|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 04 2007
Stan: Niegrający
Imię: Rembik
Profesja: Knight
Gildia: Pizza Maker's
Świat: Galana
Poziom: 105
|
![]() Mam pytanie czy strona podana w opisie jest bezpieczna,tzw. wsyztskie filmiki znajdujące się tam są czyste i można je ściągać bez obawy o hack??
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
|
![]() O ile mi wiadomo, na tibicams.com, można dawać tylko filmiki *rec, więc raczej jest to bezpieczne, bo rzadko się zdarza, aby w *rec był keylogger. Nawet jeśli jest to po uruchomieniu nie wejdzie na kompa.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
|
![]() Teorytycznie jest to bezpieczne, lecz można hostnać tam plik przekierowywujący na inna strone hakerska
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2006
Lokacja: Leśna
Imię: Kavson
Gildia: Gladiators of Future
Świat: Secura
|
![]() Bezpieczne, tylko radze patrzeć na wagę pliku. Ja nie ściągam nigdy stamtąd filmików o głupich nazwach, np. http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/21317
Nie dość ze tytuł głupi to jeszcze waga.... Nie pobieraj nigdy plików -50 kb, chyba ze to jest np. Hack 26 rp! Albo coś w tym stylu. Zwykle na plikach -50kb wychodzi 1 lvl i gada: "Hi, sorry but this is so big plick rec, and i cannot give it in here ;s. I packet it. Get up to page : www.rapidshare.com/blablabla*****" Wiec uważaj tez co ściągasz ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Płock
Świat: RL
|
![]() No kvrwa normalnie za rączkę trzeba ich prowadzić -.-'
A jutro zrobi temat, czy www.tibia.com jest bezpieczne. @Lifter Rec nie jest plikiem wykonywalnym, jest odpalany przez inny program. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez owntibia.exe - 12-05-2007 o 12:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
|
![]() thx,ale mi nieoto chdoziło tlyko oto ze jak robsiz upload filmiku to ci skanuje filmik tam czytojest wirus,i jak toejst to niepozwala uplodnac?? tak chyba jest na photobucket.bo tam niema zadnych exploitow.
awiec chodziło mi czy server tibicams jak ktos upladuje filmik skanuje ten plik czy jest czysty,co zapewnia 100% czystego pliku,a niepytalem sie o jakeis filmiki typu "taifun own3d" co ma z 5 kb albo 15 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: sie biora dzieci?
Stan: Na emeryturze
Imię: Kasztan Master Limak
Świat: Valoria
Poziom: 48
Skille: 73/74
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() huha jest bezpieczne jezeli nie wchodzisz na te linki idiotów .... co daja flimik z 5 lvla o trsci
wejdz tutaj i sciganij to ...
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Nie bo jest tam 66 keyloggerów, 666 exploitów, 666 trojanów, 666 rootkitów i stronę stworzyli wyznawcy kultu szatana ukrytego w pliku . rec.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: A Jak Myślisz? -.-
Imię: Koxyl Kingkong Kaliber
Profesja: Royal Paladin
Świat: Inferna
Poziom: 135
|
![]() OMFG co do założyciela tematu nie mam słow... hahaah
![]() No a co do odpowiedzi na zadane pytanie. Tak strona jest "bezpieczna" mozna ścigać filmy bez obawy o "hacka", "czyste" oraz brudne do koloru do wyboru wybór należy do Ciebie... @Edit AAa bym bym zapomniał "chodził" mi mianowicie o to że "wsyztskie" filmy tam są do pobrania!! ;o A jak wejdziesz w link podany od takiego 8lvl to dostaniesz bonus i kody do tibi. Ostatnio edytowany przez Robert Lublin - 12-05-2007 o 17:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Skierniewice
Wpisy bloga: 1
![]() |
![]() lol Jasne że bezpieczne..
Ja jeszcze nigdy nie widziałem wirusa w rec ;] Aaa i raczej nie ściągaj filmików typu "MDW GETTING 3XX LVL !!" etc.. bo i tak będzie wiadomo że to jakaś ściema xD btw "Be careful when following links posted in the description below or in the movie itself. You may be hacked on this pages. " @down jaki kod? ![]() Ostatnio edytowany przez Caruel - 12-05-2007 o 17:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany