![]() |
#881 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Myślisz że się nabierzemy?
I jakim cudem włożyłeś fake do pliku exe?? łaaaał...
Toribash Ostatnio edytowany przez Virusmaxi - 25-04-2007 o 19:56. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#882 |
Guest
|
![]() Cześć...
Przeglądałem forum i trafiłem tutaj.. wiec postanowilem pochwalic sie moimi dzielami.. fotek jest 11 nie chcialo mi sie wszystkich na imageshack.us wrzucac wiec spakowałem i dalem na rapida... jest to taki jakby tibijski komiks... Oceńcie co o tym sądzicie! Link:rapidshare.com/files/29779710/Zdj__281_cie.ra r na koncowce rar dalem spacje poniewaz nie mozna wsadzic linku Ostatnio edytowany przez Felipeq - 08-05-2007 o 20:50. |
![]() |
![]() |
#883 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up eee lol? rapidshare? nie stac cie na imageshack czy jak? -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#884 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Śrem
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() @2up
keylogger, czy cos w tym rodzaju? hacker, wirus, cos w tych klimatach nie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#885 |
Guest
|
![]() Nie robcie off topu
|
![]() |
![]() |
#887 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Mnie już takie coś poprostu wkur**a... Niewiem jak wy ale to tragedia żeby być tak głupim :|
![]() |
![]() |
#888 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Daleko z tad ! :)
Stan: Niegrający
Imię: Hackneli mnie !
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Zhackowani ;p
Świat: OTS !
Poziom: 132
Skille: 132/5
Poziom mag.: 49
|
![]() Ej
Muszie miec 10 postow ... A co do tematu nasze pierwsze fake To jest fajne chyba walne prnt screena i pokaze wam mojego rooksatyera ...Wiecie Walne obok niego 10 mino ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#889 |
Użytkownik forum
|
![]() Czemu trza robic te 10 postow
![]() ![]() MOze sie uda To moj fake testowy ![]() Dlugo sie laduje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dam troche obrazkow z nudy ![]() ![]() ![]() ![]() __________________________________________________ ________ [CHAR]Von Babol [/CHAR] Level :12 ![]() Profesja :Half Elite Rookstayer ![]() HAIL LIBERA !!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#890 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Idz ty lepiej do szkoly i sie doksztalcaj bo na tym forum to raczej kariery nie zrobisz i tak samo kumpli nie znajdziesz jesli bedziesz double postowal i spamowal emotami bo to tylko swiadczy o twojej "pospolitej" inteligencji ![]()
![]() |
#891 |
Użytkownik forum
|
![]() Bardzo zarombiaste (Nie chce bana
![]() Feiki a ja ciagle czekam na te 10 postow LIBEERA FOR EVER __________________________________________________ _______________ [CHAR]Von Babol[/CHAR] I se paczta -.- Aha z moim kumplem zesmy kupili 30 torchow a teraz mam je w depo charze w skrzynce jak nie wiezycie piszcie na 10147120 (gg) i tam wam wysle screeny pokoju w torchach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oto nasz armia xD Ale osobiscie ti ja walcze z brazolami (Libera) |
![]() |
![]() |
![]() |
#893 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#894 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2007
|
![]() TO nie mój 1 fake ale 1 fake z kolorowanymi przeze mnie postaciami i robionymi i dłużej robiłem ten fake ,moje wcześniejsze prace są gorsze chyba od tej
![]() Poprawiłem Proszę o komentarze tylko powiedzieć co złe będe wiedział co poprawić Tak to moje potworki sam robilem 2x down: Moze lepiej zajme sie robieniem postaci a nie fake? Ostatnio edytowany przez Soveelis - 12-05-2007 o 01:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#895 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie wime co to jets na srodku bez nickow bez krwi te luki troche glupie takie na 4-5/10
![]() |
#896 |
Użytkownik Forum
|
![]() 3xup:
-krew -,- -outfit -ucięty trup -napis ucięty -"elemtal" -nawet jak to jest o OTS to co za idiota robi tak schody -kropki przy drzewach -ściany krzywe Na przyszłość popraw to ![]() Ocena:4/10* 2xup: -łuki wchodzą na głowy ![]() -nicki latają gdzieś obok postaci xD -głupie teksty ;/ -elf archer walczy z bliska...a ten czar skąd leci? (elf archer nie czaruje) +jeśli to Twoje potworki to bardzo mi się podobają :-) +nauczyłeś się wkładać broń w outfity ![]() Ocena:6.5/10* @edit: Hmm...nawet dobry pomysł...ale popracuj trochę to fejki też dobrze Ci wyjdą :-) *-te oceny są zawyżone (na zachętę)
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 12-05-2007 o 15:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#898 |
Użytkownik forum
|
![]() Koles ile ludzi mowilo za jakies tam wojny sa nudne zrob cos smiesznego ...
Nie że jestem Jakis Expert ale Troche to żenujace ^^ Imposible is ....Everythink ![]() Aha Czemy jeden Orc Rebacz (Jak sie domyslam) Nie ma nazwy Orc powinien mowic na Czerwono Ale pewnie dlugo nad tym siedziales wiec daje ~~~~~~~~5~~~~~~~~~~ Impossible is ...Everything Ostatnio edytowany przez dj_fasolka - 12-05-2007 o 13:02. Powód: Blad |
![]() |
![]() |
![]() |
#899 |
Użytkownik forum
|
![]() Z ta krwia to sie nie czepjaj bo czy kazda krew rozlewa sie tak samo ??
Fake to nie tylko tibia ...-.- I sam zrob fake jak taki madry Normalni www.zal.pl ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#900 |
Użytkownik Forum
|
![]() Yhm...proszę przeczytaj mój podpis ;]
Wiesz...z tą krwią to bez przesady, fejk musi mieć coś do tibi...a jak już chciałeś tą super inną krew to mogłeś jakąś ładniejszą zrobić ;] Aha...nie pisz posta pod postem,opcja edytuj nie gryzie,żal.pl to dla Ciebie jeżeli już... @edit: Po za tym..naucz się przyjmować krytykę-to ważne przy robieniu fake ![]()
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 12-05-2007 o 17:05. |
![]() |
![]() |