniami:
volcanic rod roXX, tempest rod roXX, exori vis roXX, summony roXX, tanie leczenie roXX, manasy roXX (mlv up!), druid outfit roXX ![]() plis posiowaj mnie na dragach suXX ;/ i nie zgodze sie z tym ze sorc ma lepszy exp.. bo tak naprawde w tibii liczy sie kasa ! masz kase masz wsystko ( runy, outfity, super eq i przedmioty, fajny domek, i co najwazniejsze DUZY EXP ). a skoro mozna przyzwoicie expic i do tego sporo zarabiac to czego chciec wiecej?? wcale nie mowie ze innymi profesjami nie mozna sie dorobic majatku.. widzial ktos biednego highlevela?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2007
Świat: Titania
|
![]() Grając druidem na non-pvp mozesz wbijac 14 mln ( 14 kk) expa dziennie. Pozdro xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Salarigoth
twoj stary to idiota frajerze Moj post był formą ironii, co może symbolizować emocik ,,xD" na koncu Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
2)Rzeczywiscie to zabrzmialo jak ironia ,chyba nie wiesz co to znaczy guwniarzu :|. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra dobra, nie pierdol że twoja inteligencja stoi na tak wysokim poziomie, gdyby tak było, to nie wjezdzalbys z takimi frajerskimi tekstami jak komentarz do mojego posta. To po pierwsze
Po drugie - tylko GUWNIARZE piszą w sposób, jaki tu prezentujesz Po trzecie - wyjdz czasem z forum i pokaz jak mądry jestes w swoim otoczeniu Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() I na drugi raz nie wjezdzaj z komentarzami typu ,,Wiesz idioto", bo jest to żal.pl
Ostatnio edytowany przez dejw - 21-05-2007 o 15:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeżeli masz Promocję druid się opłaca- mass heal i heal friend.
Zobacz, że tutaj nie musisz się troszczyć o pvp, więc czary maga zbytnio się nie przydadzą.
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() zalezy tez jaki masz cel - jesli chcesz grac do 33~ lvlu -wybierz druida
Jeśli planujesz grac do 40-50 lvlu na facc powiedzmy - wybierz sora Jeśli grasz z pacc - wtedy zdaj sie na opinie innych : P |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
|
![]() Też zastanawiam się czy Druid z Pacciem jest dobry ;\ Na non-pvp na pewno jest lepszy od Sorca, bo jego czary tam się przydadzą a u sorca...
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sorem za to poexpisz se na dlach na poi w tempie 300 k/h za pomocą czarów sora
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
2)Tepest = WoCE 3)Sorc tez ma visa 4)Sorc tez ma Summony 5)Sorc ma tak samo tanie a paladyn jeszcze tansze 6)Manasy? co to za argument? innym profesjom nie rosnie m lvl po nich?? 7) Zarezerwowany tylko dla druidów? o.O Btw, krytykuje Ciebie a nie druida jako profesje... bo tak naprawde nie podales najwazniejszych atutów druida... czyli Sio, Mass heal, wild growth i... runki paralyze (jakie to cuda dziala czasami!)
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Jesli to nie byles ty to przepraszam naprawde moge juz nie pamietac ;s. Szczerze teraz powiem ze nigdy nie umialem grac msem zrobilem ten 33 lvl mialem woce i co... wastowalem kase bo nie wiedzalem gdzie expic zeby sie zwracalo w roznych miejscach epilem i z visem i bez ale poprostu nie udawalo mi sie a druid jest poprsotu latwiejszy i szybciej expi. Ostatnio edytowany przez Salarigoth - 21-05-2007 o 20:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() To napisze ktoś w końcu kto lepszy z Pacciem- Druid czy Sorcerer? Bo tak, to dyskusja może tu potrwać...
![]() |
#39 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
@Down Jak chcesz moge wypisac wady i zalety Druida ,nie sluchaj 25 sorcow ze jak ma UE i WAVE to sorc jest najlepszy guwno prawda...Szczerze polecam Eldera Ostatnio edytowany przez Salarigoth - 21-05-2007 o 20:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() Skoro tak uważasz to będę Elder Druidem
![]()