![]() |
#1821 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Bielsko-Biała _/
Stan: Niegrający
Imię: Maciek
Świat: Prawdziwy
Poziom: Co?
Skille: Wtf??
Poziom mag.: o0
|
![]() Chciałem oficialnie przeprosić Tenchorius-a za to co zrobiłem...
Ostatnio edytowany przez Ushka - 11-05-2007 o 21:37. |
![]() |
|
![]() |
#1822 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() ktooo pyttaaa nie blaaadziii :S
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
![]() |
![]() |
#1823 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2007
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1824 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
@4drian; Używaj opcji 'edytuj post' ok? Ostatnio edytowany przez KubaGuzikkk - 12-05-2007 o 00:25. |
|
![]() |
![]() |
#1825 | |
Użytkownik Forum
Świat: Selena 4ever
|
![]() Cytuj:
Jestem pewien że Xyriela bedzie zawsze taka dla mnie jaka jest teraz... A co do mojego hotkeya ... to na 17 lvl z rs trudno jest przezyć ale zawsze są przyjaciele którzy mi pomogą choc niekiedy niechce naduzywać pomocy A Xyriela dużo dlamnie zrobila i za to jej jestem wdzieczny |
|
![]() |
![]() |
#1826 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Weź sobie pod uwage ze poznalem ją gdy byłem na 8 lvl Pomogłeś kiedys komus na tym lvl? nieznając go? A widzisz Xyriela mi pomogła i dała mi pełno itemów na ktore mnie nie było stać ![]() Wiec niemów że jest taka zła bo niejest ![]() Pozdrawiam, Djinn de'Moon |
|
![]() |
![]() |
#1827 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 12 2006
|
![]() Jestem jeszcze jedną osobą, która popiera wypowiedzi Xyrieli na tym forum
Musze dodać, że jest jednym z nielicznych high llvli, którenie widzą problemu w poznaniu, rozmawianiu i zaprzyjaźnianiu się z low lvlami, które nie zawsze muszą być noobami i za to właśnie ma u mnie plusa . To, co robi może przynieść korzyści innym graczom, bo wydaje mi się, że w najbliższym czasie liczba graczy na selenie będzie wahała się w granicach od 100-300. Loot będzie można sprzedać jedynie djinom(już teraz chyba tak jest;p)a pk będzie przypominało zabawę ze znajomymi . Może dzięki Niej komuś spodoba się ten serwer i nie zrezygnuje z niego przed zdobyciem 20 lvla Może jest też dla niektórych wrogiem i osobą niegodną zaufania, ale gdyby nie miała wrogów czułaby się na selenie jak na świecie no-pvp..., a ten serwer bardziej przypomina pvp-enfo. Ale przecież to jest najfajniejsza i najlepsza dziewczyna na selenie Obi~ |
![]() |
![]() |
#1828 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Po co?
![]() ------------------------------------------------------------------------- Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jestem tego samego zdania co Odis~~ ![]() Ostatnio edytowany przez 4drian - 12-05-2007 o 01:42. Powód: ;] |
|
![]() |
![]() |
#1829 |
Użytkownik Forum
|
![]() OMG zawstydziłam się.
Ja pamietam jak Cie poznalam, Djinn~. Chodziles po depo i mowiles cos w stylu "Kto mi pomoze ale mnie nie zabije".. Mysle sobie "Jezu pewnie spotkalo go to samo, co mnie kiedy zaczelam grac w Tibie" - mianowicie to, ze po opuszczeniu rooka znalazlam sie w Venore i nie wiedzialam o co kaman, zabili mnie od razu kilka razy i zrobilam nowego chara z postanowieniem pozostania na rooku.. Gdyby nie Tien Shin, moze siedzialabym na rooku do teraz.. :') :* Nic sie nie dzieje na Selenie. Moze poza tym, ze Master Macavelli pekuje z Alfisem wieczorami. Radze uwazac na Cetasa, Pirreusa i spolke.. Może nie każdy wie, ale swego czasu Xyriela była facetem.. Tzn w Tibii xD : ![]() @Odis Masz racje co do loota. Co do wrogow rowniez.. Gra bylaby nudna bez jakiejkolwiek dawki adrenaliny. ![]() Jak widac bylo ich paru xP. Jeden na obrazku lezy juz ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ;o xyriela
Speeecial Ed, his momma dropped him dropped him on his head, now he's not so bright instead he's a little bit special!!!! BLAAAA ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Channel saved at Mon Sep 03 00:36:44 2007 00:12 Master Macavelli [108]: chcesz to mozesz zaplacic 300k 00:12 Master Macavelli [108]: i dolaczyc do nas 00:13 Master Macavelli [108]: z tym, ze dajesz nam passy ************************************ Dżaper rox |
![]() |
![]() |
#1830 |
Użytkownik Forum
|
![]() "Są ważniejsze rzeczy niz itemy, Ci ktorzy tego niewiedza nigdy nic niebeda mieli w tej grze chocby mieli miliony"
Dziekuje Xyrielo za dzisiejszą pomoc ![]() Naprawde jestes super :* 02:26 Djinn de'Moon [17]: jakis frajer kupil sobie hara i kozaczy ;/ 02:27 Djinn de'Moon [17]: wpadnij do dp jak bedziesz przelatywac ![]() 02:27 Djinn de'Moon [17]: pokazesz sie im tylko na oczy:***** 02:30 Xyriela [99]: co tam dzinku 02:30 Xyriela [99]: kupil? 02:30 Xyriela [99]: konto? 02:30 Born Donyt [43]: nie 02:30 Born Donyt [43]: nie kupilem 02:30 Born Donyt [43]: ale ziomka ujebie 02:30 Djinn de'Moon [17]: posluchaj jak on pisac nawet nieumie 02:30 Born Donyt [43]: za peczenie 02:31 Djinn de'Moon [17]: peczenie 02:31 Born Donyt [43]: ? 02:31 Xyriela [99]: kogo ujebiesz 02:31 Born Donyt [43]: << (w tym miejscu bylo pokazane na mnie ![]() 02:31 Xyriela [99]: to ja Ciebie ujebie 02:31 Xyriela [99]: az wbije rsa itd... Obylo sie na rozmowie oczywiscie bo niema sensu bic dosyc ze noobów to jeszcze jakis dzieci ![]() I jak ktos napisze ze Xyrieli sie nieda zaufac to chyba wyjde z siebie, mysle że Ona tez mi zaufala (wpuscila mnie do wsojego domku) Dziekuje jej za wsztko ![]() Więc prosze najpierw ją dobrze poznajcie z kazdej strony a potem dopiero oceniajcie. Pozdrawiam Djinn de'Moon |
![]() |
![]() |
#1831 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Bielsko-Biała _/
Imię: Maciek
Świat: Prawdziwy
Poziom: Co?
Skille: Wtf??
Poziom mag.: o0
|
![]() Cytuj:
![]() A mi khoda dał mpa i g legi a wam nie HE HE HE!!!!!!! XD!! Słuchaj nie musisz dziękować xyrieli na forum powiedz jej to w grze... Bo to wygląda kinda chujowo? Dziekuje xyreielo~ :***** <lick_lick> @Selena; Powoli wojna się kończy? ![]() Uncirom będzie płacił, ja zakopałem topór wojenny z tenchoriusem khoda też to zrobił ![]() Ostatnio edytowany przez Ushka - 12-05-2007 o 09:27. |
|
![]() |
![]() |
#1832 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2007
Poziom: 150
Poziom mag.: 75
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1833 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() To po co jeszcze calosc cytujesz? :>
#1835 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2007
Lokacja: Gorzow
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sellemon
Profesja: Royal Paladin
Świat: Selena
Poziom: 110
|
![]() a ja lubie swoje misie
![]() Huehuahuea ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1836 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2005
Świat: Selena
Poziom: 139
Poziom mag.: 71
|
![]() Hmm coś widziałem że scroopy napisał o master wrathu że niby oni wygrają wojne. Tzn to ich zdanie , wydaje mi się że ta wojna może nigdy się nieskończyć traz oni expią raz my , obojętnie ile osób się wypłaci sprzeda chary zostanie kilka osób które nigdy się nie wypłacą , np ja. Na początku wojny jeszcze o tym myślałem ale teraz walcze do końca. Wojna na danubi zaczynała się podobnie i z przerwami trwa już ze 2 lata więc tutaj można się spodziewać podobnych efektów
![]() @Scroop To że zakopaliśmy toporek to fakt ale nie wytłumaczyłeś się z zabicia komso~ przynajmniej ja o tym nie słyszalem... A co do hacków to moja utrata passów też jest z tym związana ale naszczęście ja hacka nie miałem , poprostu załaodwał mi się logger podyktowałem Kofanej (mieszkamy razem) nowy password ona go wpisała a potem go zapomniałem ![]() |
![]() |
![]() |
#1837 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Kirshna/Kiirr
Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena
Poziom: 121
![]() |
![]() Pogadaj z Keinenem on Ci powie, nie loobie sie powtarzac ;]
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi |
![]() |
![]() |
#1838 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Nic nikt niemowil jak Wy od kilku stron wrzucacie na Xyriele (i kto tu posty nabija), a ja Ja w swoich chwale bo dlamnie jest dobra ![]() ![]() A po 2 to tylko gra ale chodzi o cos wiecej..... Pozdrawiam Djinn de'Moon ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1839 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2007
Poziom: 150
Poziom mag.: 75
|
![]() Ale to nie sa wydarzenia z "twojego wlasnego swiata", tylko wydarzenia z seleny, got it?
|
![]() |