![]() |
#321 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Linkin Park:
-In The End -Runaway -One step closer -Somewhere i belong -Numb -Faint -Breaking the habbit -Lying from you Limb bizkit: -My way or the highway Rage Against the machine: -Wake up POD: -Alive na ten czas te są moje ulubione ale kto wie co przyniesie jutro ^^ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#322 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2005
Lokacja: 5:!
Stan: Niegrający
|
![]() SOAD - toxicity
Children of bodom - black widow Children of bodom - living dead beat Nightwish - nemo Nightwish - wayfarer ostatnio ulubione ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Stan: Na Emeryturze
Imię: Azin Therano
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
![]() ![]() |
![]() Slayer - Die By The Sword
Slayer - The Antichrist Slayer - Mendatory Suicide Slayer - Silent Scream Slayer - Angel Of Death Slayer - Altar Of Sacrifice Slayer - The Eyes Of The Insane HammerFall - Dreams Come True HammerFall - Hearts On Fire HammerFall - Stronger Than All HammerFall - Legacy Of Kings HammerFall - Aces High (Iron Maiden Cover) HammerFall - Heroes Return HammerFall - Back To Back Grave Digger - Liberty Of Death Grave Digger - Ocean Of Blood Grave Digger - Pendragon Grave Digger - Silent Revolution Grave Digger - Warchild Grave Digger - The Dark Of The Sun Arch Enemy - Machtkampf Iron Maiden - Fear Of The Dark Iron Maiden - Aces High Iron Maiden - Hallowed By The Name Iron Maiden - Iron Maiden Iron Maiden - Run To The Hills Iron Maiden - Fortunes Of War Iron Maiden - The Clansman Iron Maiden - Waisting Love Judas Priest - Painkiller Judas Priest - Paint It Black Judas Priest - Breaking The Law Metallica - Saint Anger Metallica - Enter Sandman Metallica - Sad But True Metallica - Fuel Metallica - One Pewnie by było tego więcej gdybym sobie spróbował przypomnieć (nie chce mi się ^^) |
![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 05 2007
|
![]() moja ulubiona to ta z reklamy pepsi: "Hey now now"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2007
Lokacja: Chełmek
Imię: Ragandrus Magamawi
Profesja: Rookstayer
Świat: Refugia
Poziom: 45
|
![]() Wszystkie SOAD'u
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Świat: Astera
|
![]() Wszystkie piosenki SoaD tak jak pan up,ze szczególnym naciskiem na toxicity,chop suey,sugar i psycho.Z innych to:
-Disturbed-prayer i down with the sickness. -Slipknot-wait and bleed i left behind. -Metallica:enter sandman,the unforgiven i nothing else matters. -Guano Apes:lords of the boards,open your eyes,big in japan. Do tego jeszcze kilka kawałków Muse,Linkin Park i The Offspring,ale nie chce mi się wypisywać;p. |
![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2005
Lokacja: Braniewo
|
![]() Posluchajcie prawdziwej muzy ,a nie metalu (czy czym kolwiek jest ten Iron maiden)
Julian DJ & Davide Sonar - Go Go Go (Qlimax Remix).mp3 ZATOX - Overdose ZANY - Science & Religion Qlimax Anthem 2005 [Science Mix] Verba - Smutno mi <hehehe> DJ Jordan - Jordan Is Back Qlimax Lady Dana - 13 Deepack - Drop Out! Rocco & Bass-T - Alright Dj Lady Dana - Loving you (DJ Isaac Mix) Ayumi Hamasaki - Ayu Trance - M Above and Beyond remix Mr. puta - Green stuff Dj Luna - let me stay I wszystkie utwory "VA" Hardstyle ftw Ostatnio edytowany przez Tuba^^ - 11-05-2007 o 01:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Ostatnio zmieniłem trochę ulubione muzy
![]() Stratovarius - Hunting High and low Nana - He's Coming Evanescence - Bring me to a life (stara ale jara) Linkin Park - Forgotten To są ULUBIONE, reszta które mem też mi się bardzo podobają, ale nie słucham ich często :<
![]() |
![]() |
#329 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: 127.0.0.1/localhost
Profesja: Elite Knight
|
![]() ja bardzio lubie sluchac dode goscie angrszejewicz metalu i discooooo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
![]() |
![]() Ostatnio fazuje sie:
Metallica - No Leaf Clover Fort Minor - Remember The Name I do tego teraz slucham Sensation White ( taka impreza co roku )
![]() |
#331 |
Zbanowany
|
![]() Rise Against - Give it all, State of The Union, Tip the Scales.
Tenacious D - Kickapoo |
![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2007
Świat: Unitera
|
![]() noto pokolei
1. sum 41 - angels with dirty faces 2. Disturbed - Prayer 3. HIM - Close to the Flame 4.HIM - Wings of a Butterfly |
![]() |
![]() |
![]() |
#333 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2006
Wpisy bloga: 2
Profesja: Elite Knight
Świat: Nebula
|
![]() Cytuj:
@topic Troche Flyleaf z naciskiem na Im so sick Dope-Die motherfucker die Wiekszosc Bullet for my valentine oraz Rammsteina W ogole tez duzo wiecej, ale nie warto tego wypisywac (te klimaty co pisalem wyzej ;X) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2005
Lokacja: Pod stołem
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Gildia-poszla-sie-jebac
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Najlepiej jest nie za duzo sie wysilac, tylko podac linka: http://www.last.fm/user/dkull/.
@co do metal/rock vs. techno Ja powiem jedynie tyle, ze rock i metal to muzyka (zazwyczaj) z glebszym przeslaniem, a techno (dance) jest bardziej melodyjne, do zabawy. Pod pojeciem 'muzyka' moze kryc sie zarowno zabawa jak i coś bardziej "poetyckiego". Nie warto sie klocic, kazdy ma swoje gusta, chociaz czasami zal mi dupe sciska na widok niektorych pasztetow... |
![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2006
Lokacja: De.Gie
Imię: Zryty Ziom
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 73
Skille: 79/77
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() ja tam lubie sluchac:
Snopp Dogg-Next Episode Chamillionaire-Riding Dirty Avril Lavingine-Girlfriend |
![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Użytkownik Forum
|
![]() Requiem for a dream,
Long & Junior - Spiewac ucze sie <=d> Cała płyta Elda - 27 Collie buddz - Mamacita, Come Around, Burn down the system, Tomorrows another day |
![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Imię: pani destrukcji
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
|
![]() Zależy kiedy, nie mam ulubionych piosenek.
Ale ostatnio: - Iron Maiden - Fear of the Dark - Requiem for a Dream - Clint Mansell - Iron Maiden - Aces High - Luca Turilli - Demonheart I jak na ostatnie to wszystko.
![]() |
#338 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() No ta, byłbym zapomniał, Requiem for a Dream bez kitu też fajowska muza ^^
![]() |
![]() |
#339 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Ostatnio u mnie króluje kilka piosenek
Soad- Sugar Soad- Deer dance Babilon- Bambosze Babilon- DziewczynyPosłuchajcie- imo kól. Babilon- Wolność Nirvana- Polly Zapomniałbym Babilon- Coraz bardziej rozjebany
Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 11-05-2007 o 23:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() A ja ostatnio się zeszmaciłem, bo wrzuciłem na mp3:
Mika - Grace Kelly Alchemist Project - Hare Krishna Beats&Styles - Dynamite Beats&Styles - Everything is everything, włączyłem shufelkę i repetola i słucham na okrągło ;\ Mógłby ktoś nakierować mnie na RHCP z powrotem? o_O Bum - Kanikuły xD Nie no leżę for tru. Ostatnio edytowany przez Bastash - 11-05-2007 o 23:30. |
![]() |
![]() |